Pregnyl kontrola a aplikace

73
25.8.12 12:26

pregnyl kontrola a aplikace

Ahoj holky kolikaty den cyklu jste chodili na mereni foliku a kdy jste si meli aplikovat pregnyl? beru closti 4dc-8dc
 diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25.8.12 12:36

Ahoj, zatim jsem ještě nebyla, ale mam jít 12DC na měření a rovnou mi má něco píchnout asi Pregnyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
25.8.12 13:17

Ahoj Kamčo,
já jsem byla na měření 10 DC(clostilbegyt jsem brala 3-7 dc.), folikul jsem měla 15,5 mm - byla to středa. Na sobotu mi naplánovali IUI a den předtím (v pátek ráno) jsem si sama píchla Pregnyl. Po aplikaci Pregnylu dojde k ovulaci za cca 1-1,5 dne.
Jinak ono to může v každém cyklu vyjít trochu jinak, záleží, jak se vyvíjí ten folikul. Při aplikaci pregnylu by měl mít tak min. 17 mm.

Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
26.8.12 10:28

pozdrav a dotaz

Ahoj holky je to 5.den od pregnylu.Dnes jsem si cvicne delala TT abych zjistila jestli se me jeste drzi a byla jsem prekvapena ze druha carka uz byla hodne slaba temer neviditelna. ovulaci jsem mela potvrzenou ultrazvukem 23.8.myslite ze 1.9 je uz vhodne testovat? Asi to nevydrzim a testovat budu protoze uz se taaaaak tesim :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
26.8.12 15:18

@cilla Ahojky určitě po pregnylu netestuj. V pregnyl je dá se říct těhotenský hormon HCG, podle kterého těhotenské testy fungují. Testík dělej až po desátém dnu po píchnutí pregnylu. Jo a ovulační testy jsou po něm taky pozitivní. :( Ale hlavně nic nevzdávej a vydrž na zpoždění :) Držím palečky ať jsi brzo těhu :hug:
@kamila191 Protože měl můj gynekolog dovolenou, tak mi doporučil ať mi pregnyl píchnou u obvoďáka 14. nebo 15.den, ale šla jsem na píchutí už 13.den. Teď mě čeká jeho druhá dávka a konečně jdu taky na ultrazvuk, který bude 11.den cyklu. Podle velikosti folikul doktor rozhodne, kdy se píchne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
26.8.12 15:20

cilla

Prosim te jaky den si byla na kontrole a jaky den si pichala pregnyl? a od pichnuti je za jak dlouho ovulka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
26.8.12 15:24

@kamila191 ovulka by po pregnylu měla dorazit do 36hodin :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
26.8.12 15:42

niiika88

Jaky den cyklu ti pichali pregnyl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
26.8.12 15:48

@kamila191 Psala jsem ti to už před tím. Ale nevadí, ještě jednou :) Píchali mi ho bez ultrazvuku 13.den (můj gynekolog měl dovolenou, ale doporučil píchnout 14.nebo 15.den). Tenhle cyklus jdu na ultrzvuk 11.den a podle velikosti folikul doktor upřesní, kdy se píchne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
26.8.12 15:57

Kamila 191 - ja vim pregnyl mi ovlivnil jak tehotensky tak ovulacni test ale ted je to pet dni a druha carka z testu pomalu mizi takze uz ho v krvi temer nemam. tehotensky test budu zkouset az tak za deset dni a uvidime…snad se zadari:-) jinak sestricka mi pregnyyl pichla v utery 21.8 večer a na kontrolni ultrazvuk jsem mela prijit 23.8 a to mi uz Dr, rekl ze ovulaci prave mam protoze videl volnou tekutinu od praskleho folikulu :-))Takze ovulace prisla do dvou dni od pichnuti. Doufam tedy ze sance je vysoka protoze jsme pak meli styk kazdy den:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
26.8.12 18:18

Kamila 191 a pregnyl mi byl pichnut 15DC a to proto ze jsem sla zrovna na kontrolu. Doktor mi zmeril folikul, mela jsem ho 1,5 mm. pichli mi podle me pregnyl 5000 a druhy den jsem mela ovulaci.Ted jen doufam ze ma pritel sikovne spermie a bude nejaky ten vysledek :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí