Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MermaidMotel píše:
Některé ženy to dokážou, chlapi většinou ne. Tím myslím po celý život.
Jsi muž nebo jsi žena?
@Anonymní píše:
Jen tak pro srovnani, kdy se u vas ve vasich dlouhodobych vztazich objevila poprve nevera? At uz jakakoli, treba jen libani. Byvaji si vubec lidi cely zivot uplne verni?
Když jsem si začala připadat jako další domácí spotřebič.
U me muze byt vsechno v tom vztahu spatne, ale kdyz miluju, neverna nebudu ani za nic, protoze mam v hlave jen toho jednoho…nebo muze byt vse dobre, zadny problem jako s ex, ale bohuzel jsem ho nemilovala a neverna jsem byla uz po par letech…prvne to bylo teda jen libani asi po 4 letech, pak po 10 letech milenec se vsim vsudy…
Verim, ze si mohou byt lide verni cely zivot, ale je to spis vyjimecne, hlavne pri nedostatku prilezitosti.
18 let jsme spolu a samozřejmě čím jsem starší a ošklivější, tím více budu věrná
![]()
@Anonymní píše:
Jen tak pro srovnani, kdy se u vas ve vasich dlouhodobych vztazich objevila poprve nevera? At uz jakakoli, treba jen libani. Byvaji si vubec lidi cely zivot uplne verni?
Na rovinu? Neznam jediny par, ktery ny alespon jednou v zivote nezahl. Pocitam do toho i jednorazovky.
@Anonymní píše:
Opet anonym ze…jak jinak.
Tady uz nic jinyho ani nevysilaji.
Jsi KO nevěrníku…
![]()