Plodný hlen před MS?

65
13.12.14 19:32

Plodný hlen před MS ???

Zítra bych měla dostat MS, myslím, že OVU jsem měla 16 DC, dnes jsem 29 DC. A právě jsem objevila, ten bílkovinový plodný hlen.
Stalo se to někomu? Před MS by být neměl ne?
Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
13.12.14 19:37

Tak na to pro sichr skocte i dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
13.12.14 19:56

Mívám to. a ne bílkovinový ale bílkový, říká se tomu podle toho, že to vypadá jako bílek ze syrového vajíčka. (sorry za rejpalství)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
13.12.14 20:03
@Saroya píše:
Mívám to. a ne bílkovinový ale bílkový, říká se tomu podle toho, že to vypadá jako bílek ze syrového vajíčka. (sorry za rejpalství)

Jo sorry, píšu na mobilu a dělám chyby. :-D jinak vim že je to podle bílku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
13.12.14 20:34

Proč myslíš, že byla ovulace 16DC? Já podruhé otěhotněla právě okolo 30DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
13.12.14 20:52

@Pipet protože jsem lehce špinila, bolelo mě břicho asi 3h celkem dost a pak najendou přestalo a dne před tím jsem měla skoro pozitivni OVU test, chybělo už jen malinko a pak mi došly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
13.12.14 20:58

Je to zase změnou hladiny hormonů, mívám to taky a se začátkem krvácení je toho hlenu ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
13.12.14 21:19

@Karleon a míváš ten hlen i před OVU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
15.12.14 20:33

@pajinka85 No jasně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
16.12.14 21:35
@Karleon píše:
@pajinka85 No jasně :-)

ja pravě takovy kvalitni v obdobi OVU nemam, tak se divim, jaktože teď…asi je ještě tělo poblazněné z HA. Tenhle cyklus je totalně divnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
16.12.14 21:39

@pajinka85 já to semtam mám. Teď už je mi to jedno, ale když jsme se snažili o děti, kolikrát mě to taky zaskočilo. Někde jsem vyčetla, že je to tzv. druhá estrogenová vlna, bývá to někdy právě před MS (i na grafu se to někdy projeví jako pokles BT a nejde o implantační dip). Pro jistotu klidně ještě zkuste styk, jestli máš náladu, ale je možný, že to tenhle případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.16 11:04

Obnovuji, třeba se najde ještě někdo, kdo má zkušenost :kytka: v životě by mě nenapadlo, že budu na toto téma zakládat diskuzi :oops:
O miminko se vyloženě nesnažíme, necháváme tomu volný průběh, takže ani ovulaci nesleduju..ale tenhle cyklus jsem zaregistrovala plodný hlen, ale nejsem schopná říct, který DC to bylo a ani nevím, jestli jsme se ty dny s manželem milovali :oops: opravdu se vyloženě nesnažíme a když zrovna není chuť..:mrgreen: zatím nemám potřebu milování plánovat, ale třeba to ještě přijde :)
Ale abych se dostala k „problému“, mám 4 dny do MS, cyklus cca 32 dní a už asi 4 dny mám hojný výtok bez zápachu, někdy je až vodnatý no a od včerejška se objevuje chvílemi i plodný bílkový hlen (omlouvám se za podrobný popis :oops: ) značilo to třeba u někoho z vás těhotenství? Test nemá ještě cenu dělat, že? Normálně bych se v tom nešťourala a prostě počkala na zpoždění, ale už tři týdny jsem nemocná, jdu z jednoho do druhého a teď bych potřebovala uvolnit nos a vzít si něco na odkašláváni a doma mám jen léky, které se v těhotenství nesmí..díky všem za reakce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5730
14.10.16 11:10
@Anonymní píše:
Obnovuji, třeba se najde ještě někdo, kdo má zkušenost :kytka: v životě by mě nenapadlo, že budu na toto téma zakládat diskuzi :oops:
O miminko se vyloženě nesnažíme, necháváme tomu volný průběh, takže ani ovulaci nesleduju..ale tenhle cyklus jsem zaregistrovala plodný hlen, ale nejsem schopná říct, který DC to bylo a ani nevím, jestli jsme se ty dny s manželem milovali :oops: opravdu se vyloženě nesnažíme a když zrovna není chuť..:mrgreen: zatím nemám potřebu milování plánovat, ale třeba to ještě přijde :)
Ale abych se dostala k „problému“, mám 4 dny do MS, cyklus cca 32 dní a už asi 4 dny mám hojný výtok bez zápachu, někdy je až vodnatý no a od včerejška se objevuje chvílemi i plodný bílkový hlen (omlouvám se za podrobný popis :oops: ) značilo to třeba u někoho z vás těhotenství? Test nemá ještě cenu dělat, že? Normálně bych se v tom nešťourala a prostě počkala na zpoždění, ale už tři týdny jsem nemocná, jdu z jednoho do druhého a teď bych potřebovala uvolnit nos a vzít si něco na odkašláváni a doma mám jen léky, které se v těhotenství nesmí..díky všem za reakce :kytka:

Těhotenství to značit nebude - to spíš posunutou ovulaci. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.16 11:20
@malinika píše:
Těhotenství to značit nebude - to spíš posunutou ovulaci. ;)

Díky za reakci, taky už mě to napadlo i vzhledem k těm mým nemocem poslední týdny..

• Citovat
  • Upravit
25179
14.10.16 12:46
@Anonymní píše:
Ale abych se dostala k „problému“, mám 4 dny do MS, cyklus cca 32 dní a už asi 4 dny mám hojný výtok bez zápachu, někdy je až vodnatý no a od včerejška se objevuje chvílemi i plodný bílkový hlen (omlouvám se za podrobný popis :oops: ) značilo to třeba u někoho z vás těhotenství? Test nemá ještě cenu dělat, že? Normálně bych se v tom nešťourala a prostě počkala na zpoždění, ale už tři týdny jsem nemocná, jdu z jednoho do druhého a teď bych potřebovala uvolnit nos a vzít si něco na odkašláváni a doma mám jen léky, které se v těhotenství nesmí..díky všem za reakce :kytka:

pode mého budeš muset počkat do doby, kdy bys měla dostat menstruaci, a příp. si udělat test. Jinak na nachlazení, odhlenění a odkašlání jsou ideální teplé bylinkové čaje (třeba heřmánek, meduňka, mateřídouška, měsíček…) a Vincentka. Obojí se v těhu smí. A držet se samozřejmě co nejvíc v teple.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí