Plochý zadek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.5.18 14:41

Plochý zadek

Ahoj holky,
Mate nektera taky plochy zadek? Celkem me to stve, ale zaroven se mi nechce delat cviky, kdyz ani nevim, jestli by to pomohlo.
Jak to treba vnima vas partner? Mam porad pocit, ze muj plochy zadek neni atraktivni…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4071
27.5.18 14:53

Jestli se Vam nechce cvicit a mate peníze. Můzete si nechat přenést tuk odnekud jinud do zadku. Dělá to úspěšně Formé clinic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
27.5.18 15:09

Já měla plochý zadek kdysi. Cvičení rozhodně pomáhá, chůze/běh do schodů, výskoky, výpady, dřepy. Jen směle do toho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
27.5.18 16:08

Mimo vyjmenovaneho jsou super i inline brusle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
7.3.21 19:48

Plochý zadek

Ahoj holky, snad někdo poradí. Jsem postavy hruška a momentálně se snažím zhubnout tak 10 kg. U mě je problém, že zadek jde vždy jako první. Mám dole 2 kg a už to jde znát. Bojím se, že za chvilku tam budu mít jen čárku. Hodně chodím, chodím spíše dost do kopců, tím se mi vytvarovaly nohy. Zadek pořád hubne. Našla jsem si nějaká cvičení na YouTube. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá podobný problém, zda se vám podařilo zadek trošku zakulatit a aby dál nešel dolů, když jste byly v kalorickém deficitu. Aby z něj nebyla za chvilku placka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
7.3.21 19:51

Diskuze nad tebou, tam máš cviky doporučené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
7.3.21 19:56

Dřepy s kettlebelem, pořádný stepper 8) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
7.3.21 20:01
@Nejmm píše:
Dřepy s kettlebelem, pořádný stepper 8) :pankac:

Já mám doma 2 kulový činky, tak zkusím od zítra použít k tomu. Mě právě zmátlo, že když já netu vyhledám, tak většinou se píše, že se musí nabírat celkově. Takže navýšit i stravu. Já si dnes vyhledala nějaký cvíča na YouTube. Tak jsem zvědavá. Kolikrát týdně mám tak cvičit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
7.3.21 20:03

Drepy, vypady. Tim zadek poroste :palec: ja jsem teda hruska a zadek a nohy jdou dolu jako posledni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
7.3.21 20:03
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Mate nektera taky plochy zadek? Celkem me to stve, ale zaroven se mi nechce delat cviky, kdyz ani nevim, jestli by to pomohlo.
Jak to treba vnima vas partner? Mam porad pocit, ze muj plochy zadek neni atraktivni…

To je dobou…dnes se dávají do zadku implantáty nebo se berou kalhotky z vycpávkama…a ženy jsou pak nešťastné že mají plochy zadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
7.3.21 20:06
@Markétka111 píše:
Drepy, vypady. Tim zadek poroste :palec: ja jsem teda hruska a zadek a nohy jdou dolu jako posledni :D

Já jsem spíš bokatá, zadek jsem velký neměla nikdy. Já našla dost videí bez zátěže, tak mě to překvapilo, že by to mohlo pomoct. Chtěla bych se až se otevře vypravit do posilovny, ale mám časově náročnou práci, takže raději bych tvarovala zatím doma, poté bych zašla za nějakou trenérkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
7.3.21 20:14

@vejilka tak to fakt nejsi typ „hruška“ :lol: Ten má opačná problém ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14003
7.3.21 20:24
@vejilka píše:
Ahoj holky, snad někdo poradí. Jsem postavy hruška a momentálně se snažím zhubnout tak 10 kg. U mě je problém, že zadek jde vždy jako první. Mám dole 2 kg a už to jde znát. Bojím se, že za chvilku tam budu mít jen čárku. Hodně chodím, chodím spíše dost do kopců, tím se mi vytvarovaly nohy. Zadek pořád hubne. Našla jsem si nějaká cvičení na YouTube. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá podobný problém, zda se vám podařilo zadek trošku zakulatit a aby dál nešel dolů, když jste byly v kalorickém deficitu. Aby z něj nebyla za chvilku placka

Tadej si na youtube booty workout a tam ti toho vyjede dost :).
Dobry je cvicit i gumou na cviceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
8.3.21 08:07
@vejilka píše:
Já mám doma 2 kulový činky, tak zkusím od zítra použít k tomu. Mě právě zmátlo, že když já netu vyhledám, tak většinou se píše, že se musí nabírat celkově. Takže navýšit i stravu. Já si dnes vyhledala nějaký cvíča na YouTube. Tak jsem zvědavá. Kolikrát týdně mám tak cvičit?

ty dřepy s činkami doporučuji každý den, případně vynechat 1 den, ne víc. Ale nejsem osobní trenérka, i když s cvičením mám dlouholeté zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
8.3.21 08:34
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

Je typ postavy, plný pás úzké boky plochy zadek větší břicho hubené nohy a velká prsa. Myslim si že u takovéto postavy ten zadek horko těžko předělá člověk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová