Plodová voda tekla slabě a pak přestala

rozmary
22.9.10 22:13

plodová voda

Dobrý večer,prosím může mi někdo poradit?Je možné když odtéká plodová voda jen velmi slabonce,aby to přestalo?Četla jsem že když začne odtékat proudem nedá se to zastavit,ale když by to bylo opravdu jen slabě?Celý den ze mě něco slaboulince vytékalo,teď večer už nic,možná to je jenom nějaký výtok,ale raděj se ptám :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65334
22.9.10 22:17

Ahojík…
tak já myslela,že mi odtéká voda…tehdá
bylo to asi od 4 odpoledne…pomalu,slabě ale teklo to…tak jsm asi v 6 jeli do porodnice raději.
Udělali test na plodovku a nebyla to plodová voda,ale prý nějaký dost vodnatý výtok.
Domů mi dali i ten „temešvaryho test“–nevím,jak se to píše…ale pak už nic neteklo.
Jenže v 10 večer začaly kontrakce,tak jsme o půlnoci jeli zase a nad ránem se malej narodil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
22.9.10 22:17
rozmary píše:
Dobrý večer,prosím může mi někdo poradit?Je možné když odtéká plodová voda jen velmi slabonce,aby to přestalo?Četla jsem že když začne odtékat proudem nedá se to zastavit,ale když by to bylo opravdu jen slabě?Celý den ze mě něco slaboulince vytékalo,teď večer už nic,možná to je jenom nějaký výtok,ale raděj se ptám :think:

Ahoj, mne doktorka rikala, ze kdyz zacne odtykat, tak tece uz furt. Muze mit maly prestavky, asi kvuli poloze, ze to zabrzdis, ale ne ze proste prestane :-) tak to musis zhodnotit ty, jak ti to teklo. Ja mela hooodne cirej uplne vodovej vytok a po uschnuti neudelal ani flek a rikala mi, ze je to uplne normalni v tehu. Ale jestli by to teklo furt, tak bych si vzala vlozku negelovou a odnesla ji do porodky na test a oni uz ti reknou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
22.9.10 22:18

Ahojík...

… mě praskla voda v 6 hodin ráno a odtékala tak pomalu, že mi dokonce zkoušeli jestli to je plodová voda. V pět hodin odpoledne mi začali konečně kontrakce a ve čtvrt na devět večer se malá narodila. Takže jsem strávila v porodce celý den.
Jinak asi neporadím. Přeji hodně štěstíčka a miminko brzy v náručí… papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
22.9.10 22:24
rozmary píše:
Dobrý večer,prosím může mi někdo poradit?Je možné když odtéká plodová voda jen velmi slabonce,aby to přestalo?Četla jsem že když začne odtékat proudem nedá se to zastavit,ale když by to bylo opravdu jen slabě?Celý den ze mě něco slaboulince vytékalo,teď večer už nic,možná to je jenom nějaký výtok,ale raděj se ptám :think:

Tady ti nikdo neporadí zajdi si k doktorovi… my nemůžeme vědět co z tebe teklo jak to vypadalo…

• Citovat
  • Upravit
rozmary
22.9.10 22:34

Díky :lol:

• Citovat
  • Upravit
1692
22.9.10 22:40

Ja když jsem si nebyla jista jestli je to plodovka tak jsem zatlačila jako bych si chtěla prcnout :oops: a vždy to ze mě vyteklo tak jsem věděla že je to ono,to určitě poznaš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
23.9.10 07:01

Ahoj mě odtékala velmi slabounce a zastavit se to nedá, začne se kazit jakmile nedostaneš antibiotika a už to jede. Když praskne plodovka musíš ihned do porodky, aby těměli pod kontrolu, je to velmi nebezpečné pro miminko.
Vypadá jako průhledná tekutina s bílými vločkami, pokud se kazí může být zelená, hnědá…Určitě to cítíš i na svém bříšku, že se ti zmenšuje. Na nic bych nečekala a jela do porodky i staškou pro případ, že si tě tam nechají .

• Citovat
  • Upravit
rozmary
24.9.10 17:19

A ještě když praskne,tak už je tělo připravené k porodu,nebo může prasknout i když se nebudu otvírat? 8-o

• Citovat
  • Upravit
15674
24.9.10 17:24

Když praskne plodová voda, připravená být k porodu nemusíš, ale do 48h musíš porodit. A většinou ani tak dlouho v porodnici nečekají a porod vyvolávají dřív. Jestli máš pochybnosti, že ti odtéká plodová voda, rozhodně doporučuju zajet do porodnice. I kdyby to bylo po troškách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.12 19:20

Ahoj maminky ráda bych se zeptala zda má některá z Vás zkušenost s tím že by jí doktor řekl že kvůli nadměrnému množství plodové vody předčastně porodila. Děkuji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
29.10.12 08:44

Taky jsem měla pocit že mi pomalu odtéká plodová voda tak jsem si koupila v lekarně lakmusové papírky a podle těch to plodovka nebyla. Dělalo mi to tak týden, že ze mě párrát za den jakby něco odteklo tak jsem to neřešila a potom týdnu mi voda praskla a byl to teda proud :lol: a v porodnici říkali, že jak do 24 hodin nezačnu rodit že mi porod vyvolají, ale nakonec se to rozběhlo samo a dávali mi nějaké antibiotika přes kapák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.12 08:47

Ahojky,
taky teď řeším podobný problém… Jsem v 37. týdnu a mám strach, že nepoznám, že mi voda praskla, mám docela malý bříško a už asi měsíc mám nějaký výtok, občas trošku do bíla, občas čirý, doktor o něm ví a řekl mi, že v těhu je to normální, i jsem dostala nějaké globulky. Po nich docela polevil, ale teď se mi pár dní spíše stává, že třeba ráno, nebo po sprchování je to jakoby mokrý flíček na kalhotkách, který uschne a není tam nic. Pořád se uklidňuju a hlídám s tím, že kdyby to byla plodovka, tak to budu mít pořád, že si třeba budu muset vzít i vložku a to bych pak asi jela, ale přijde mi, že se nic nemění a fyzicky se mi taky nic jinýho neděje. Spíše si myslím, že jak se blíží těhu ke konci, že to moc řeším a všichni mě ujišťujou, že odtok plodové vody poznám! Ale začíná mi to docela deptat :-(. Má někdo podobnou zkušenost? Jsem prvorodička (a trošku se stydím :oops: ) DÍKY

• Citovat
  • Upravit
914
30.10.12 09:45

Neboj určitě to poznáš já jsem ucítila takové lupnutí a chvíli na to takový proud že jak jsem běžela na záchod tak po podlaze plno vody a kalhotky jsem mohla ždímat :D a tekla celých 36hodin než jsem porodila a fakt dost, že jsem ani nevěřila, že ji tam může tolik být :lol: jo a byla jsem 37+2.Takže v klidu určitě to 100pro poznáš já si taky myslela, že nepoznám a poznala jsem to okamžitě jak praskla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.12 09:49

Snad jo… Spíše začínám plašit :-) A ještě se zeptám, jestli je možný, že bych si nevšimla tý hlenový zátky?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100