Plovoučka a odrážedlo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11522
8.4.13 13:32

Proc ne? 8o je prdacke :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
8.4.13 13:36

@alsem moc ňuňu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
8.4.13 13:56

Prave :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
8.4.13 13:57

@alsem si ho kup ty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
8.4.13 14:15

My dostanem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.4.13 15:20

Nijak extra to plovoučku neničí, to spíš když se něco vyleje, tak to lamino je za trest, hned to vcucne spoj a trošinku se rozšklebí.
Ale teda musím říct, že máme endura a je to děsnej rachot, taky máme puky a to je perfektní, hezky tichoučké a nemůžou s ním dělat smyky :twisted:
Na puky se oba učili, protože není potřeba držet rovnováhu, ale jinak preferují endura a akorát mi tím buděj mrňocha :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
8.4.13 16:27

@Mafina5 Co je špatného na tom, že si manžel nechce nechat zničit podlahu? Moje dítě je na prvním místě, ale když mi jezdí autíčkem po nábytku, nebo po zdi, dostane vynadáno. Že je pro mě vším, neznamená, že bude ničit domácnost. Já svoje dítě vedu k tomu, že věci nejsou zadarmo a musíme je udržovat, to je snad normální, ne? Mimochodem odrážedlo na plovoučku už nikdy, je to děsný kravál. A o tom, jak je poškrábaná, ani nemluvím, ale my máme tu nejlevnější z OBI. JAko na první pohled to vidět není, ale když mrkneš protzi světlu, tak to je patrné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.4.13 16:52

Ne, plovoučku to nepoškodí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
8.4.13 20:42

@Gladys no nedávno mi malá vylila kýbl vody :roll: tos měla vidět tu rychlost jakou jsem to utírala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
8.4.13 20:43

@Gladys co je endura?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
8.4.13 20:45

@Raduš.ka44 jo to máš pravdu, pro chvíli dětské radosti se taky nechci dívat 20 let na zedřenou podlahu :mrgreen: :mrgreen: ale jinak jsou moje děti pro mě vším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bibie
9.4.13 08:16

U nas jezdi na odrazedle doma mladsi dcera a za ty 2 mesice mame plovoucku teda poskrabanou, je to videt kdyz sviti slunicko nebo se podivam smerem po svetle. mame ji ale poskrabanou i z nakupniho voziku a jinych veci, neni to nic strasneho, jsme smireny a planujeme vymenu az budou obe vetsi

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino