Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj vsem. Muj problem je tento: 10. den cyklu vecer jsem mela silny pruhledny vytok, nasledne dalsi den dopo. trochu spineni a bolest v podbrisku. Myslela jsem ze ovulka prisla driv, ale 13. Den jsem byla u Mudr., koukala na vajecniky a rikala, ze to nevypada, ze by nektery chtel vypustit vajicko. Navic mam nizkou sliznici. Kdyby k te ovu doslo pred 2dny, tak by to asi poznala ne? Dnes - 18. den cyklu dopo zase slabe spineni. Tak ja nevim. Jsem z toho jelen. Nutno rict ze me 2mesice leci utrogestanem takze ho mam zacit brat zitra. Co myslite? Diky za nazory
Tak prasklý folikul pozná doktor maximálně tak, že tam není
Takže přesvědčení, že by to poznala je mylné.
Kdyby mělo dojít k ovu, tak by tam nějaký folikul viděla, ony zase nerostou tak rychle.
Ovu klidně být mohla ten cca 11DC. Pokud jsi někdy tou dobou měla sex, tak špinění dnešní mohlo být nidační, pokud by to bylo, jak píšu, tak bys mohla tak za 5dnů už na citlivějším testu mít celkem jednoznaný výsledek.
Pokud teda myslíš, že bys mohla otěhotnět, tak bych ten utrouš brát začla.
JOJ, DĚKUJI ZA REAKCI, tak nějak jsem si to i myslela nebo spíš doufala, že by to mohlo být, že si to sama nevymýšlím, tak teď už jen doufat, že tomu tak opravdu je…
Sexík samozřejmě byl ![]()
No pobolívalo mě na pravé straně a tam mi říkala, že ten vaječník je v podstatě na splasklý nebo tak nějak…
Kdyby měl někdo jiný názor, klidně pište, ať si zbytečně moc nefandím a pak zas nebulím do polštáře… díky… ![]()