Když praskne plodová voda, kolik toho tak vyteče?

Anonymní
17.3.10 03:18

plodová voda?

Ahoj holky, prosím poraďte. Když praskne plodová voda, kolik toho tak vyteče? :-) . Byla jsem na záchodě a připadalo mi, jak kdyby ze mě něco vyteklo(po tom, co jsem se vyčurala), ale jen trošičku. Nevím, jestli to byla moč nebo něco jinýho :think: Ale potom už zatím nic neteklo. Možná je to blbej dotaz, ale musím na to myslet a nemůžu spát :zed: .Jo a jsem ve 36+4tt.Děkuju za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12154
17.3.10 06:43

Tak mně odtíkala plodovka celou noc po troškách. Ráno víc, tak jsem jela do porodnice a když jsem vystoupila z auta, žuchlo to najednou.
Jestli jsi ještě doma, radši si zajdi (zajeď) na kontrolu na Temesvaryho testy.
 http://www.levret.cz/…echurova.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
17.3.10 07:07

Také bych nečekala a jela na kontrolu.

• Citovat
  • Upravit
3818
17.3.10 08:06

Ahoj,
plodova voda je vetsinou naruzovela, kdyz si das vlozku, tak uvidis, jestli ti bude odchazet…

Odchazi po troskach a rozhodne to ucitis…to nezamenis s nicim jinym..poznas to.. :wink:

Me zacala odchazet v noci, tak jsem si dala vlozku a kdyz jsem videla, ze je naruzovela a voda odchazela po troskach ( jako menstruace - silna ) tak nejak bych to asi popsala…tak jsem jela do spitalu…

Ale jestli mas pochybnosti urco si zajed na KO..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
17.3.10 12:29

tak já bych to nehrotila. Měla jsem něco podobného. Jela jsem hned do porodnice, ale vrátili mě domů s tím, že jsem musela mít asi únik moče, že plodovka to nebyla. Do dnešního dne si sem jistá, že to byla plodovka, protože jsem k tomu čichala a moč poznám…pak už se mi to nikdy nestalo. Takže na tvém místě bych vyčkala a pokud se to nebude opakovat, nikam bych nejezdila. Samozřejmě hlídat pohyby a pro jistotu bych si dala tu vložku, aby sis byla jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
17.3.10 14:03

Jo, ty trošky jsem taky od všech kamarádek slyšela, ale ze mně najednou vyjel snad kýbl vody :mrgreen: Každopádně narůžovělá být nemusí, ale oproti moči, je plodovka taková vazká tekutina. A to teda poznat je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
17.3.10 21:20

Tak já taky neměla narůžovělou plodovku :wink: ,byla spíš průhledná a taková hlenovitá.Nejdřív odtíkala po troškách a pak toho ze mě vyjelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
17.3.10 22:31

Jo i mě prdla a vytekla skoro najednou.Ani jsem nemela pořádně šanci kouknout,jakou má barvu :mrgreen:
Tu vložku si určitě vezmi.S porodnicí bych zatím počkala,pokud se kromě toho nic jiného neobvyklého neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.10 12:09

díky

Ahojky, děkuju za rady. Dneska jsem byla na kontrole, tak jsem to MUDr říkala a prej je to normální…Tak se opatrujte

• Citovat
  • Upravit
12154
19.3.10 10:01
Anonymní píše:
Ahojky, děkuju za rady. Dneska jsem byla na kontrole, tak jsem to MUDr říkala a prej je to normální…Tak se opatrujte

Hlavně Ty se opatruj. A pohodový porod :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
7.1.13 15:37

Mamči co vám praskla plodová voda zajímalo by mně zda jste cítily neco? píchnutí, křeč atd… když praskla nebo jen prostě začala téct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
7.1.13 15:42

U prvního jsem cítila lupnutí a vytekla. U druhého mě prosakovala od 26.tt a to jsem cítila jen tlak a že ze mě něco teče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
7.1.13 15:44

Tak mě začala téct, když jsem vstala ze sedačky, bolest ani nic jiného jsem necítila, jen teplou vodu a nedalo se to zastavit. Za chvíli začaly kontrakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
7.1.13 16:00

Nic jsem necítila, myslela jsem si, že jsem si cvrnkla. I kamarádka si myslela, že se pčůrala. Ale dost jsem četla, že některé maminky cítí a slyší lupnutí. Asi případ od případu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
7.1.13 16:23

Nic jsem necitila, postupne zacala odtekat..zadny potoky, jen male curecky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí