Pletení na Dopletě
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kožíšku nevim, mně to přijde tak na stejno, spíš je to jiný
asi podle toho co se naučíš první se ti zdá jednodušší
dneska už jsem si troufla i na vzorek ![]()
Mamino, on existuje i nějaký pletací mlýnek?
wow to jsou mi věci
jak to funguje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak ty jedeš, ale nahlodala jsi mě, při uspávání jsem přemýšlela, kde ho rozložím ![]()
Dneska jsem mu ušila jedny PULky, tak jsem spokojená
vlňáčky počkají.
O tom mlýnku už jsem také slyšela
ale neviděla, ono těch udělátek je, ale kde to skladovat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kozisek píše:
No tak ty jedeš, ale nahlodala jsi mě, při uspávání jsem přemýšlela, kde ho rozložím
Dneska jsem mu ušila jedny PULky, tak jsem spokojenávlňáčky počkají.O tom mlýnku už jsem také slyšela
ale neviděla, ono těch udělátek je, ale kde to skladovat
![]()
Jo a za co kupovat ![]()
Já zase nešiju ale jen pletu a háčkuju
už chci mít ty šatičky hotovýýýýýýýý … no snad je zítra (teda dneska) dodělám… už jen 2 nebo 4 čtverečky, sešít a obháčkovat ramínka a našít zip a je to
odhaduji to tak na 3-4 hodiny práce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle času vložení příspěvku odhaduji, že šatičky jsou hotové a ty jsi nespala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kozisek píše:
Podle času vložení příspěvku odhaduji, že šatičky jsou hotové a ty jsi nespala![]()
Spát jsem jít musela
nebo spíš
manžel by mi to fakt teda neodpustil…
ale udělala jsem malinko ráno když Kiki snídala
sem přemýšlela jestli nahodit dopletu nebo háčkovat, šaty zvítězily, abych už se mohla soustředit na pletení… i když musim udělat ty vlňáky pro kamarádku a na stroji to ještě nerisknu, takže pár hodin (čili několik večerů) budu muset věnovat ručnímu pletení, na dopletě to ještě fakt riskovat nebudu
… jinak si říkala že nevíš kam si jí nahodit, já ji mám na jídelním stole, když jdeme jíst, tak ji na chvilku přehodím na válendu a pak zpátky
nechce se mi to furt uklízet a zase tahat z bedny… myslím že pár dní to takhle ještě bude a co potom se uvidí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám na jídelním už přebalovací podložku, tak ti nevím
už shazuji tu, no jo, dva plus jedna a batole
přemýšlela jsem na pc stůl, ale vzadu už mám klávesnici, na výsuvném ji má on-starou, takže teď na ten kraj dosáhne, já ještě podumám
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já na to přišla
teď šiji-stroj sklízím, ale jsou venku a čumím, že kamna jsou volná
jsou za vrátky, sice už je šteluje, ale nedostane se tam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak přebalovací podložku já už zrušila asi před 2 měsíci, stejně jsem jí na ní nepřebalila páč mi z ní zdrhala, ale já ji měla na válendě, tu máme v obýváku za gaučem… máme taky 2+kk, ale obývák je neštěstí velký, tak jsme ho gaučem jakoby rozdělili na jídelní a obývací část no a tam je i ta válenda, super na odpočinek
na jídelní stůl mi Kiki taky dosáhne, ale vysvětlila jsem jí že nesmí (páč ten stroj i přesahuje) a zatím se mu straní, zajímá ji jen když na něm něco dělám, jinak jsou počítače zajímavější a dostupnější, mám NB a je na konferenčním stolku
ale zase když odejdu, tak ho zavřu a má smolíka
nejvíc jí zajíma asi knihovna, asi z ní bude knihomol, knížky miluje
no, jo, to maminka s tatínkem taky
akorát Kiki by je ještě trhala když jí nejdou stránky otáčet tak jak by chtěla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme knihovnu zatarasenou
stačí, když popadne, co se kde povaluje
zajímavé je, že jeho leporela ho nijak nezajímají
No dnes jsem se k tomu nedostala, ale zítra ho snad vykulím ![]()
Mlýnek dobrý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mamina44 píše:
http://www.youtube.com/watch?…
Mamino, pěkný
ale nechápu jak si tam nastavíš počet ok co potřebuješ když chceš plést dokulata bez sešívání
to asi moc nepůjde co? Je to bezva rychlý, ale asi už bych neměla tu radost z pletení ![]()
Jináč má dopletka asi bude chtít generálku, vyčisti a namazat, a vyměnit některé jehly
nějak sem i to kouše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak vyčištěno a promazáno
tedy to zadní lůžko… jen musím ještě vyměnit 2 jehly a 2 ty lamely, u jedné asi odešlo pérko a druhá se mi ohnula, při pletení
pěkně mi to kouslo jezdec, nemohla jsem dopředu páč se to kouslo na špičku toho blbince co ty lamely zvedá a nešlo s tím hnout ani to nijak přizvednout ručně a projet
násilim jsem to brát nechtěla abych tam něco nezlomila, tak jsem vzala šroubovák a rozebrala jezdec a pak to z toho vypreparovala… ufff, leží mi to teď na slotel rozebraný a fakt nemám sílu na to to už dávat dohromady, teda ne dnes
no jsem na to fakt zvědavá… no a taky jak jsem to čistila a promazávala, tak to chytá „olej“, takže to bude všechno chtít projet než začnu plést na ostro… no, alespoň potrénuji nějaké vzorečky
ale u těch vzorů mi děsně utíkají oka, nějak si to neuhlídám a šup, oko je pryč
nu což, ještě mám snad nárok ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já obdivuji tvoji rychlost, já ho zatím jen vytáhla na ta kamna. Ale je fakt, že včera jsem šila plenku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kozisek píše:
No já obdivuji tvoji rychlost, já ho zatím jen vytáhla na ta kamna. Ale je fakt, že včera jsem šila plenku
Kožíšku, když už něco dělám, tak pořádně
ale teď musí chvilku počkat, musím udělat ty vlňáky pro kamarádku, musí být nejpozději ve středu večer hotové ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem ho sestavila, vím, na co je které kolečko, akorát si nejsem jistá, jestli ten napínač je komplet, jestli tam nějaké utahování nechybí ![]()
Je tam nutný napínač? asi jo, že? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit