CAR, co se bude dít?

8283
26.8.12 13:12

CAR co se bude dít?

Ahoj hiólky tak jsem se rozhodla že svoje snažení už začnu řešit, snažíme se o druhé asi 2 a půl roku.
Včera za mnou přišel syn a byl smutnej a říkal že mu je smutno že už nechce být sám že chce miminko, to byl asi ten důvod proč jsem se odhodlala k tomu, že si řeknu o nějaké to vyšetření, a co vím tak probíhá v CARu?
Chci se zeptat, co se bude dít? vyšetření nejdřív mě a pak manžela? děkuji mám z toho celkem strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ikyki
26.8.12 13:47
@zanetka2712 píše:
Ahoj hiólky tak jsem se rozhodla že svoje snažení už začnu řešit, snažíme se o druhé asi 2 a půl roku.
Včera za mnou přišel syn a byl smutnej a říkal že mu je smutno že už nechce být sám že chce miminko, to byl asi ten důvod proč jsem se odhodlala k tomu, že si řeknu o nějaké to vyšetření, a co vím tak probíhá v CARu?
Chci se zeptat, co se bude dít? vyšetření nejdřív mě a pak manžela? děkuji mám z toho celkem strach

No to je běh na dlouhou trať, každý CAR to má jinak…ale určitě půjdete na vyšetření, manžel sperma a tobě se juknou na vnitřek…genetika, případná léčba…nepočítej, že za čtvrt roku budeš těhule…obrň se trpělivostí a mysli optimisticky…

• Citovat
  • Upravit
olííva
26.8.12 13:51

Ahoj :) tak zrovna se teď na toto téma vyptávám na jiné diskuzi :D začínám o tom pomalu, ale jistě uvažovat, tak taky ř sháním nějaké informace :)

• Citovat
  • Upravit
8283
26.8.12 13:55
@olííva píše:
Ahoj :) tak zrovna se teď na toto téma vyptávám na jiné diskuzi :D začínám o tom pomalu, ale jistě uvažovat, tak taky ř sháním nějaké informace :)

a v jaké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olííva
26.8.12 14:15

Pár dní po IVI :)

• Citovat
  • Upravit
5505
26.8.12 14:17

@zanetka2712 Do ktereho CARu bys chtela jit? Kdyztak podle toho koukni do diskuzi k jednotlivym CARum, ale kazdopadne gratuluji k rozhodnuti, je dobre, ze jste to zacali resit.

Na prvni schuzku bych vzala i manzela, at si muzete s doktorem pohovorit o moznostech, procedure, cenach… pokud se budes citit pohodlne a prijemne, pak by Ti rovnou mohli vzit krev na zakladni vysetreni, kouknout UTZ (takze bych se objednala nekdy v polovine cyklu) a manzelovi spermo. Ale to zalezi od CARu, klidne muzete mit jen prvni schuzku informacni bez nejakych vysetreni, to zalezi ciste na vas a na doktorovi, jak „spechate“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
26.8.12 16:06

My byli v Iscare.. 19.4. první návštěva - odběr krve, manžel už spermio měl z prosince - to mu psal žádanku ještě můj Dr.,ale jinak by mu ho udělali klidně taky v ten den, akorát by byla třeba 5 dní pohl. abstinence, u mě prohlídka, sepsání žádosti na pojišťovnu. 21.5. odběr vajíček, 4.6. pozitivní těhu test :) takže to může být i rychlovka. U nás bylo problémem horší spermio.. držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
26.8.12 17:16

Holky děkuji, budu chtít spermio, jestli mám průchodné vejcovody a hp víc netuším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olííva
26.8.12 17:41

A do kterýho CARu půjdeš?

• Citovat
  • Upravit
8283
26.8.12 18:42

Do českých budějovic art centru

• načítám...