Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já s tím mám taky problémy,byla jsem s tím na gyndě v pondělí,protože jsem si nebyla jistá,jestli je to výtok nebo snad plodová voda a primář nemocnice mi říkal,že je to výtok od toho,jak mi tlačí miminko hlavičkou na dělohu.Zítra jdu na plánovanou kontrolu a už se nemůžu dočkat,že mě zase vyšetří a já budu v klidu,ale v mém případě si fakt myslím,že je to výtok,mám vždycky na kalhotkách jen trochu mokro a okolo žlutý výtok.To je hrozný ta nejistota,když člověk neví,co to je ![]()
Jojo,taky už se nemůžu dočkat kontroly,nikdy jsem nechodila na gyndu tak ráda jako teď.Já běhám pořád s vložkou,kvůli tomu zánětu,ale posledních pár dní mi připadá že ji mám v jednom kuse durch,tak uvidíme zítra ![]()
Já už se taky nemůžu dočkat kontroly,čekám na ní vždycky jako na smilování
Já vložku nenosím,mám výtoky jen ráno a to mám na kalhotkách jen trochu flek a okolo to žlutý,jinak když jdu na záchod(chodím skoro furt
)tak koukám na kalhotky,jestli jsou suchý a jsou,takže vložku nenosím,ještěže už je ta kontrola zítra,já taky nikdy nechodila na gyndu nějak ráda,ale co jsem těhotná,tak bych tam nejradši byla každej den ![]()
Já se s vložkou tahám skoro celé těh. je to bomba,když jsem otěhotněla,tak jsem se radovala,že budu mít 9 měsíců pokoj(vždycky jsem měla po ms děsně odřenou káču),no a teď jí mám furt
,už abych porodila ![]()
ahoj holky já jsem byla ve vaně vzala jsem si pižamo učesala vlasy a sedla jsem si.a zničeno nic ze mě něco malinko vyteklo tak jsem šla na záchod a kalhotky jsem měla od čiré vody a na to jsem se ještě trochu vyčurala ale to už byla normalně moč žlutá.Myslíte že mi trochu odtekla plodovka nebo to muže být tou vanou?
Holky, mam takovej dotaz. Včera v noci jsem došla na záchod s uplně mokrejma kalhotkama, trošku i stehnama. Omyla jsem se, dala vložku a už nic. Dneska jsem byla u doktora a ten mi řekl že nejspíš moč, jenže nevím, nemělo to zápach moče, ani to nebylo „teplé“ jako moč.
Po příchodu domů když jsem se natáhla na gauč projela mi hrozná bolest pánví (prý to je normální) a já prostě zase ucítila nějaké vlhko. Stáhla jsem ty svaly ale přesto, kalhotky zase celý promočený.
Je možný prostě že si ze mě ta plodová voda dělá vysloveně srandu?
(38+6)
@Anonymka sisi píše:
Holky, mam takovej dotaz. Včera v noci jsem došla na záchod s uplně mokrejma kalhotkama, trošku i stehnama. Omyla jsem se, dala vložku a už nic. Dneska jsem byla u doktora a ten mi řekl že nejspíš moč, jenže nevím, nemělo to zápach moče, ani to nebylo „teplé“ jako moč.
Po příchodu domů když jsem se natáhla na gauč projela mi hrozná bolest pánví (prý to je normální) a já prostě zase ucítila nějaké vlhko. Stáhla jsem ty svaly ale přesto, kalhotky zase celý promočený.
Je možný prostě že si ze mě ta plodová voda dělá vysloveně srandu?
(38+6)ven si klasickou vlozku, pockej az budes zas mokra a pak s ni jed do porodky, oni ti na ni striknout vodicku a podle toho poznaji jestli to plodovka je nebo neni
Jela bych i s vlozkou ci kalhotkami n apohotovost, aby testli zda ti neunika plodova voda, pac pokud ano, mela bys porodit do 24-48 hodin.
Jinak je taky mozny, ze mas tak silnej vytok, ke konci jsem to taky tak mela byl cirej a tekl mi az po nohach, kdyz jsem stoupla
.
Kazdopadne ja jsem posera a ja bych proste jela na tu pohotovost nechat je testnout. Ona muze prosakovat i seshora
@Weru právě že doktor mi dlal nějakej stěr a říkal že to prostě plodovka není…
asi to bude ten výtok :/
@Anonymka sisi píše:
@Weru právě že doktor mi dlal nějakej stěr a říkal že to prostě plodovka není…
asi to bude ten výtok :/
jak muze doktor rict, ze je to jen vytok, kdyz netestoval ten unik primo, vis jak to myslim
?
Ja kdyz jsem mela podezreni, tak jsem hned jela a lezela jsem a cekala jestli ze me neco nevytece + kontrol aplodu, takhle jsem tam byla 2× a nakonec praskla.
Vis co udelej, nos jen vlozky a jakmile enco vytece radeji jed na pohotovost. ![]()
OBNOVUJI DISKUZI
Které vložky jsou vhodné, aby se z nich dalo poznat či se jedná nebo ne o plodovou vodu?
@MartickaNela píše:
OBNOVUJI DISKUZI
Které vložky jsou vhodné, aby se z nich dalo poznat či se jedná nebo ne o plodovou vodu?
lidie a podobne typy
Určitě muže taky sem měla ten pcoit tak sem si zavolala do porodnice a řekli mě že pokud nemám kontrakce tak mám vydržet nakonec to ale plodvka nebyla
voda mi pak praskla celá dva dny před termínem
ale postupně odtékat určitě muže
Ahojki holky, jsem prvorodička a zrovna jsem dneska v prvním termínu. už pár dní se mi zdá jako bych si semtam učurkla třeba když dojdu z wc.Je to takový průhledný až bílý výtok, ale jen maličko. Myslíte, že to může být plodovka? Nějak se v tom nemůžu vyznat prý mi může jen semtam odkapávat. ![]()
Ahoj. mam takovy problem jsem skoro v 19 tt a mam malo plodove vody dali mi acylpyrin chtela bych vedet jestli mate s timto zkusenosti muzete mi poradit bojim se ze se mi nevytvori nova plodova voda, diky moc.