Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj všen, brala jsem cca před měsícem na angínu amoksiklav, před týdnem mě to chytlo znova, dr. že je to opět angína tak jsem byla na odběrech a prý všechno v pořádku, že to doktorka nechápe když viděla můj krk jaktože tam nic nemam. I přesto jsem brala penicilin. Měla jsem ho brát 10 dní ale léčbu jsem po 5 dnech ukončila. Bylo mi z něj zle, udělala se mi vyrážka na rtech a bolel mě žaludek. Dnes 3den co penicilin neberu opět cítim pálení v krku
. Už to nechápu, když mi nic podle krve není, jak zase můžu být nemocná
.
Děkuju za rady
@novakova.t mám podobný problém. Už asi půl roku mě trápí kašel. Vše negativní. Byla jsem několikrát přeléčená silnými lékky a stejnak se to vrátí. Nikdy jsem takhle nemarodila jako letos.Je to zřejmě tím počasím..všechny bacily přežily a držej se jak židovská víra. Co mě tedy pomáhá jsou výlety na Šumavu, kde je čistý vzduch, ale jakmile se vrátím do smogu tak je průser a kašlu znova. Možná alergie na ovzduší..nevím mno ![]()
@Denisa76 ještě mě napadlo jestli moje mamka není bacilonosič
. Dcera 10měs. tak je v pořádku, ale mamka moje říká že ji občas bolí v krku a že ji to přejde pak. Ale zase je mi divné že tam fakt nic nemam. No vidim to asi na nějký výlet mimo Prahu
@novakova.t nemusí jenom má silnější obrany schopnost.No já právě taky a i když posiluju imunitu echinaceou a jím tuny zeleniny a ovoce tak chrchlám. už mě to upřímně serdí jak mě to votravuje. Mluvila jsem s lékarnicí a ona říkala, že měla něco podobného. Kašlala snad 3/4 roku a pak to najednou přešlo.
@Denisa76 Už aby bylo teplo zítra, vubec bych se nevidila kdyby to bylo z toho počasí ![]()
@novakova.t jj taky si myslím, že sluníčkem se to zlepší. I když ten šílený přechod co slibují nevim nevim jestli bude dobrý. Je to pro tělo docela šok ![]()
Zkus třeba tu změnu prostředí. Já jsem ze severu kousek od elektrárny a řeknu ti, že v zimě když jsou inverze trpím už jak pes ![]()
@novakova.t píše:
Ahoj všen, brala jsem cca před měsícem na angínu amoksiklav, před týdnem mě to chytlo znova, dr. že je to opět angína tak jsem byla na odběrech a prý všechno v pořádku, že to doktorka nechápe když viděla můj krk jaktože tam nic nemam. I přesto jsem brala penicilin. Měla jsem ho brát 10 dní ale léčbu jsem po 5 dnech ukončila. Bylo mi z něj zle, udělala se mi vyrážka na rtech a bolel mě žaludek. Dnes 3den co penicilin neberu opět cítim pálení v krku. Už to nechápu, když mi nic podle krve není, jak zase můžu být nemocná
.
Děkuju za rady
Mnela jsi vtymnenit PNC za jiné ATB pokud máš na něj reakci, to by ti udělaly i na pohotovosti.
Podle krve nemůže doktorka říct že ti nic není, testuje se vždy jen něco. Třeba řeba Ehrlichióza která napadá bílé krvinky v tom testu určitě nebyla
@novakova.t A dělala Vám doktorka taky výtěr z krku? Může to být i virového původu a ATB jsou pak zbytečná. Můžete zkusit třeba kapičky lichořeřišnice, je to přírodní „ATB“.
@leryl o té lichořešnici jsem už slyšela a byla mě doporučená na ten kašel. myslíš, že by mě pomohla??
Moje mamka je taky nemocná s krátkými přestávkami od podzima. Teď to má snad nejhorší za celou dobu
Změnila doktorku, ta ji nasadila antb a stejně jí to nepomáhá - zalehlé uši, nemá chuť, čich, nos ucpaný, v uších jí píská…takhle to má v kuse fakt přes čtvrt roku…předpokládám, že jakmile se počasí umoudří, tak se jí to zlepší ![]()
Holky loni jsem měla to samé pořád kolem dokola atb vyhubí v těle veškeré obranné látky nejenom bacila
. Skončilo to tak daleko že jsem byla doma 3 měsíce s imunitou. Všemožná vyšetření všetně imunologie na homolce, štítna žláza. Vybrala jsem 800 tablet Wobenzynu. Co mi pomohlo nejvíce každý den studená sprcha u mně teda spíše vlažná a pak měsíc Luivac měsíc pauza a znovu Luivac
1. CO JE PŘÍPRAVEK LUIVAC A K ČEMU SE POUŽÍVÁ?
Léčivý přípravek Luivac je imunoterapeutikum. Posiluje obranné síly organismu chránící
před infekcemi dýchacích cest.
Přípravek Luivac se používá při opakovaných (recidivujících) infekcích dýchacích cest
(rýma, sinusitida zánět vedlejších nosních dutin, katar horních cest dýchacích,
bronchitida) a chronických zánětech středního ucha (otitida).
Přípravek je určen pro děti od 3 let, mladistvé a dospělé.
třeba to také některé z vás pomůže letos jsem musím zaklepat angínu jednou zato celá rodina a pevně věřím že se nebude opakovat posiluji imunitu sprchou to mi doporučil dr na Homolce v Praze je to nejlevnější lék a take hlívou ustřičnou protože tou se nedá předávkovat
@Vcielka četla jsem recenze a vypadá to zajímavě. Jinak já se sprchuju vlažnou a i chodím do sauny ![]()
Samozřejmě mi výtěr z krku nedělala
proč. Jen krev :-/. Asi si kní skočim a budu na tom výtěru trvat.
Já 2 roky byla zdravá a ted si to vybírám koukam ![]()
Holky ATB nic nevyléčí, spíš naopak, celkově oslabuje tělo, což má za následek ještě horší onemocnění. Sežente si rostlinku ANGINOVNÍK a poznáte, co znamená být vyléčená. Však si o anginovníku něco přečtěte a věřte, že to co je napsáno na netu je jen desetina toho, co to opravdu dokáže.