Zvětšená sliznice – vyvolání menstruace nebo těhotenství?

Anonymní
27.8.12 12:17

sliznice zvětšená

Holky pomoc evím co si mám o tom myslet byla jsem u DR. na ultrazvuku mám zvětšenou sliznici a to bylo celé co mi řekl a pak že ale na těhotenství to nevypadá a dál nic neřekl pouze zdali počkám na MS až dorazí bůh ví kdy sama a nebo chci iněkci tak sem si nechala dát iněkci ani neřekl nic kdyby MS nedorazila zdali mám dorazit až sama jsem se sestry zeptala co mám dělat =( dočetla jsem se že zvětšená sliznice je těhotenství tak to teda nechápu =(ani neřekl kolik má ta sliznice sice něco poměřoval ale jinak nic, mám zajít odpoledne jinam k jinému lékaři aby on to posoudil a na vše se budu informovat zdali to je na MS ta zvětšená sliznice či na miminko :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13
27.8.12 12:26

Ahoj zvětšená sliznice značí buď příchod menstruace nebo těhotenství. Musíš počkat jestli po injekci(,určitě ti píchli Agolutin,)menstruaci dostaneš nebo ne.Po Agolutinu přichází menstruace cca do 10 ti dnu jak u koho, me např dorazila už 4tý den. Případnému těhotenství tato injekce neuškodí-právě naopak. Pokud bys byla těhotná agolutin těhotenství jen podpoří. Takže vydrž a udělej si těhotenský test:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
27.8.12 12:28

Zvětšená sliznice nemusí být jen z důvodu těhotenství. kamarádka jí měla taky zvětšenou a těhotná nebyla. jen se divím, že ses dr.hned nezeptala. po injekci může ms přijít klidně až za 10 dní. u každého je to jiné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.8.12 12:30

@cilla MS měla dorazit minulí týden nedorazila tak jsem si udělala test a na testu nic nebylo tak až dnes jsem šla k dr. a ten mi moc neřekl nejradši bych se rozjela jinde aby mě vyšetřili.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.8.12 12:32

@Verun83 ptala jsem se na všechno ale on říkal že zdali chci počkat až to dorazí samo ta MS a nebo iněkci tak jsem vybrala tu iněkci protože tím pádem pokud to není miminko si to rychle tu MS urychlím a pak muže přijít nové snažení

• Citovat
  • Upravit
13
27.8.12 12:34

Jsem zdr.sestra…po injekci bys měla MS dostat do tech 10ti dnu, pokud by nedosla dostanes dalsi injekci ale ve vetsine pripadech se MS dostaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
27.8.12 12:34
@Anonymní píše:
@Verun83 ptala jsem se na všechno ale on říkal že zdali chci počkat až to dorazí samo ta MS a nebo iněkci tak jsem vybrala tu iněkci protože tím pádem pokud to není miminko si to rychle tu MS urychlím a pak muže přijít nové snažení

a víš kdys měla ovulaci? a jak dlouhou máš druhou fázi cyklu? je možný, že ovu proběhal o něco později, tudíž se ti posunula i ms.

• Citovat
  • Upravit
13
27.8.12 12:38

Ale pokud jsi mela ovulaci napr 27 DC všechno se zpozdilo a zvětšená sliznice může i znamenat těhotenství. Určitě ještě těhu test zopakuj a počkej jestli MS přijde nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
27.8.12 12:38

Vyšší sliznice nemusí notně znamenat těhotenství, vysoká bývá před ms a nebo tělo produkuje víc hormonu a sliznice naroste vyšší, sama sem ji měla na každé kontrole utz vysokou, ale těhotenství to nikdy nebylo.
Vyvolávačka ti nijak neublíží, případně podpoří uhnízdění :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
21.3.13 18:15

Zvetsena sliznice

AHoj holky…Moje uzasna maminka mě pořád stresuje s těhotenstvím…Po rozchodu s přítelem (4letém) co jsme se snažily o mimi nepřišla MS ale je to fakt jen hruza a stres takže je to stresem testy negativni dneska mi dr vzala krev a řekla že sliznice už je zvetsena ze to musi prijit uz a dala mi dvojitou davku vyvolavacky musim stihnout odmenstruovat jdu na operaci a samozřejmě maminka internetový lékař už mi diagnostikovala těhu :D ted bych to fakt nechtěla a ona to ví takže mě akorát stresuje nevím no máte nějaká zkušenost že by brala i krev? když na utz zřejmě nic nevidela?? podle mě to dělají běžně jinak ms měla přijít 11 března

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikulik20
2.8.13 16:19

Ahojky, chci se zeptat, v utery jsem byla u doktora a ted mi rekl, ze mam zvetsenou sliznici (11mm). Menstruaci mam mit az 8.8. Myslite si, ze jsem tehotna nebo ta zvetsena sliznice znamena, ze prijde ms? Dekuji za odpoved

• Citovat
  • Upravit
1182
2.8.13 17:09

Ahoj :) spíš ti přijde MS…To je takhle těžko říct… To bys měla vedět zda bys mohla být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikulik20
2.8.13 17:52

No priznaky bych mela, ale ty mam skoro kazdej mesic. s manzelem se snazime o mimco uz 7mesicu. doktor rekl, ze mam pockat do ms, pokud se nedostavi, tak testovat a pak za 3tydny k nemu. tak pave nevim, co si mam o tom myslet. ale dekuji za nazor ;-)

• Citovat
  • Upravit
1182
2.8.13 19:18

Také jsme se snažily 7 měsíců…Uvidíš :-) každopádně držím palečky. Pokud se snažíte a nebereš HA tak je to dost možné :-) já bych si klidně testík udělala za to nic nedáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
2.8.13 19:18

Kamarádka si ho udělala před a byl pozitivní…Pak jí vzaly krev a je „mamča“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie