Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, koupila jsem v Lidlu plínky CIEN. Vypadají dobře, cenově normál. Osvědčily se vám ? Jsem na ně zvědavá.
Ahoj,
na rodině jsem vyčetla, že se vyplatí v Lidlu kupovat malé balíky Cienek. Je to 14ks a stály 54 korun, takže 3,86 za 1 a to je velmi slušná cena za neigelitové plínky. Zkoušela jsem zatím jen 1 balík, všechno bylo OK, jen jednou jsme se vypravili na výlet a malej se pročůral asi za hoďku a půl od přebalení (a to už se nám enstalo asi 3 měsíce
) . Ale jinak jsou supr, jsem rozhodnutá je používat když jsme doma nebo když nám to vychází před kaku nebo večer před koupáním.
Věrka
A ještě jsme zapomněla říct, že jsou neigelitové, lepítka jsou sucháče, takže lepí i na mastičce, mají vnitřní gumičky podle nožiček i na zádičkách, to třeba pampersky nemají. To malé balení je dobré i v tom, že kdyby ti nevyhovovaly, tak ti 50 korun nebude tak líto ![]()
Ahoj, jsou výborné, srovnatelné s ostatníma dobrýma značkama…dle mýho. Jen pozor na to, které se kupují, nevím, jak v jiných Lidlech, ale u nás je ještě pořád na výběr ze 2 druhů pro jednu velikost - musí se vzít ty s tím červ. růžkem New, ty druhé jsou igelity.
Pa, Ha
Ty v tom malém balení jsou príma. U nás se (nechápu proč) nedaj nikde koupit Huggies superflex, takže když nám došly a byla nouze, tak CIEN byly jediné, po kterých se mi Jířa neosypával a nebyly igelitové ![]()
Minulý týden jsem také Cienky koupila-přesně proto, jak tu někdo psal: když se nehodí, padesátikoruny mi není tak líto. Byly dobré, dokážu si je představit na cestování, praktické balení. Cena super. I když, já jindy dávám červené HH, ty jsou „igelitové“, přesto s nimi problém nemíváme. Na noc dávám běžně modré HH.
Ty Liedlovské ale mohu doporučit. Že jsou dva druhy jsem nezaznamenala, prostě jsem popadla MAXI a bylo to.
Ahoj, já kupuji Lidl plenky Cien ty velké, a jsem s nimi spokojená.