Buldozer Zeman z Hradu, také jste z něj zhnusení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
colafit
9.8.13 15:35

Hele a víš, že jsem to napsala, protože jsem věděla, že to čekáš. Když jsem psala o lůze brala jsem to jako označení pro lid, který mi teď momentálně leze krkem (a chtěla naštvat voliče Zemana, tak jako on štve mě). Psala jsem to tu, mám ve svém okolí 2 lidi, kteří Zemana volili, a nepovažuji je za lůzu v pravém slova smyslu.

Ad pero, nevím, zda je lepší krást pera nebo potácet se u korunovačních klenotů, dávat amnestii nebo válcovat ústavu :nevim: Jedno horší než druhé! Každopádně po přispívání do této diskuse, bych to tu měla přejmenovat na „Jsem zhnusena z politické scény a z beznaděje, že lepší to už nebude“.

@jitkabokule píše:
@colafitjasně že to vím. Jen je hnus když to někdo použije v souvislosti s voliči ať už volí kohokoliv.Jsem byla jenom zvědavá jestli budeš mít „koule“ na to, abys napsala „ano…ti kdo volili Zemana jsou největší hnusná špína a spodina. A volili ho právě proto že jsou ta lůza. Chjo…copak ten kdo je normální běžný pracující občan střední třídy volit Zemana nebýt za "lúzu“?
Minimálně nám nebude nikde krást pera ne? :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
31400
9.8.13 15:53
@zofik79 píše:
Nejradši bych kdyby do politiky přišli mladí lidé po školách, kterým by stačil „ubohý“poslanecký plat a nechtěli hned od začátku se obohacovat, ale to se zřejmě nemůže stát :jazyk:

to nevyřeší vůbec nic.

jen namátkou se podívej na „Íčko“ Langera, ten vystudoval medicínu i práva, nikdy nepracoval, rovnou z promočních aul šel zasednout do PČR a vykopali ho až voliči o 20 let později, když už vystrkoval růžky moc. A další a další, určitě je tam plno dnešních čtyřicátníků (ostatně i ten Nečas), kteří tam jak myši sedí, hrabou pod sebe a jsou dost chytří na to, aby si moc nevyskakovali a dlouho si jich nikdo nevšiml. A to napříč stranama, rozhodně i mezi socanama a komoušema by se jistě takoví výtečníci našli.

prostě podle mě každej se tam zkazí, o tom už jsem iluze ztratila. Jakmile se i ten nejčestnější člověk dostane k lizu, přijde k penězům, kontaktům, opojí se mocí…tak ho to semele a už se veze. Mááálokdo odolá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
9.8.13 16:01
@elanaa píše:
to nevyřeší vůbec nic.

jen namátkou se podívej na „Íčko“ Langera, ten vystudoval medicínu i práva, nikdy nepracoval, rovnou z promočních aul šel zasednout do PČR a vykopali ho až voliči o 20 let později, když už vystrkoval růžky moc. A další a další, určitě je tam plno dnešních čtyřicátníků (ostatně i ten Nečas), kteří tam jak myši sedí, hrabou pod sebe a jsou dost chytří na to, aby si moc nevyskakovali a dlouho si jich nikdo nevšiml. A to napříč stranama, rozhodně i mezi socanama a komoušema by se jistě takoví výtečníci našli.

prostě podle mě každej se tam zkazí, o tom už jsem iluze ztratila. Jakmile se i ten nejčestnější člověk dostane k lizu, přijde k penězům, kontaktům, opojí se mocí…tak ho to semele a už se veze. Mááálokdo odolá :roll:

z těch výrazných mě napadá: Langer (ODS), Březina(ČSSD), Konečná (KSČM), Sobotka (ČSSD),

• Citovat
  • Upravit
3270
9.8.13 16:01

@colafit nic proti…ale ty když jsi psala tu první zmínku o lůze tak já tu ještě nebyla. :mrgreen:
Je to jedno a nestojí to za dohadování, vozit se na slovíčkách.
Akorát teda nevím co si pomůžeš že jak píšeš naštvešvoliče Zemana tak jako on štve tebe? Jak to jen chápat? Že sis chtěla na nich poněkud zchladit žáhu? pokud ti šlo o to a tato diskuze slpnila tvé přání tak nebyla zbytečná ne? :jazyk:
Jinak ten pocit bezmoci a zhnusení nad tím že lepší to už nebude - ten tedy sdílím. Ale jednou už ten Zeman prezident je a za 5 let nebude. Vyvstane nám opět otázka koho volit.
Měla bys už ted třeba tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31400
9.8.13 16:05
@jitkabokule píše:Ale jednou už ten Zeman prezident je a za 5 let nebude. Vyvstane nám opět otázka koho volit.
Měla bys už ted třeba tip?

já bych tip měla…mě by se líbila (stejně jako se mi líbila v říjnu 2012 než to odřekla) M. Němcová. Dáma, která má noblesu, je slušná, neútočí, ale přitom rázná a mám dojem, že se konečně přestala schovávat, bát novinářů a je víc vidět. Takže doufám, že ještě za těch pár let dozraje a bude mít koule (no a hlavně zdraví a elán) na to, to po tom buldozerovi převzít a trošku to dát do pusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31400
9.8.13 16:06
@colafit píše:
z těch výrazných mě napadá: Langer (ODS), Březina(ČSSD), Konečná (KSČM), Sobotka (ČSSD),

tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
9.8.13 16:16

@jitkabokule kdyby nebylo voličů Zemana, tak by se nedělo tohle všechno, co se děje. Namítneš, že by tu byla koalice. Ale tu já bych považovala za menší zlo, i když z nich je mi taky špatně.

Zkus se zaměřit na voliče Zemana - intelektuálů mezi nimi moc nebude.

Tip na příštího prezidenta mám, ale je neprůchozí - Zuzana Roitrová.

• Citovat
  • Upravit
colafit
9.8.13 16:19
@elanaa píše:
já bych tip měla…mě by se líbila (stejně jako se mi líbila v říjnu 2012 než to odřekla) M. Němcová. Dáma, která má noblesu, je slušná, neútočí, ale přitom rázná a mám dojem, že se konečně přestala schovávat, bát novinářů a je víc vidět. Takže doufám, že ještě za těch pár let dozraje a bude mít koule (no a hlavně zdraví a elán) na to, to po tom buldozerovi převzít a trošku to dát do pusu.

Pravda Němcová za ty léta v politice vyzrála a měla by do toho jít. Já bych si strašně přála do čela země ženu, která má noblesu a smysl pro realitu.

Příspěvek upraven 09.08.13 v 17:46

• Citovat
  • Upravit
7253
9.8.13 17:22

@colafit babička z manželovy strany volila zemana proto, že sousedka jí řekla, že musí určitě volit zemana, jelikož schwarzenberga budou volit „ty pražáci“. Tak si vzali kloboučky a šly spolu hodit lísteček. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
9.8.13 17:47
@kaminky píše:
@colafit babička z manželovy strany volila zemana proto, že sousedka jí řekla, že musí určitě volit zemana, jelikož schwarzenberga budou volit „ty pražáci“. Tak si vzali kloboučky a šly spolu hodit lísteček. :palec:

Co dodat, uvědomělá volička

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
15.8.13 11:27
@colafit píše:
Co dodat, uvědomělá volička

Lůza jedna - zapoměla jsi napsat.

• Citovat
  • Upravit
colafit
15.8.13 14:09

@Kobliha51 potrefená husa???

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
15.8.13 14:17
@colafit píše:
@Kobliha51 potrefená husa???

Jo jo taky lůza. Ani dle tvého názoru a tobě podobných si snad nezasloužím žít, protože jsem asi tedy lůza. Jen obtěžující prach pod tvýma nohama. Snad by mě mohlo utěšit, že je nás tolik, ale neutěší. Ale na tyhle lidi, co se cítí jako nadlidi, a ostatní jsou pro ně lůza, jsem si zvykla a přeju jim dlouhý život. I tobě. Určitě máš nějakou lůzu ve své rodině. A vědí o tom, co vlastně jsou?
Měla bys jim to hned říct, aby nežili v omylu.

• Citovat
  • Upravit
colafit
15.8.13 15:26

Vždycky mě překvapí, co dokáže uražená ješitnost.

@Kobliha51 píše:
Jo jo taky lůza. Ani dle tvého názoru a tobě podobných si snad nezasloužím žít, protože jsem asi tedy lůza. Jen obtěžující prach pod tvýma nohama. Snad by mě mohlo utěšit, že je nás tolik, ale neutěší. Ale na tyhle lidi, co se cítí jako nadlidi, a ostatní jsou pro ně lůza, jsem si zvykla a přeju jim dlouhý život. I tobě. Určitě máš nějakou lůzu ve své rodině. A vědí o tom, co vlastně jsou?
Měla bys jim to hned říct, aby nežili v omylu.
  • Citovat
  • Upravit
6902
15.8.13 15:30

Nečetla jsem celou diskusi, ale zakládací příspěvek bych podepsala. Zcela souhlasím.
Bohužel nevím, co dělat, aby bylo líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová