Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj lidičky potřebovala bych poradit nikdy mi menstruace neblbla ale minulí měsíc sem jen za celí den udělal jen flíček a tahle sem to měla 3 dny je mi pořad na zvracení a tenhle měsíc už mám 12 dní zpoždění včera sem byla u lékaře a na ultrazvuku nic neviděl jen řikal že mám zvětšenou sliznici a poslal mě na odběr krvevysledky se dozvim až zítra ale už ted sem zvědavá..děkuji
Zvětšená sliznice je dobrý znamení tak dej vědět jak to dopadlo…
těhu by to být mohlo to spozdeni je celkem velke a kdyz mas pravidelnou ms
Tak ze jestli to teda mam chapat tak ze si taky myslite ze bych teda mohla byt tehotna? Ten den vubec neutika jak sem zvedava
. Urcite dam vedet zitra ![]()
Tqk sem si byla pro vysledky a tehotna nejsem tak nechapu co se se mnou deje…
také jsem to měla…ale spoždění bylo menší…sázela sem spíš na to těhu než na normální spoždění…určitě ti „zobla“ vyvolávačku že?
Jj mam prijit za tyden jestli teda budu chtit a ze mi pichnou vyvolavačku…vcera mi rodina rikala ze to taky nemusi byt videt vkrvi tak uvidime ![]()
Ahojky holky mela jste to tady nekterá mám zvetšenou sliznici a tak mi dneska bral krev a dal vyvolávacku jelikož mají ted dovolenou. Chci se zeptat za jak dlouho prišla MS po injekci jestli to tu nekterá mela. Děkuju
Ahoj holky v patek jsem si myslela ze jsem dostala menstruaci ale ne byla to jen kapka a pak spineni dva dny a dnes zase slabe krvaceni tak jsem sla k doktorce a na ultrazvuku vydela ze mam prej zvetsenou sliznici tak mi vzala krev prej to muze byt bud tehotenstvi nebo zacatek menstruace jinak jsem brala prvni cyklus clostibelgyt tak jse ptam co jsi otom myslite predem dekuji za odpoved
Ahoj, opožděně se přidávám do diskuze, již dva a pů měsíce jsem bez menstruace…snažíme se o mimi, mám po operaci vaječníků s pco, ta byla v září a měsíc na to jsem dostala nakrásno samovolně mns..folík pak dozrál i když opožděně, píchli pregnyl, snažení. Od té doby zatím bohužel nic, testy negativní a dr mi zatím odmítla píchnout vyvolávačku, že prý mám velmi vysokou sliznici a mns do konce roku 100%dostanu a pokud ne, mám přijít v lednu na vyvol…Samozřejmě jsem ji nedostala, jaké překvapení a tak si pro ni ke konci ledna půjdu - ať mě zase nezkritizuje, že na to příliš tlačím…Ale pro holky, které se ptají do jaké doby se dostaví mns po injekci jen chci říct, že mi se dostaví klidně až za dlouhých 16dní po injekci!! ![]()
Ahoj všem,
dnes jsem byla na gyndě. Doktorka viděla jen zvýšenou sliznici. Ve čtvrtek jdu na krev kvuli Hcg a ten další čtvrtek utz. Doktorka mi řekla že si myslí že je to rané těhotenství, ale nemůže to 100% potvrdit. Já už to radši beru jako že nejsem. Naše první snažení a dopadne tragicky. Nevím co dělat…
Dekuji
ja chci s testem pockat do ms, ten tyden to jeste (mozna) vydrzim