Plnoleté eMimino

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4697
9.1.18 10:07
:)

Příspěvek upraven 05.04.18 v 11:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
9.1.18 10:08
:)

Příspěvek upraven 05.04.18 v 11:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
9.1.18 10:08
@Anna766 píše:
Možná hodně z nás počne(já už ne, jsem po sezoně).
:lol: :lol: :lol: jezis co je to hlaskum jsem si malem cvrnkla :mrgreen: btw krasna profilovka, ale jako bacha na to kryti, ted te nikdo nepozna :mrgreen: :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151962
9.1.18 10:11
@saadet píše: :lol: :lol: :lol: jezis co je to hlaskum jsem si malem cvrnkla :mrgreen: btw krasna profilovka, ale jako bacha na to kryti, ted te nikdo nepozna :mrgreen: :P

Je to opět vnučka a nikdo jí poznat nemá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
9.1.18 10:12

@Anna766 jsem se chtela podivat a vlezla sem ti na profil, ale ani tam se nejde kouknout, ty profilovky nejdou jakoby zvetsit? Kazdopadne krasa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21047
10.1.18 17:59

To to letí! je to vůbec možné, že už 18 let???
Slíbit můžu jediné - letos rozhodně veselo bude. ;) Chystáme více akcí, i mimopražských. Každopádně vše se včas dozvíte. :pankac:

Mimochodem kdy jste naposledy potkali někoho z eMimina? Byli jste na nějakém srazu? :)

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151962
10.1.18 18:03
@admin píše:
To to letí! je to vůbec možné, že už 18 let???
Slíbit můžu jediné - letos rozhodně veselo bude. ;) Chystáme více akcí, i mimopražských. Každopádně vše se včas dozvíte. :pankac:

Mimochodem kdy jste naposledy potkali někoho z eMimina? Byli jste na nějakém srazu? :)

Monika

Nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151962
10.1.18 18:05
@saadet píše:
@Anna766 jsem se chtela podivat a vlezla sem ti na profil, ale ani tam se nejde kouknout, ty profilovky nejdou jakoby zvetsit? Kazdopadne krasa :kytka:

TAk jsem si jí změnila neb mi bylo řečeno (někým koho mám ráda a vážím si ho)že z té fotky mrazí a je moc pohřební.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
10.1.18 20:38

@Anna766 je pravda, ze tahle je takova vesela a rozverna :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77772
10.1.18 22:27

@admin Zdravím a díky za info!
My se občas s holkama z uzavřenek srážíme, naposledy letos na jaře. :srdce:
A vůbec je eMimi velmi praktické: manžel kamarádky z hubnoucí skupiny nám fotil svatbu, s další jsme byli předloni i s rodinami na dovolené, kafíčka a holčičí tahy ani nezmiňuju. ;)

Slavit je rozhodně co - a těšíme se! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77772
10.1.18 22:29
@Anna766 píše:
TAk jsem si jí změnila neb mi bylo řečeno (někým koho mám ráda a vážím si ho)že z té fotky mrazí a je moc pohřební.

Klávesa F5 - protože pořád se mi zobrazovala ta „pohřební“ a jojo, takhle je to mnohem lepší. :kytka:
Ta černobílá byla fakt strašně ponurá a úplně se mi příčilo Tě s ní jakkoli spojovat. :? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151962
10.1.18 22:58
@sirikit píše:
Klávesa F5 - protože pořád se mi zobrazovala ta „pohřební“ a jojo, takhle je to mnohem lepší. :kytka:
Ta černobílá byla fakt strašně ponurá a úplně se mi příčilo Tě s ní jakkoli spojovat. :? :nevim:

I mistryně tesařka se utne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151962
10.1.18 22:59
@sirikit píše:
@admin Zdravím a díky za info!
My se občas s holkama z uzavřenek srážíme, naposledy letos na jaře. :srdce:
A vůbec je eMimi velmi praktické: manžel kamarádky z hubnoucí skupiny nám fotil svatbu, s další jsme byli předloni i s rodinami na dovolené, kafíčka a holčičí tahy ani nezmiňuju. ;)Slavit je rozhodně co - a těšíme se! :kytka:

Jo těšíme se :pankac: a jestli nic nebude, tak se těšte! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77772
10.1.18 23:13
@Anna766 píše:
Jo těšíme se :pankac: a jestli nic nebude, tak se těšte! :cert:

Muehehe! 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit