Pletení na Dopletě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9847
29.7.11 19:34

Kožíšku nevim, mně to přijde tak na stejno, spíš je to jiný :nevim: asi podle toho co se naučíš první se ti zdá jednodušší :wink: dneska už jsem si troufla i na vzorek :wink:

Mamino, on existuje i nějaký pletací mlýnek? 8-o wow to jsou mi věci :-) jak to funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
29.7.11 20:51

No tak ty jedeš, ale nahlodala jsi mě, při uspávání jsem přemýšlela, kde ho rozložím :oops:
Dneska jsem mu ušila jedny PULky, tak jsem spokojená :mrgreen: vlňáčky počkají.

O tom mlýnku už jsem také slyšela :think: ale neviděla, ono těch udělátek je, ale kde to skladovat :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
30.7.11 00:44
kozisek píše:
No tak ty jedeš, ale nahlodala jsi mě, při uspávání jsem přemýšlela, kde ho rozložím :oops:
Dneska jsem mu ušila jedny PULky, tak jsem spokojená :mrgreen: vlňáčky počkají.O tom mlýnku už jsem také slyšela :think: ale neviděla, ono těch udělátek je, ale kde to skladovat :zed: :lol:

Jo a za co kupovat :think:
Já zase nešiju ale jen pletu a háčkuju :-) už chci mít ty šatičky hotovýýýýýýýý … no snad je zítra (teda dneska) dodělám… už jen 2 nebo 4 čtverečky, sešít a obháčkovat ramínka a našít zip a je to :-) odhaduji to tak na 3-4 hodiny práce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
30.7.11 11:29

Podle času vložení příspěvku odhaduji, že šatičky jsou hotové a ty jsi nespala :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
30.7.11 11:55
kozisek píše:
Podle času vložení příspěvku odhaduji, že šatičky jsou hotové a ty jsi nespala :think: :mrgreen:

Spát jsem jít musela :mrgreen: nebo spíš :zed: manžel by mi to fakt teda neodpustil… :think: ale udělala jsem malinko ráno když Kiki snídala :wink: sem přemýšlela jestli nahodit dopletu nebo háčkovat, šaty zvítězily, abych už se mohla soustředit na pletení… i když musim udělat ty vlňáky pro kamarádku a na stroji to ještě nerisknu, takže pár hodin (čili několik večerů) budu muset věnovat ručnímu pletení, na dopletě to ještě fakt riskovat nebudu :think: … jinak si říkala že nevíš kam si jí nahodit, já ji mám na jídelním stole, když jdeme jíst, tak ji na chvilku přehodím na válendu a pak zpátky :mrgreen: nechce se mi to furt uklízet a zase tahat z bedny… myslím že pár dní to takhle ještě bude a co potom se uvidí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
30.7.11 12:07

Já mám na jídelním už přebalovací podložku, tak ti nevím :lol: :oops: už shazuji tu, no jo, dva plus jedna a batole :zed: přemýšlela jsem na pc stůl, ale vzadu už mám klávesnici, na výsuvném ji má on-starou, takže teď na ten kraj dosáhne, já ještě podumám :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
30.7.11 12:09

Já na to přišla 8-o teď šiji-stroj sklízím, ale jsou venku a čumím, že kamna jsou volná :dance: :mrgreen: jsou za vrátky, sice už je šteluje, ale nedostane se tam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
30.7.11 12:15

Tak přebalovací podložku já už zrušila asi před 2 měsíci, stejně jsem jí na ní nepřebalila páč mi z ní zdrhala, ale já ji měla na válendě, tu máme v obýváku za gaučem… máme taky 2+kk, ale obývák je neštěstí velký, tak jsme ho gaučem jakoby rozdělili na jídelní a obývací část no a tam je i ta válenda, super na odpočinek :wink: na jídelní stůl mi Kiki taky dosáhne, ale vysvětlila jsem jí že nesmí (páč ten stroj i přesahuje) a zatím se mu straní, zajímá ji jen když na něm něco dělám, jinak jsou počítače zajímavější a dostupnější, mám NB a je na konferenčním stolku :-D ale zase když odejdu, tak ho zavřu a má smolíka :jazyk: nejvíc jí zajíma asi knihovna, asi z ní bude knihomol, knížky miluje :huban: :palec: no, jo, to maminka s tatínkem taky :mrgreen: akorát Kiki by je ještě trhala když jí nejdou stránky otáčet tak jak by chtěla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
30.7.11 13:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
30.7.11 22:17

My máme knihovnu zatarasenou :oops: stačí, když popadne, co se kde povaluje :mrgreen: zajímavé je, že jeho leporela ho nijak nezajímají :think: :lol: No dnes jsem se k tomu nedostala, ale zítra ho snad vykulím :lol:

Mlýnek dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
31.7.11 00:19
mamina44 píše:
http://www.youtube.com/watch?…

Mamino, pěkný :-) ale nechápu jak si tam nastavíš počet ok co potřebuješ když chceš plést dokulata bez sešívání :think: to asi moc nepůjde co? Je to bezva rychlý, ale asi už bych neměla tu radost z pletení :nevim:
Jináč má dopletka asi bude chtít generálku, vyčisti a namazat, a vyměnit některé jehly :-( nějak sem i to kouše :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
31.7.11 23:56

Tak vyčištěno a promazáno :wink: tedy to zadní lůžko… jen musím ještě vyměnit 2 jehly a 2 ty lamely, u jedné asi odešlo pérko a druhá se mi ohnula, při pletení :cry: pěkně mi to kouslo jezdec, nemohla jsem dopředu páč se to kouslo na špičku toho blbince co ty lamely zvedá a nešlo s tím hnout ani to nijak přizvednout ručně a projet :nevim: násilim jsem to brát nechtěla abych tam něco nezlomila, tak jsem vzala šroubovák a rozebrala jezdec a pak to z toho vypreparovala… ufff, leží mi to teď na slotel rozebraný a fakt nemám sílu na to to už dávat dohromady, teda ne dnes :-( no jsem na to fakt zvědavá… no a taky jak jsem to čistila a promazávala, tak to chytá „olej“, takže to bude všechno chtít projet než začnu plést na ostro… no, alespoň potrénuji nějaké vzorečky :palec: ale u těch vzorů mi děsně utíkají oka, nějak si to neuhlídám a šup, oko je pryč :think: nu což, ještě mám snad nárok ne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
1.8.11 13:57

No já obdivuji tvoji rychlost, já ho zatím jen vytáhla na ta kamna. Ale je fakt, že včera jsem šila plenku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
1.8.11 23:12
kozisek píše:
No já obdivuji tvoji rychlost, já ho zatím jen vytáhla na ta kamna. Ale je fakt, že včera jsem šila plenku :oops:

Kožíšku, když už něco dělám, tak pořádně :wink: :palec: ale teď musí chvilku počkat, musím udělat ty vlňáky pro kamarádku, musí být nejpozději ve středu večer hotové :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
2.8.11 20:24

Tak jsem ho sestavila, vím, na co je které kolečko, akorát si nejsem jistá, jestli ten napínač je komplet, jestli tam nějaké utahování nechybí :think:
Je tam nutný napínač? asi jo, že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat