Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Touzim byt dendrolog, hrat skvele na housle a hospodske vypalovacky na harmoniku
![]()
@Mylolite Já čtu moc ráda už od dětství a ráda bych si přečetla i tu tvoji ![]()
@Šárka91 fakt?
napsala jsem knihu o svém zatim krátkém ale přesto dosti dramatickém životě ![]()
Jinak já teď dost řeším svoji osobu, takže toužím se zdokonalit v tom, v čem jsem tak trochu nemožná
. A toužím po životní lásce ![]()
Toužila jsem po tom, abych měla brzy děti, to se mi splnilo - jedno mám a druhé čekám, chlapa mám hodnýho, máme co jíst, kde bydlet a jsme zdraví… Nic víc nepotřebuju ![]()
@Mylolite To je úžasné!
Knížka vypadá moc zajímavě, kde je k sehnání?
@Papuchalka píše:
Tak k tomu bych asi prihodila, aby mesta v CR byla trosku prizpusobena k tomu nosit takove botyI jen parkoviste - kancl je obcas o drzku.
Moc dobrá připomínka a naprosto s ňou súhlasím ![]()
@klementina Mám manžela, jeho dvě dcery, vloni ovdovělýho starýho tátu… Příliš mnoho závazků na to, abych tam odjela. A vím, že jednou, na starý kolena, když už by to teoreticky šlo, se mi už prakticky nebude chtít totálně měnit život. Takže sen zůstane snem. Ale hezkým ![]()
Po dobrém a nepoutaném sexu a po dobré práci která nebude jen almužna ![]()
@Mylolite Trochu mi připomínáš mě
Teda, já vždycky četla hodně, ale můj sen asi od třetí třídy bylo napsat knihu. Stalo se. Další sen bylo knihu vydat. Stalo se. Takže vítej v klubu
Ale tyhle dva sny jsou nesplnitelný, protože mám hodně závazků a hlavně manžela, který odmítá oba tyhle moje sny… Každopádně ti moc moc gratuluju, vidět svoji knihu vytištěnou je neskutečný pocit ![]()
@Poisson28 A byla ses tam aspoň podívat? Já ano a je to úžasné. Nádherná země a milí lidé. I love Ireland
![]()