Operace prsou a následné těhotenství

Anonymní
27.8.12 17:07

Operace prsou a následné těhotenství

Plánuji že si nechám zmenšit bradavky ale také se snažíme o miminko, to se nám ale nedaří. Kdybych šla na operaci a pak náhodou otěhotněla, myslíte že by to byl velký problém když bych byla třeba jen pár měsíců po zákroku? Nebo za jak dlouho se to zahojí?
Ještě nemám nic pořádně zjištěného ale todle mě vážně dost zajímá abych pak dyžtak neměla problémy…
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
27.8.12 17:11

Myslíš jen dvorce, ne?
A nechceš to nechat až po miminu? Když stejně teď aktuálně se snažíte :nevim:
Protože v těhotenství se dvorce většinou zvětší a ztmavnou, tak aby ta operace nebyla k prdu :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.12 17:19

Ano mám na mysli dvorce :)
Když kdo ví kdy se zadaří :( snažíme se přes dva roky…na ty svoje prsa se nemůžu ani podívat :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.8.12 17:45

Já mám po komplet operaci, dvorce byly zahojeny jako první, snad do měsíce. Teď jsem před porodem a mám je stejný. Myslím, že takto upravené dvorce se už zvětšit nemůžou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.8.12 17:49

A mohla bych se zeptat na kolik tě zmenšení dvorců přišlo?
A kde ti to dělali?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.8.12 17:52

Já nebyla na dvorcích, ale na zmenšení přes pojišťovnu. Ale ty dvorce dělají u zmenšení taky. Proto jsem psala, že se zahojily hned a bezbolestně.

• Citovat
  • Upravit
8935
27.8.12 18:12
@Anonymní píše:
Já nebyla na dvorcích, ale na zmenšení přes pojišťovnu. Ale ty dvorce dělají u zmenšení taky. Proto jsem psala, že se zahojily hned a bezbolestně.

A dala se bolest po změnšení prsou vydržet? Také pořád uvažuji nad zmenšením, ale jsem posera a špatně snáším bolest.Tak proto stále váhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.12 18:36

Nebolelo to.Taky jsem citlivka, ale tohle bylo fakt ok. Mnohem horší je bolest zubů, zad apod. ;)

• Citovat
  • Upravit
875
28.8.12 09:58
@Anonymní píše:

jaké jsou podmínky pro zmenšení přes pojištovnu, chci si je také nechat zmenšit jak dokojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí