Plesové šaty Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2383
4.4.13 12:24

@Dice No právě, za půjčení šatů chtějí nechutné peníze a co si zkoušela řekli jí přes 3000 tak byly dost jeté a opravdu neodpovídalo půjčovné kvalitě. Každopádně je to asi dobrej byznys

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
27.1.16 19:41

Téda do 4tisic snad sehnat musíš, to jako za normální cenu já beru tak do 2,5 max..:D zalezi asi jak moc je chces luxusní no.. jedno místo jsem videla,,jen ted nemuzu najit ty jejich stranky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
30.1.16 15:53

http://www.poshme.cz/…a-moda/saty/ - nebyla jsem tam, jen podle webu, šaty mají hezké, a mají v brně prý kamennou priodejnu.
jinak OC Letmo, 2 patro, tam je obchůdek s plesovýma a společenskýma šatama + obleky pro pány. Tam jsem byla. a pak ulice Zámečnická - je tam nějaký butik, outlet nebo co, tam jsem si ted koupila krásné šaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
30.1.16 16:10

Zámečnická 3, obchod „by ŠARKA“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
17.9.17 16:04

šaty na maturitní ples - Brno

Ahoj :) Dcera shání šaty na maturitní ples. Neznáte, prosím, webovky, kde se dají objednat, ale zároveň na prodejně, čí výdejním místě, v Brně vyzkoušet a pak se teprve rozhodnout, zda je koupíte? Myslím něco jako např. poshme ***? Nebo máte nějaký tip, kde v Brně koupit? Asi do 3500 Kč, dcera chce dlouhé, spíše jednoduché, nic přehnaně zdobeného. Moc děkuji.

edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
17.9.17 17:12

@makykou a není lepší půjčit v Brně já mela půjčené s svatební salon Palomar a byla nadmíru spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
17.9.17 17:17

Na prodloužené do tanečních měla vždy půjčené, také byla spokojená, ale už by si chtěla nějaké koupit, doma má jen krátké a tyto by jí zůstaly na plesovou sezonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
17.9.17 19:10

@makykou záleží dza by je opravdu využila na plesovou sezónu já mam třeba tyto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
17.9.17 19:15

https://www.facebook.com/…afashion.cz/
V sekce společenských šatu kopzetive modré s kamínky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
20.6.18 16:55

@Veronika Krajíčková Děkuji za nabídku, ale dcera je potřebovala cca před rokem. Nakonec sehnala v nejmenovaném butiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák