Manžel nebo druhý chlap?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13227
23.7.23 21:17
@Koko23 píše:
Radši bych bydlela v garsonce od výplaty k výplatě, ale šťastná. Tak se o sebe postarej sama… žít a spát s někým jen pro prachy :poblion:Příspěvek upraven 23.07.23 v 21:08

Jenže ona chce tu vilu a ne nějakej kamrlík…proto spí s oběma…a v odchodu jí právě brání to " postarej se sama o sebe"… Protože v záloze je přislíbená finanční pomoc od milence… slibem nezarmoutíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
23.7.23 21:18

Tak skoro to vypadá, že jsou ti přednější majetky, než sebeúcta…no kdo chce kam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.23 21:18

@Magical-eyes Abych pravdu řekla tak manzel se začal snažit. Co se tyce deti. Začali jsme jezdit na výlety, hodne moc se jim věnuje. Ale semnou ten čas o samotě netráví..

• Citovat
  • Upravit
7692
23.7.23 21:19
@Anonymní píše:
@Magical-eyes Abych pravdu řekla tak manzel se začal snažit. Co se tyce deti. Začali jsme jezdit na výlety, hodne moc se jim věnuje. Ale semnou ten čas o samotě netráví..

A začalo to kdy? Nestalo se v té době něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.23 21:19
@Magical-eyes píše:
Jenže ona chce tu vilu a ne nějakej kamrlík…proto spí s oběma…a v odchodu jí právě brání to " postarej se sama o sebe"… Protože v záloze je přislíbená finanční pomoc od milence… slibem nezarmoutíš…

Tak to vůbec není. Ja bych si od něj peníze nevzala. Mam něco málo bokem, na kauci a nájem.

• Citovat
  • Upravit
13227
23.7.23 21:20
@Anonymní píše:

No jak by to teda pro tebe bylo ideální? A co ten milenec? Rozptýlení anebo ho miluješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.23 21:20
@Lexter píše:
A začalo to kdy? Nestalo se v té době něco?

Po mém prvním odchodu. Ma i méně výlevu. Avšak pije furt.

• Citovat
  • Upravit
7692
23.7.23 21:22
@Anonymní píše:
Po mém prvním odchodu. Ma i méně výlevu. Avšak pije furt.

Myslím kdy se začal chovat jako ko*ot, ne starat se víc o děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.23 21:22
@Magical-eyes píše:
No jak by to teda pro tebe bylo ideální? A co ten milenec? Rozptýlení anebo ho miluješ?

To je to co já právě nevím. Ale vím že nemůžu slepit vztah doma, dokud jsem v kontaktu s jiným. Záleží mi na milenci, ale je tam to ALE. Určitá brzda, nejistota, nedůvěra. Nechci rozebírat jeho minulost, ale vím že zamilovanost vyprcha časem, a ja nechci jednou litovat že jsem se rozvedla s chlapem co by pro mě dejchal i když se občas chová hnusně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.23 21:24
@Lexter píše:
Myslím kdy se začal chovat jako ko*ot, ne starat se víc o děti.

Když jsme začali opravovat dum, a přišly dotoho deti. Pak se to stupňovalo, když jsem začala být v kontaktu s milencem. Byla jsem pořád na mobilu, mimo, to jsem dostala při hádce i facku. Pak už si to nikdy nedovolil. Odešla jsem. Vrátila se, a je to lepší.. tedy jak co.

• Citovat
  • Upravit
7692
23.7.23 21:28
@Anonymní píše:
Když jsme začali opravovat dum, a přišly dotoho deti. Pak se to stupňovalo, když jsem začala být v kontaktu s milencem. Byla jsem pořád na mobilu, mimo, to jsem dostala při hádce i facku. Pak už si to nikdy nedovolil. Odešla jsem. Vrátila se, a je to lepší.. tedy jak co.

Takže stres z opravy baráku a dvou dětí. Možná. Na tebe toho taky bylo moc a našla si nabíječe zatímco kolem sebe šířila jasné znaky že se něco takového děje. Je tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.23 21:29
@Lexter píše:
Takže stres z opravy baráku a dvou dětí. Možná. Na tebe toho taky bylo moc a našla si nabíječe zatímco kolem sebe šířila jasné znaky že se něco takového děje. Je tak?

Přesně tak. A co teď s tím..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.23 21:30

@Lexter Stres je spouštěč jeho agrese. Vzdycky když toho je na něj moc, bouchne jak papinak.

• Citovat
  • Upravit
7692
23.7.23 21:31
@Anonymní píše:
Přesně tak. A co teď s tím..

Co já vím, nejsem terapeut. Jsem jen chlápek co čuchá průser. Já se jen chtěl dobrat toho co bylo příčinou změny jeho chování. To je totiž to co ti vadí a tam leží příčina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
23.7.23 21:32
@Anonymní píše:
Prosimte, kde jsi dočetla že a nekym spím pro penize? Nikdy jsem si žádný od nikoho nevzala.

Psala jsi, že občas s manželem spíš, ale nebaví tě to. Když odejdeš, budeš mít jen garsonku a teď máte dům a auta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí