Po čem toužíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
3.2.16 08:14

@Šárka91 aktuálně po osázeným balkonu :mrgreen: a po teple… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
3.2.16 08:43

@LennaZS @berusa.m nadherne, uplne jsem se zasnila, nadechla se more, slunce, vinic a stesti. Dekuji holky :hug:
Jsem tak prizemni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
3.2.16 08:51

@LennaZS na chvíli jsem byla mimo..krásně napsáno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
3.2.16 09:21

@berusa.m touha, která se ti nikdy nesplní? Proč? Změň myšlení..naslapnuto máš super. Pokud budeš ty chtít, tak se to splní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14940
3.2.16 10:05

Abychom se s manželem měli pořád rádi. Aby mé děti byly šťastné a nikdy nepodlehly nástrahám závislostí jako jsou drogy, alkohol, automaty apod. a aby se nikdy nesmyslně nezadlužily. A jinak bych si taky přála vyhrát ve sportce tak 1-2 milióny, abychom si mohli postavit dům :)

Příspěvek upraven 03.02.16 v 10:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
3.2.16 10:08

@Šárka91 Já toužím v životě už jen po jediné věci a to, aby byla naše dcerka zdravá :*

• Citovat
  • Upravit
Mylolite
3.2.16 10:20
@Maddlen píše:
@Mylolite To je úžasné! :mrgreen: Knížka vypadá moc zajímavě, kde je k sehnání?

Dá se koupit na mém webu www.michaelatulachova.cz :) Ale ráda Vám ji věnuji v pdf, mám dnes den, kdy potřebuji dělat radost…pořádám totiž charitativní běh a nějak mi začínají při třetím ročníku padat klacky pod nohy…tak udělám radost alespoň já :)
Kdo by chtěl knihu, tak jí máte zde www.uschovna.cz/…4DBK79KE-2YY :)
Užijte si dárek dámy :*

• Citovat
  • Upravit
5185
3.2.16 10:27
@LennaZS píše:
@berusa.m touha, která se ti nikdy nesplní? Proč? Změň myšlení..naslapnuto máš super. Pokud budeš ty chtít, tak se to splní…

Protože už tuším, jak to bude vypadat až budou děti dospělé. Rodiče budou staří a bude třeba o ně pečovat, potom přijdou vnoučata a bude třeba opět pomáhat dětem… :think: Ale třeba vše dopadne jinak. Už dlouho cítím, že tady jsem se narodit neměla. Že potřebuji teplo, moře, slunce, klid. Mám štěstí, že manžel je naladěn stejně jako já. Tak třeba jednou… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
3.2.16 11:19

@Mylolite Děkuji, jsi úžasná :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
3.2.16 12:53

@LennaZS Krásně napsáno :-). :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
3.2.16 12:54

@Mylolite Super, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
3.2.16 13:16

@Mylolite DEKUJI moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
3.2.16 13:35

@berusa.m moc Ti držím palce, aby tě život nasměroval tím správným směrem. Až to bude mít přijít, přijde to. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.16 13:47

Takova nejvetsi soucasna touha vratit se uz konecne z ciziny do Cech… nase vecne rodinne tema, docasny pobyt se porad prodluzuje a ja se citim strasne osamela a bez domova, vedeme kocovny zivot, vecne na ceste, vecne nekde „na navsteve“ - obcas by se clovek nejradsi sbalil, ale mit tatinka na dalku pro dve malicke deti - to zase vubec moje touha neni…

Z tech realnejsich naucit se hrat na housle :-)

• Citovat
  • Upravit
4992
3.2.16 15:23

Nádherně napsané touhy, všem přeji jen štěstíčko a odvahu ke splnění. :dance: :kytka:

Já také měla krásnou touhu už od mládí. Po péči a osamostnění se dětí, že s manželem budeme žít náš život. Děti si žijí svůj život. A my chtěli být jen spolu.

No jo, osud si se mnou pohrál a atakoval rovnou do srdce i hlavy, prostě jsem vdova.

A jaké mám touhy :nevim: krátkodobé, třeba jen změna kadeřnice, která mě nechápe, že chci sestříhaný určitý účes a ona ze mně dělá páže, vzhledem ke kvalitě vlasů a věku.

„Naši“ touhu, i mou si plním letním pobytem od dubna, května-do září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí