Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, nikde jsem to tu nenasla, tak zakladam nove tema. Dnes jsem u sebe asi poprve objevila plodny hlen, ale jsem nachlazena (hlavne ryma), myslite ze je to z toho nebo to s tim nesouvisi?
diky ![]()
Si myslím, že to klidně s tou nemocí souviset může, hlen je dost nespolehlivá známka, zvlášť pokud to nesleduješ dlouho. Já mám třeba hlen vzhledu plodného hlenu těsně před menstruací (a to rozhodně plodná nejsem ![]()
Nejlepší máš měřit bazální teplotu, z té se pozná ovulace zpětně dost spolehlivě. A příště už budeš vědět, jestli to je opravdu plodný hlen, nebo jestli je to způsobeno nějakým jiným vlivem.
Li.
Ja merila i delala ovu testy, ale ted me ceka v pulce zari laparka, tak sem se na to vsechno testovani vykaslala ![]()
Tak se pro jistotu zasnažte, co kdyby to plodný fakt bylo
Za to nic nedáte.
Li.
Ahoj,
já plodný hlen (fakt bílek
) objevila jen jednou. Podle baz. teploty ale ovulace probíhá, tak doufám, že všechno konečně funguje. O hlenu jsem si celkem něco přečetla, mj. i to, že může vypadat u každýho různě, že to nemusí být jen „bílek“. U sebe ale moc změn během cyklu nepozoruju, spíš žádný. Je to problém? Co ten hlen vlastně ovlivňuje a jak ho případně vědomě ovlivnit? Nevíte?
@radovanka plodny hlien je priesvitny a staci, ked sa vyskytuje v okoli krcku (cipku). cize na nohavickach ho vidiet nemusis a on tam byt kludne moze.
prirodzene prostredie vo vagine je nepriaznive pre spermie a zabija ich. tento hlien umoznuje spermiam prezitie a poohyb k vajicku. preto je taky dolezity.
pokial sa Ti zda, ze ho mas malo, mozes si bud kupit conceive gel, alebo 3-5 dni pred ocakavanou ovulaciou vypit denne aspon 3 dcl grepoveho dzusu z ruzoveho grepu. zabera 100%tne
ale az druhy cyklus pitia vacsinou ![]()
@Cracky moze aj nemusi to suvisiet s nachladenim, fakt tazko povedat, pre istotu treba istit ![]()
Mockrat diky za rady!! Ten grepovej dzus, to jsem jeste nikdy neslysela! Super! Urcite zkusim. Ublizit to nemuze. Takovy „leceni“ mam nejradsi ![]()