Plodný hlen při nemoci?

2787
27.8.12 23:18

Plodny hlen pri nemoci?

Ahoj holky, nikde jsem to tu nenasla, tak zakladam nove tema. Dnes jsem u sebe asi poprve objevila plodny hlen, ale jsem nachlazena (hlavne ryma), myslite ze je to z toho nebo to s tim nesouvisi? :nevim: diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.8.12 23:39

Si myslím, že to klidně s tou nemocí souviset může, hlen je dost nespolehlivá známka, zvlášť pokud to nesleduješ dlouho. Já mám třeba hlen vzhledu plodného hlenu těsně před menstruací (a to rozhodně plodná nejsem :)
Nejlepší máš měřit bazální teplotu, z té se pozná ovulace zpětně dost spolehlivě. A příště už budeš vědět, jestli to je opravdu plodný hlen, nebo jestli je to způsobeno nějakým jiným vlivem.

Li.

• Citovat
  • Upravit
2787
27.8.12 23:48

Ja merila i delala ovu testy, ale ted me ceka v pulce zari laparka, tak sem se na to vsechno testovani vykaslala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.12 23:49

Tak se pro jistotu zasnažte, co kdyby to plodný fakt bylo :) Za to nic nedáte.
 Li.

• Citovat
  • Upravit
39
28.8.12 00:02

Ahoj,
já plodný hlen (fakt bílek :lol: ) objevila jen jednou. Podle baz. teploty ale ovulace probíhá, tak doufám, že všechno konečně funguje. O hlenu jsem si celkem něco přečetla, mj. i to, že může vypadat u každýho různě, že to nemusí být jen „bílek“. U sebe ale moc změn během cyklu nepozoruju, spíš žádný. Je to problém? Co ten hlen vlastně ovlivňuje a jak ho případně vědomě ovlivnit? Nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
28.8.12 09:29

@radovanka plodny hlien je priesvitny a staci, ked sa vyskytuje v okoli krcku (cipku). cize na nohavickach ho vidiet nemusis a on tam byt kludne moze.
prirodzene prostredie vo vagine je nepriaznive pre spermie a zabija ich. tento hlien umoznuje spermiam prezitie a poohyb k vajicku. preto je taky dolezity.

pokial sa Ti zda, ze ho mas malo, mozes si bud kupit conceive gel, alebo 3-5 dni pred ocakavanou ovulaciou vypit denne aspon 3 dcl grepoveho dzusu z ruzoveho grepu. zabera 100%tne :D ale az druhy cyklus pitia vacsinou :D

@Cracky moze aj nemusi to suvisiet s nachladenim, fakt tazko povedat, pre istotu treba istit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
28.8.12 22:14

Mockrat diky za rady!! Ten grepovej dzus, to jsem jeste nikdy neslysela! Super! Urcite zkusim. Ublizit to nemuze. Takovy „leceni“ mam nejradsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí