Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chceš odejít podruhé… lepení nefungovalo… pohodlí je pro tebe důležité… Dokonce natolik, že občas se s manželem i vyspíš, přestože je agresor a cholerik… Podvádíš oba, manžela i milence…
Zajímalo by mě, co a na co vlastně čekáš ![]()
@Magical-eyes píše:
Chceš odejít podruhé… lepení nefungovalo… pohodlí je pro tebe důležité… Dokonce natolik, že občas se s manželem i vyspíš, přestože je agresor a cholerik… Podvádíš oba, manžela i milence…
Zajímalo by mě, co a na co vlastně čekáš
Manzela mám ráda. Vím co začne za peklo když odejdu.
Radši bych bydlela v garsonce od výplaty k výplatě, ale šťastná. Tak se o sebe postarej sama… žít a spát s někým jen pro prachy ![]()
Příspěvek upraven 23.07.23 v 21:08
@Anonymní píše:
Ahoj. Prosím neodsuzujte mě. Přečetla jsem neskutecne moc diskuzi ohledně tohohle téma. Jsem několik let vdana, máme dvě děti, jedno skolkove.Manzel je cholerik, agresor, avsak je hodně citlivý…Během vztahu jsem si našla milence. Oba jsme se zamilovali. Milenec mě podporuje v odchodu, finančně mi chce pomoci do začátku. Avšak já už takhle přes 2,5 let, od manžela odešla, než jsem si našla milence. Nevydržela jsem ten psychicky nátlak rodiny a jeho, a radši jsem se vrátila. Tenhle stav me nici. Manzel je uzasnej tata. Máme dům, auta, zahradu. Jenze ja jsem proste zahledena jinde. Vůbec nevím co mám dělat. Obcas s manzelem spim, ale vůbec mě to nebaví. Porad přemýšlím o milenci. Na druhou stranu se nechci vzdávat těch věcí co máme spolu.. Bydlela bych někde v garsonce, žila od výplaty k výplatě.. Je mi 31. Manzel 33, milenec 45. Tak či onak to musím rozseknout. Manzel samozřejmě něco tuší, doma to na atmosféře nepridava.Od milence těžko říct co čekat. Nechci odcházet kvůli chlapovi, ale kvůli sobě. A ja si nejsem jistá.. Jenze mě tak strašně chybí pozornost, nebýt porad jen mama. Když zůstanu, bojim se že třeba ztratím fajn chlapa…
Citlivy agresor… nechapu.
Jednou provždy se musíš rozhodnout. Snažila si se pracovat na vašem manželství nebo si jedna z těch kteří při každé hádce, nebo když se partner nějak projeví tak hned utíkáš? Člověk by pochopil kdyby ses snažila o vylepšení vašeho vztahu, zašli spolu s mužem do poradny ale nic by se nezměnilo k lepšímu, tak pak bych se nejprve rozvedla… Co ti na to jiného říct? Můžeš to risknout ale třeba zjistíš že milenec není kdovíjak dokonalý jak se ti prezentuje a budeš s ním řešit po letech stejné problémy, to mi věř. A co pak? zase utečeš?
@Birdonawire píše:
Citlivy agresor… nechapu.
Cholerici obvykle jsou cíťové. Rozhodí je každá ptákovina.
@Anonymní píše:
Ahoj. Prosím neodsuzujte mě. Přečetla jsem neskutecne moc diskuzi ohledně tohohle téma. Jsem několik let vdana, máme dvě děti, jedno skolkove. Manzel je cholerik, agresor, avsak je hodně citlivý… Během vztahu jsem si našla milence. Oba jsme se zamilovali. Milenec mě podporuje v odchodu, finančně mi chce pomoci do začátku. Avšak já už takhle přes 2,5 let, od manžela odešla, než jsem si našla milence. Nevydržela jsem ten psychicky nátlak rodiny a jeho, a radši jsem se vrátila. Tenhle stav me nici. Manzel je uzasnej tata. Máme dům, auta, zahradu. Jenze ja jsem proste zahledena jinde. Vůbec nevím co mám dělat. Obcas s manzelem spim, ale vůbec mě to nebaví. Porad přemýšlím o milenci. Na druhou stranu se nechci vzdávat těch věcí co máme spolu.. Bydlela bych někde v garsonce, žila od výplaty k výplatě.. Je mi 31. Manzel 33, milenec 45. Tak či onak to musím rozseknout. Manzel samozřejmě něco tuší, doma to na atmosféře nepridava.Od milence těžko říct co čekat. Nechci odcházet kvůli chlapovi, ale kvůli sobě. A ja si nejsem jistá.. Jenze mě tak strašně chybí pozornost, nebýt porad jen mama. Když zůstanu, bojim se že třeba ztratím fajn chlapa…
A není on agresivní, protože má parohy? ![]()
Odejit od obou a rozmyslet si bez nich, co vlastne chces. Kdyby manzel nebyl agresor, radila bych zustat s nim. S milencem je to urcite fajn, ale zit od mesice k mesici bych fakt nechtela v nejakym krcalku. A do toho deti…
@Koko23 píše:
Radši bych bydlela v garsonce od výplaty k výplatě, ale šťastná. Tak se o sebe postarej sama… žít a spát s někým jen pro prachyPříspěvek upraven 23.07.23 v 21:08
Prosimte, kde jsi dočetla že a nekym spím pro penize? Nikdy jsem si žádný od nikoho nevzala.
@Anonymní píše:
Prosimte, kde jsi dočetla že a nekym spím pro penize? Nikdy jsem si žádný od nikoho nevzala.
Napsala to hodně blbě, ale vyzněla jsi tak že je pro tebe získaný komfort velmi důležitý. Jinak by si majetky nezmiňovala.
@Lu66 píše:
Jednou provždy se musíš rozhodnout. Snažila si se pracovat na vašem manželství nebo si jedna z těch kteří při každé hádce, nebo když se partner nějak projeví tak hned utíkáš? Člověk by pochopil kdyby ses snažila o vylepšení vašeho vztahu, zašli spolu s mužem do poradny ale nic by se nezměnilo k lepšímu, tak pak bych se nejprve rozvedla… Co ti na to jiného říct? Můžeš to risknout ale třeba zjistíš že milenec není kdovíjak dokonalý jak se ti prezentuje a budeš s ním řešit po letech stejné problémy, to mi věř. A co pak? zase utečeš?
Neutikam. Do poradny nechce ani náhodou. Leje do sebe porad pivo, pak má ty svoje nálady.
@Lexter píše:
Napsala to hodně blbě, ale vyzněla jsi tak že je pro tebe získaný komfort velmi důležitý. Jinak by si majetky nezmiňovala.
Ale tak to je. Je pro mě společně vybudovany dům důležitý. Nechci odpirat dětem prostory apod jen protože mi zamotal hlavu někdo jiný.
@Anonymní píše:
Ale tak to je. Je pro mě společně vybudovany dům důležitý. Nechci odpirat dětem prostory apod jen protože mi zamotal hlavu někdo jiný.
Ehm, to je podružné. Tvůj muž chlastá, je agresivní cholerik pokud říkáš pravdu.
Ahoj. Prosím neodsuzujte mě. Přečetla jsem neskutecne moc diskuzi ohledně tohohle téma. Jsem několik let vdana, máme dvě děti, jedno skolkove. Manzel je cholerik, agresor, avsak je hodně citlivý… Během vztahu jsem si našla milence. Oba jsme se zamilovali. Milenec mě podporuje v odchodu, finančně mi chce pomoci do začátku. Avšak já už takhle přes 2,5 let, od manžela odešla, než jsem si našla milence. Nevydržela jsem ten psychicky nátlak rodiny a jeho, a radši jsem se vrátila. Tenhle stav me nici. Manzel je uzasnej tata. Máme dům, auta, zahradu. Jenze ja jsem proste zahledena jinde. Vůbec nevím co mám dělat. Obcas s manzelem spim, ale vůbec mě to nebaví. Porad přemýšlím o milenci. Na druhou stranu se nechci vzdávat těch věcí co máme spolu.. Bydlela bych někde v garsonce, žila od výplaty k výplatě.. Je mi 31. Manzel 33, milenec 45. Tak či onak to musím rozseknout. Manzel samozřejmě něco tuší, doma to na atmosféře nepridava.
Od milence těžko říct co čekat. Nechci odcházet kvůli chlapovi, ale kvůli sobě. A ja si nejsem jistá.. Jenze mě tak strašně chybí pozornost, nebýt porad jen mama. Když zůstanu, bojim se že třeba ztratím fajn chlapa…