Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj zvětšená sliznice značí buď příchod menstruace nebo těhotenství. Musíš počkat jestli po injekci(,určitě ti píchli Agolutin,)menstruaci dostaneš nebo ne.Po Agolutinu přichází menstruace cca do 10 ti dnu jak u koho, me např dorazila už 4tý den. Případnému těhotenství tato injekce neuškodí-právě naopak. Pokud bys byla těhotná agolutin těhotenství jen podpoří. Takže vydrž a udělej si těhotenský test:-)
Zvětšená sliznice nemusí být jen z důvodu těhotenství. kamarádka jí měla taky zvětšenou a těhotná nebyla. jen se divím, že ses dr.hned nezeptala. po injekci může ms přijít klidně až za 10 dní. u každého je to jiné.
@cilla MS měla dorazit minulí týden nedorazila tak jsem si udělala test a na testu nic nebylo tak až dnes jsem šla k dr. a ten mi moc neřekl nejradši bych se rozjela jinde aby mě vyšetřili.
@Verun83 ptala jsem se na všechno ale on říkal že zdali chci počkat až to dorazí samo ta MS a nebo iněkci tak jsem vybrala tu iněkci protože tím pádem pokud to není miminko si to rychle tu MS urychlím a pak muže přijít nové snažení
Jsem zdr.sestra…po injekci bys měla MS dostat do tech 10ti dnu, pokud by nedosla dostanes dalsi injekci ale ve vetsine pripadech se MS dostaví.
@Anonymní píše:
@Verun83 ptala jsem se na všechno ale on říkal že zdali chci počkat až to dorazí samo ta MS a nebo iněkci tak jsem vybrala tu iněkci protože tím pádem pokud to není miminko si to rychle tu MS urychlím a pak muže přijít nové snažení
a víš kdys měla ovulaci? a jak dlouhou máš druhou fázi cyklu? je možný, že ovu proběhal o něco později, tudíž se ti posunula i ms.
Ale pokud jsi mela ovulaci napr 27 DC všechno se zpozdilo a zvětšená sliznice může i znamenat těhotenství. Určitě ještě těhu test zopakuj a počkej jestli MS přijde nebo ne.
Vyšší sliznice nemusí notně znamenat těhotenství, vysoká bývá před ms a nebo tělo produkuje víc hormonu a sliznice naroste vyšší, sama sem ji měla na každé kontrole utz vysokou, ale těhotenství to nikdy nebylo.
Vyvolávačka ti nijak neublíží, případně podpoří uhnízdění ![]()
AHoj holky…Moje uzasna maminka mě pořád stresuje s těhotenstvím…Po rozchodu s přítelem (4letém) co jsme se snažily o mimi nepřišla MS ale je to fakt jen hruza a stres takže je to stresem testy negativni dneska mi dr vzala krev a řekla že sliznice už je zvetsena ze to musi prijit uz a dala mi dvojitou davku vyvolavacky musim stihnout odmenstruovat jdu na operaci a samozřejmě maminka internetový lékař už mi diagnostikovala těhu
ted bych to fakt nechtěla a ona to ví takže mě akorát stresuje nevím no máte nějaká zkušenost že by brala i krev? když na utz zřejmě nic nevidela?? podle mě to dělají běžně jinak ms měla přijít 11 března
Ahojky, chci se zeptat, v utery jsem byla u doktora a ted mi rekl, ze mam zvetsenou sliznici (11mm). Menstruaci mam mit az 8.8. Myslite si, ze jsem tehotna nebo ta zvetsena sliznice znamena, ze prijde ms? Dekuji za odpoved
Ahoj
spíš ti přijde MS…To je takhle těžko říct… To bys měla vedět zda bys mohla být.
No priznaky bych mela, ale ty mam skoro kazdej mesic. s manzelem se snazime o mimco uz 7mesicu. doktor rekl, ze mam pockat do ms, pokud se nedostavi, tak testovat a pak za 3tydny k nemu. tak pave nevim, co si mam o tom myslet. ale dekuji za nazor ![]()
Také jsme se snažily 7 měsíců…Uvidíš
každopádně držím palečky. Pokud se snažíte a nebereš HA tak je to dost možné
já bych si klidně testík udělala za to nic nedáš ![]()
Kamarádka si ho udělala před a byl pozitivní…Pak jí vzaly krev a je „mamča“
Holky pomoc evím co si mám o tom myslet byla jsem u DR. na ultrazvuku mám zvětšenou sliznici a to bylo celé co mi řekl a pak že ale na těhotenství to nevypadá a dál nic neřekl pouze zdali počkám na MS až dorazí bůh ví kdy sama a nebo chci iněkci tak sem si nechala dát iněkci ani neřekl nic kdyby MS nedorazila zdali mám dorazit až sama jsem se sestry zeptala co mám dělat =( dočetla jsem se že zvětšená sliznice je těhotenství tak to teda nechápu =(ani neřekl kolik má ta sliznice sice něco poměřoval ale jinak nic, mám zajít odpoledne jinam k jinému lékaři aby on to posoudil a na vše se budu informovat zdali to je na MS ta zvětšená sliznice či na miminko