Plíseň a rýma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
63
21.3.12 14:08

Plíseň a rýma

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Moje 4.měsíční dcerka má dlouho trvající rýmu, už si jí ani nepamatuji bez chrčení. Vysávám jí z nosu hleny tak 2× za den, chodíme ven, větrám, je teple oblečená, kapu Libenar a pořád nic nezabírá, rýma stále přetrvává. Napadlo mě zda nemůže být příčinou opakující se plíseň v ložnici, kde s malou spíme, nebo možná kočka, kterou máme doma? Doktorka to nijak nekomentuje, asi jí požádám o výtěr z nosu. Ještě mě napadlo ORL, zda by něco nezjístili. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
21.3.12 14:19

skoc na ORL, jinak plisen se nam objevi, vysavuju a tak dokola, na rymu to vliv nema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
21.3.12 15:35

My mame doma kocku, ale na maleho zatim nepusobi… Ale mozna bych zkusila, jestli treba neni alergicka.. :think: :think: :think:

A my jsme doma meli taky plisen (trochu, ale meli) a malemu to nevadilo… respektive i vyssi vlhkost mu delala spis dobre. (nerikam, ze plisen, ale vyssi vlhkost)… :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21966
21.3.12 18:38

Nějak nevím, jak přesně v tomto případě pomůže čtyřměsíčnímu dítěti ORL…? :think: Výtěr z nosu by měl být u dlouhotrvající rýmy samozřejmostí, o ten bych pediatra požádala v první fázi.. Pokud by se nic nenašlo a situace se nezlepšila, obrátila bych se na alergologii s podezřením na alergii na kočku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
19.4.18 14:45

Jak to u vas tenkrat dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie