Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Spotřebuje všechno mléko, mi tak kojená dcera kakala jednou týdně. Dle doktorky to bylo v pořádku. Zavedením příkrmů se to zlepší
Dcera když byla takhle malinká, kakala taky 1× za 3-4 dny…ale byla to nálož! Později, když už chodila, tak zadržovala. Nohy křížem a řev. Dávali jsme tenkrát nějaký sirup, když byla mimčo čípek.
Nemusí kakat klidně dva Týdny… Proč řve? Třeba mu rostou zuby a bolí ho to.. Nebo se mu nelíbí něco jiného
@Beckyttine5 píše:
Nemusí kakat klidně dva Týdny… Proč řve? Třeba mu rostou zuby a bolí ho to.. Nebo se mu nelíbí něco jiného
Taky si myslim že to budou zoubky
Jak píšou nade mnou, kojené dítko může kakat jednou za týden až 2. Syn měl rekord skoro 3 týdny, to už jsem tedy byla lehce nervozní. Pak to ale stálo za to ![]()
Mé prvé plně kojené dítě kakalo pětkrát denně. Druhé taktéž plně kojené jednou za týden. Oboje je normální.
Kojena dcera se vyprazdnovala jednou týdně - říkali jsme tomu „černý čtvrtek“, to ji nikdo nechtěl hlídat, i tatínek se jí stranil, aby nepadl černý petr na něj… Ve čtvrtky dostavala nejtmavší nebo nejstarší bodyčko co ve skříni měla, preventivně
režim se změnil se zavedením prikrmu.
Nám stále nekakal je to 5ty den nevím jestli to mám už řešit zatím ho nic nebolí a větry má :/
V pohodě, dcera i 5 dni a pak skokově vyrostla. Živiny spotřebuje na růst, který je i bolestivý, proti je miminko nevrlé. Navíc když se má v něčem posunout, nervová soustava to napřed programuje v hlavičce a to způsobuje i noční buzení, neklid a pod.
Dcera mela rekord 19 dni…! Normalni bylo 10
byla jsem zbroho nervozni a dr mi rekl, ze pokud nejevi znamky nepohody, je to v poradku
vzdy byla nervni az v ten den, kdy k tomu doslo ![]()
Dobrý den chci se zeptat plně kojeny miminko 4 měsíce a 5 dnů nekakal 4 dny zatím ho nic nebolí ale je strašně nervózní pořád jen řve (nebreci) vzteka se a nevím čím to je
Děkuji