Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zajímaly by mě statistiky o tom, kolik čechů opustilo republiku po volbě Zemana presidentem, případně jak se projevují v současné době ti, kteří prohlásili, že Zeman jejich presidentem není. Nevíte někdo?
@Kobliha51 já jsem to prohlásila a za svého prezidenta ho NEpovažuji. Emigrace byly silácké kecy, to jsem nedělala. Když jsem studovala v Paříži, tak jsem si uvědimula, že já nemám koule na to, žít mimo ČR.
colafit píše:
Tak dovysvětlím, Zemana volili 1) lidi, kteří o tom přemýšleli, ale nenašli jinou alternativu, ale nikdy nebyli jeho příznivci. 2) ho volili lidi, kteří si myslí, že jim zařídí vyšší mzdu, jistotu práce, jistotu vysokého důchodu, jistotu bydlení,… Tato druhá skupina by mohla být trochu rozladěná z toho, že premier, kterého dosadil Zeman, na jistoty pro nejchudčí docela kašle. Příklad je právě ta důchodová reforma.No, a pokud jde o tebe, tak je mi jedno, jak se zajišťuješ na důchod.
No dobře, ale co já s tím kdo volil Miloše Zemana, mně je to úplně jedno, navíc jsem ho ani nevolil.
A pokud je ti jedno, jak se zajišťuju na důchod, tak proč se mě ptáš jestli vím, že Jiří Rusnok prosazoval druhej pilíř?
colafit píše:
Sice už se nejedná o domokracie, ale byrokracii, a i to je diskutabilní, ale když ti to vyhovuje…
Jedná se pořád o demokracii, nicméně o tom se pravděpodobně přesvědčíme všichni při letošních podzimních volbách.
@Heineken přečti si to vlákno celé a pochopíš nebo ho nečti a nepochopíš. K tomu druhému příspěvku, žádný dodatečný volby nemohou legitimovat prosazení vůle jedince na úkor sněmovny vzešlé z řádných voleb. Jestli ty to vidíš jinak, tvé svobodné právo.
@Kobliha51 píše:
Nedefinovala, vokecala.
@Kobliha51 dík
mně se to snad ani radši nechce hledat - tohle mi jako vysvětlení stačí
Sněmovna možná vzešla z řádných voleb, ale to, co tam předváděli, to je na defenestraci. Po rozpadu volených stran, vznikly strany, které nikdo nevolil a to je v pořádku? Byl tam bordel a něco se s tím konečně dělá. Zemanovi za to díky.
A je mi úplně jedno, jestli bude vládnout pravice, nebo levice. Důležité je, aby vládli dobře. Žádné předražené veřejné zakázky a žádné zákony, které jsou dělány „někomu“ na míru. O tom to je - tam jsou největší finanční úniky.
lůza = chátra, sebranka, holota, deklasované živly a příznivci Miloše Zemana ![]()
colafit píše:
@Heineken přečti si to vlákno celé a pochopíš nebo ho nečti a nepochopíš. K tomu druhému příspěvku, žádný dodatečný volby nemohou legitimovat prosazení vůle jedince na úkor sněmovny vzešlé z řádných voleb. Jestli ty to vidíš jinak, tvé svobodné právo.
Vlákno můžu číst třeba 20×, ale netuším z čeho bych měl pochopit proč se mě ptáš na druhý pilíř důchodové reformy a když ti odpovím, tak mi řekneš že tě to nezajímá.
![]()
Nikde jsem nepsal že mají volby něco legitimizovat, navíc ani nepředpokládám že by v nich stávající předseda vlády vůbec kandidoval.
Jen se prostě po volbách začne znovu podle vůle voličů a na tuhle letní epizodu si za rok skoro nikdo nevzpomene, protože nebude důležitá.
@colafit píše:@colafit No právě.....
@jitkabokulelůza = chátra, sebranka, holota, deklasované živly a příznivci Miloše Zemana
@Coala píše:
Sněmovna možná vzešla z řádných voleb, ale to, co tam předváděli, to je na defenestraci. Po rozpadu volených stran, vznikly strany, které nikdo nevolil a to je v pořádku? Byl tam bordel a něco se s tím konečně dělá. Zemanovi za to díky.A je mi úplně jedno, jestli bude vládnout pravice, nebo levice. Důležité je, aby vládli dobře. Žádné předražené veřejné zakázky a žádné zákony, které jsou dělány „někomu“ na míru. O tom to je - tam jsou největší finanční úniky.
Tak nějak. Ta naše vláda pokud se nedohaduje mezi sebou o blbostech tak akorát škodí.
napadají mě v rychlosti výše zminované zakázky - S-karty, soláry lesy ČR…bože můj fakt nahrabat pro sebe, pak pro svý kamarády a rodinu, získat nějakou trafiku(pokud možno pro všechny zminované)a do smrti být za vodou.
Ještě bych dodala že Nečas mne zklamal.On opravdu působil jako „pan čistý“a vida ho teď. ![]()
@jitkabokule a co jsi čekala za převratnou definici, lůza je používaný termín, který má přesný obsah.
Pokud jde o to, že by měla být vláda, která bude vládnout dobře, tak s tím souhlasím. Jen nejsem takový optimista, že bych věřila, že odstraněním Kalouska se něco změní. Dlouhou dobu jsem byla na poměrně vysoké funkci ve státní správě a věř, že je lepší nevědět a věřit. Nečas je toho důkazem, pan čistý, který se nikdy nechtěl ušpinit, se v nejvyšší politice ušpinil velmi rychle.
@Heineken mě opravdu nebaví vysvětlovat pořád něco dokola.
Napsal jsi, že Rusnok je ekonom, a to je nejdůležitější. Já psala, že je to pravicový ekonom a doložila jsem to na jeho postoji k důchodové reformě, a že by to nemuseli příznivci Zemana zrovna rozdýchat. Na to přišla odpověď od tebe, že nevíš, co je příznivec Zemana a že se zajišťuješ na důchod. Tvá odpověď naprosto mimo kontext.
Diskuse byla k Rusnokovi ne k tobě.
Ano jsem z něj také zhnusená. Nevolila jsem ho a ani nikdo z mého okolí mu hlas nedal…Dělá nám jen ostudu ![]()
Ano jsem z něj zhnusena. Bohužel ještě víc mě štve nedokonalost české Ústavy, která mu dává moc špatnými formulacemi a tím, že nestanovuje žádné termíny.
Bohužel s prezidentem koko*em asi nepočítali ![]()
Nedefinovala, vokecala.