Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak mně odtíkala plodovka celou noc po troškách. Ráno víc, tak jsem jela do porodnice a když jsem vystoupila z auta, žuchlo to najednou.
Jestli jsi ještě doma, radši si zajdi (zajeď) na kontrolu na Temesvaryho testy.
http://www.levret.cz/…echurova.php
Ahoj,
plodova voda je vetsinou naruzovela, kdyz si das vlozku, tak uvidis, jestli ti bude odchazet…
Odchazi po troskach a rozhodne to ucitis…to nezamenis s nicim jinym..poznas to.. ![]()
Me zacala odchazet v noci, tak jsem si dala vlozku a kdyz jsem videla, ze je naruzovela a voda odchazela po troskach ( jako menstruace - silna ) tak nejak bych to asi popsala…tak jsem jela do spitalu…
Ale jestli mas pochybnosti urco si zajed na KO..
tak já bych to nehrotila. Měla jsem něco podobného. Jela jsem hned do porodnice, ale vrátili mě domů s tím, že jsem musela mít asi únik moče, že plodovka to nebyla. Do dnešního dne si sem jistá, že to byla plodovka, protože jsem k tomu čichala a moč poznám…pak už se mi to nikdy nestalo. Takže na tvém místě bych vyčkala a pokud se to nebude opakovat, nikam bych nejezdila. Samozřejmě hlídat pohyby a pro jistotu bych si dala tu vložku, aby sis byla jistá.
Jo, ty trošky jsem taky od všech kamarádek slyšela, ale ze mně najednou vyjel snad kýbl vody
Každopádně narůžovělá být nemusí, ale oproti moči, je plodovka taková vazká tekutina. A to teda poznat je ![]()
Tak já taky neměla narůžovělou plodovku
,byla spíš průhledná a taková hlenovitá.Nejdřív odtíkala po troškách a pak toho ze mě vyjelo…
Jo i mě prdla a vytekla skoro najednou.Ani jsem nemela pořádně šanci kouknout,jakou má barvu ![]()
Tu vložku si určitě vezmi.S porodnicí bych zatím počkala,pokud se kromě toho nic jiného neobvyklého neděje.
Ahojky, děkuju za rady. Dneska jsem byla na kontrole, tak jsem to MUDr říkala a prej je to normální…Tak se opatrujte
Anonymní píše:
Ahojky, děkuju za rady. Dneska jsem byla na kontrole, tak jsem to MUDr říkala a prej je to normální…Tak se opatrujte
Hlavně Ty se opatruj. A pohodový porod
.
Mamči co vám praskla plodová voda zajímalo by mně zda jste cítily neco? píchnutí, křeč atd… když praskla nebo jen prostě začala téct?
U prvního jsem cítila lupnutí a vytekla. U druhého mě prosakovala od 26.tt a to jsem cítila jen tlak a že ze mě něco teče.
Tak mě začala téct, když jsem vstala ze sedačky, bolest ani nic jiného jsem necítila, jen teplou vodu a nedalo se to zastavit. Za chvíli začaly kontrakce.
Nic jsem necítila, myslela jsem si, že jsem si cvrnkla. I kamarádka si myslela, že se pčůrala. Ale dost jsem četla, že některé maminky cítí a slyší lupnutí. Asi případ od případu
Nic jsem necitila, postupne zacala odtekat..zadny potoky, jen male curecky ![]()
Ahoj holky, prosím poraďte. Když praskne plodová voda, kolik toho tak vyteče?
. Byla jsem na záchodě a připadalo mi, jak kdyby ze mě něco vyteklo(po tom, co jsem se vyčurala), ale jen trošičku. Nevím, jestli to byla moč nebo něco jinýho
Ale potom už zatím nic neteklo. Možná je to blbej dotaz, ale musím na to myslet a nemůžu spát
.Jo a jsem ve 36+4tt.Děkuju za odpověď