Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
Možná hodně z nás počne(já už ne, jsem po sezoně).
@saadet píše:![]()
![]()
jezis co je to hlaskum jsem si malem cvrnkla
btw krasna profilovka, ale jako bacha na to kryti, ted te nikdo nepozna
![]()
Je to opět vnučka a nikdo jí poznat nemá ![]()
@Anna766 jsem se chtela podivat a vlezla sem ti na profil, ale ani tam se nejde kouknout, ty profilovky nejdou jakoby zvetsit? Kazdopadne krasa ![]()
To to letí! je to vůbec možné, že už 18 let???
Slíbit můžu jediné - letos rozhodně veselo bude.
Chystáme více akcí, i mimopražských. Každopádně vše se včas dozvíte. ![]()
Mimochodem kdy jste naposledy potkali někoho z eMimina? Byli jste na nějakém srazu? ![]()
Monika
@admin píše:
To to letí! je to vůbec možné, že už 18 let???
Slíbit můžu jediné - letos rozhodně veselo bude.Chystáme více akcí, i mimopražských. Každopádně vše se včas dozvíte.
![]()
Mimochodem kdy jste naposledy potkali někoho z eMimina? Byli jste na nějakém srazu?
Monika
Nebyla.
@saadet píše:
@Anna766 jsem se chtela podivat a vlezla sem ti na profil, ale ani tam se nejde kouknout, ty profilovky nejdou jakoby zvetsit? Kazdopadne krasa
TAk jsem si jí změnila neb mi bylo řečeno (někým koho mám ráda a vážím si ho)že z té fotky mrazí a je moc pohřební.
@admin Zdravím a díky za info!
My se občas s holkama z uzavřenek srážíme, naposledy letos na jaře. ![]()
A vůbec je eMimi velmi praktické: manžel kamarádky z hubnoucí skupiny nám fotil svatbu, s další jsme byli předloni i s rodinami na dovolené, kafíčka a holčičí tahy ani nezmiňuju. ![]()
Slavit je rozhodně co - a těšíme se! ![]()
@Anna766 píše:
TAk jsem si jí změnila neb mi bylo řečeno (někým koho mám ráda a vážím si ho)že z té fotky mrazí a je moc pohřební.
Klávesa F5 - protože pořád se mi zobrazovala ta „pohřební“ a jojo, takhle je to mnohem lepší. ![]()
Ta černobílá byla fakt strašně ponurá a úplně se mi příčilo Tě s ní jakkoli spojovat.
![]()
@sirikit píše:
Klávesa F5 - protože pořád se mi zobrazovala ta „pohřební“ a jojo, takhle je to mnohem lepší.
Ta černobílá byla fakt strašně ponurá a úplně se mi příčilo Tě s ní jakkoli spojovat.![]()
I mistryně tesařka se utne ![]()
@sirikit píše:
@admin Zdravím a díky za info!
My se občas s holkama z uzavřenek srážíme, naposledy letos na jaře.
A vůbec je eMimi velmi praktické: manžel kamarádky z hubnoucí skupiny nám fotil svatbu, s další jsme byli předloni i s rodinami na dovolené, kafíčka a holčičí tahy ani nezmiňuju.Slavit je rozhodně co - a těšíme se!
Jo těšíme se
a jestli nic nebude, tak se těšte! ![]()
@Anna766 píše:
Jo těšíme sea jestli nic nebude, tak se těšte!
Muehehe!
![]()