Tlak v podbřišku

64
15.3.10 20:08

tlak v podbříšku

Ahoj holky,mám v podbříšku takovej tlak když se pohnu nebo když jdu nebo se ohnu a podobně… Je možný že to mám z toho že celý den sedím na zadku a pak když se zvednu tak najednou ucejtím ten tlak?Nějak to nebolí jen bych se chtěla zeptat jestli je to normální?Jsem v 31týdnu a mám obavy.Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5635
15.3.10 20:32

Ahojky,tak to jsi na tom stejne,jako ja.Nejvic to citim,kdyz sedim a zvednu se,to najednou citim tlak v podbrisku a jako by uvnitr v pochve.Doktorka mi to vysvetlila,ze to je tim,jak si mimi sedne dolu,kdyz se zvednu.Pry uz to bude jen horsi :-)))V tom dobrem slova smyslu.Kolikrat chodim v predklonu,nez to povoli,nebo si zvyknu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
15.3.10 20:45

Jééé tak to jsi mě uklidnila.Taky chodím chvilku v předklonu si pak připadám jak babička :-D Děkuju za odpověď. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
15.3.10 20:59

Neni vubec zac,ja take porad hledam rady na internetu.Preci jenom,jako prvorodicku me spoustu veci vydesi…Treba pred tremi dny,jsem za boha nemohla chodit,proste jsem levou nohou nebyla schopna udelat krok,ale trvalo to cely den,az se mi k veceru chtelo brecet.A bylo to jen tim,ze mi mala asi nekde lezela a nechtela se hnout.Mrska jedna :-).K veceru se najednou znicehonic pretocila,az jsem se lekla a bylo po bolesti.Legracni :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
15.3.10 22:33

ahoj Dephulko,

myslim si, že je to normální. Já když jsem byla těhu, tak jsem také ke konci (tím mám na mysli cca od 30 tt) cítila bolest v podbřišku. takové jakoby řezání. Podle mě je to tim, jak se ti rozestupuje pánev a připravuje se tělo pomalinku na porod, přecejen ty fyziologický změny v tom ženskym těle jsou a tohle je jedna z doprovodnejch událostí. Neměj z toho strach. Nicméně, pokud by se ti to zhoršovalo, tak bych navštívila být tebou tvého gynekologa a oznámila bych mu to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
17.3.10 09:48

Ahoj holky tak ja mam taky hrozny bolesti v podbřišku a jsem 32+6 a v noci ani nemluvím jak me to všechno boli celej spodek.Ani to spani uz neni jak předtim ja toho už moc nenaspím,pořad se jenom převaluji ze strany na stranu.Kdyz potřebuji na wc tak se musím držet zdi protože bych asi nedosla na to wc,jak me boli i sedaci svaly.Ale taky dozufam ze je vše ok a že na porod si ješte počkam.mam termin na 8.5.2010 ale doufam ze takovych14dni pujdem dřiv.Cekam sice druhe dite po11letech ale vubec nevim co mam cekat protoze jsem pri dcerce nemela žadny bolsti ani kontrakce nic a porod vyvolanej.tak jsem hodne zvedava.Budu rada když obas takhle pisneme Jarus pekny dnik Vam přeju. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.13 11:29

Ahoj chtela jsem se zeptat i kdyz uz nejsem tehu vcera jsem si dala merunkovy dzus a od noci me budi tlak v podbrisku…uzu to mit z tohho dzusu vypila jsem cely litr mela jsem problem jit na velkou tak jsem to zkusila

• Citovat
  • Upravit
72725
11.11.13 11:36
@Anonymní píše:
Ahoj chtela jsem se zeptat i kdyz uz nejsem tehu vcera jsem si dala merunkovy dzus a od noci me budi tlak v podbrisku…uzu to mit z tohho dzusu vypila jsem cely litr mela jsem problem jit na velkou tak jsem to zkusila

myslíš, že když to napíšeš ve 3 diskuzích, že Ti někdo poradí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.13 09:04

Ahoj vsem. jsem tu dnes poprve. :mavam: jsem dneska v 29+3 a bojuji s tlakem v podbrisku, nekdy celé, nekdy zase jen do pulky briska. vcera jsem mela od 14hodiny stahy pravidelne po 12minutak snaddo 16hodin pak uz byly nepravidelne. to me sklidnolo a usoudila jse ze do nemocnice nepojedu.je to moje 3tehu a 3holcicka :mrgreen: hcjo :lol: ale v noci bylo neco co jsi fakt nezpominam ze bych prozila kdy drive. vzbudilo me pichnuti dost silne u konecniku. zbytek noci lehke stahy. normal. zitra jdu do poradny.jsem zvedava na molou cacorku. ma nekdo stejnou skusenost?…pripadam si chvilkama aznenormalni
jak lustruji stranky a hltam info. ale az ted porve si uzivam. tehu. a nemusim ani do prace. :dance: ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí