Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Největší touha je, aby dcera byla jednou uplně zdravá!!!
A dál budu přízemní…vyhrát ve Sportce, abysme mohli umořit hypotéku a opravit barák.
Jinak toužím po cestování (Japonsko, Thajsko, Brazílie, Bali, za polární kruh, africké safari)…snad se mi do budoucna splní aspoň něco z toho ![]()
A z těch reálných ne tak dlouhodobých snů…najít si za půl roku práci ve svém oboru, která mě bude bavit, bude alespoň trochu slušně placená a půjde časově skloubit s péčí o děti.
@Petrolka Byla, letos jedu už potřetí, prostě to tam miluju
Každý rok jedu na týden na vlastní pěst do jiný části a chodím a koukám a nasávám atmosféru…
…hlavně zdraví, což prozattím máme…
finanční zabezpečení, tak abych nemsuela obracet každou korunu, žít bez dluhů, mít vlastní bydlení…
Touzim jednou umet aspon jeden dalsi jazyk. Aby moje deti byli zdravi a stastni dle svych predstav. Abych nezazila valku.
@Papuchalka Preju at ti to vyjde! Mam dva syny, jeden 3,5 roku druhy 1,5 roku a ja za rok promuju. Miluju svoji PF UK
![]()
Mám vše, co jsem si kdy přála. Mám daleko daleko víc, než co jsem si kdy přála. Moje každá touha byla doposud naplněna. Moc bych si přála teď zastavit život, ale to by bylo hrozně sobecké. Nebudu psát klišé jako zdraví rodiny, světový mír, atd. Momentálně si teda přeji nová prsa po téměř devíti letech kojení. Ta touha mě drží už asi od osmnácti, kdy to byly lentilky pod kobercem. Takže tato touha bude splněna příští jaro. Přeji si s manželem a jedním malým batůžkem procestovat Bali, Filipíny, Seychely, Norsko a asi dalších sto zemí, jen tak, po vlastní ose. Spát pod širákem. Moje touha po poznání je neukojitelná. Toužím po tom, abych byla lepším člověkem..abych ještě víc pomáhala druhým, byla přirozeně empatická. Toužim po tom udělat si časem kurz na porodní asistentku…toužím a sním každý večer před spaním. Toužím po maximálním naplnění mého života. Toužím po akci, dobrodružství, po štěstí až do konce života. Sním o tom, že je mi devadesát, obírám si svůj levandulový záhon v jižní Francii..slunce se sklání nad vinicí a má teplý a měkký nádech. Děti sedí na terase a popíjí víno, živě debatují..vnuci a pravnuci blbnou u bazénu. A já cítím hřejivé štěstí při pohledu na mého manžela, který se kochá pohledem na západ slunce. Toužím…sním…žiju… naplno. ![]()
Já toužím po životním partnerovi, který bude mit rad me i me deti a bude mi oporou. A toužím po klidu pro sebe a své děti
Jinak tedy zdraví pro celou rodinu a okolí ![]()
Mám vše o čem se mi v životě ani nesnilo. Úžasného muže, 2 krásné zdravé dcery, dům se zahradou a zahrádkou…
Ale toužím více cestovat a poznávat svět. Ne zbalit batůžek a jet, ale spíše prodloužený víkend v Barceloně, týden v NY, Švýcarské Alpy…prostředky by i byly, ale čas není. ![]()
A moje největší touha, která se mi nikdy nesplní: Až dcery odejdou z domu, prodat dům i firmu a koupit malinkatý penzionek v Řecku nebo prostě na jihu, kde se daří vínu a fíkům, kde život plyne pomaleji. Tam chystat snídaně pro návštěvy a sedět na terase, koukat na moře a popíjet dobré víno s manželem. ![]()
@Šárka91 hezké téma ![]()
zdraví a spokojenost všem to si neodpustím ![]()
každý den se dívat do očí tomu nejůžasnějšímu chlapovi na světě a z naší dcery vychovat skvělého člověka
a za rok úspěšně složit zkoušky ![]()