Pletení na Dopletě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9847
31.3.12 15:33

Ahoj holky, nevím jestli ještě některá nakukujete, ale tak to risknu a písnu ;)

Kožíšku, jak jde pletení?
No, můj stroj teď půl roku spinkal :( no, teď jsme se přestěhovali a mám na něj i stůl, teda sem si to zařídila tak aby to šlo ;) no a dneska jsem si řekla že už je na čase ho vybalit, oprášit dovednosti na jednolůžku a zkusit dvoulůžko… no ALE, při stěhování jsem někam zašantročila manuál a jsem v řiťce :zed: :zed: :zed: nepamatuji si už vůbec nic a zkombinovat to tak abych koukala do manuálu z netu v počítači a při tom zkoušela na stroji mi moc nejde :zed: :zed: :zed: takže ho hezky asi zase přikryju a budu koukat na hnusnou krabicu :pocitac: :pocitac: :pocitac: kurňa, sem si říkala jak se zdokonalím a upletu si nějakou pěknou soupravičku pro miminko :nevim: tááákže, jdu opět prohledat všechny skříně a asi se budu muset vrhnout i do ještě nevybalených krabic tak mi držte palce ať to najdu :palec: díkyyy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
31.3.12 16:21

Já vždycky začnu, malý mi rozmontoval napínák, takže nevím, jak to složit, prostě stále nic :zed: :mrgreen: nejde mi to, manuál nevlastním, to černobílé z netu - to mi nejde, stále to mám rozložené, ale to je asi tak všechno :lol:

Gratuluji k těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
31.3.12 16:32
@kozisek píše:
Já vždycky začnu, malý mi rozmontoval napínák, takže nevím, jak to složit, prostě stále nic :zed: :mrgreen: nejde mi to, manuál nevlastním, to černobílé z netu - to mi nejde, stále to mám rozložené, ale to je asi tak všechno :lol:Gratuluji k těhotenství :kytka:

Díky moc :oops: :D
Držím palce ať se daří a chytneš grif ;) :palec: jestli se mi podaří najít ten manuál a budeš mít dotaz, tak ráda poradím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
31.3.12 16:38

Když to je ten simac, ale zase tolik mě to neštve, zatím :mrgreen: Teď jsem se dala na patchwork a to je docela piplačka, takže pokud malý spí, dělám ten. Když jsou s tátou pryč, tak se k tomu nedostanu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
31.3.12 16:47

Aha, já mám Dopletu… to mi nedošlo :oops: a to je to fakt tak rozdílný :think:

Tý jo patchwork, tak na to já bych trpělivost asi neměla :oops: :think:
No a malou mi ven nikdo nevezme, takže „volno“ mám jen když náhodou spí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
1.4.12 20:06

No ne, že by byl nadšený pokaždé, ale bere ho často ven, to víš mužský :mrgreen: Asi takový rozdíl to není, jenže já to potřebuji vidět, nějak ty manuály nedávám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat