Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemám v tom problém
každopádně zkus si to otázku postavit naopak, ty jsi žena po všech stránkách nej? Co děláš proto, aby vztah fungoval?
A ty jsi ve skatulce „blbá, ale hezká“ nebo „chytrá, ale krásy moc nepobrala“?
@CernaKocka PresCest píše:
A ty jsi ve skatulce „blbá, ale hezká“ nebo „chytrá, ale krásy moc nepobrala“?
No, já bych si s dovolením tipnul, že chytrá by si toho nevyhovujícího nevybrala a už vůbec by nezakládala takové téma, takže bude spíš… hezká
![]()
Že sis něco zkusila v pauze, není srovnatelná situace.
S panem dokonalým z pauzy, by po letech soužití a s dětmi za zády, taky milostná stránka dostala určitým způsobem na frak. Třeba ještě hůř, to nevíš.
@Fukitol píše:
A co tomu chlapovi nabidnes ty?
Nabídne sebe a navrch 2 děti ![]()
@Maria37 píše:
Nabídne sebe a navrch 2 děti
2 děti? To je málo. Nejméně 4.
Každé dítko má jiného tatínka. ![]()
@Anonymní píše:
@Fukitol všechno:)
Mam chlapa skvelyho v sexu, ve vytvoření zazemi (vydela, postara se, je hodnej), funguje ve všem. Rozumíme si, jsem spokojena.
K cemu ti to pomuze? 😬
Kdyz to reknu blbe, my nemame deti, takze si muzu porat dost dobre vybirat a kdybych chtěla, muzu jeste „riskovat“, s detma byfh uz tak narocna a odvazna asi nebyla, no😔
@Kutil Tom píše:
No, já bych si s dovolením tipnul, že chytrá by si toho nevyhovujícího nevybrala a už vůbec by nezakládala takové téma, takže bude spíš… hezká![]()
![]()
Já jsem si právě také říkala, že paní bude určitě moc hezká ![]()
@Anonymní píše:
Zajimalo by mě, proč když chlap dobře uká, je to jinak dbil a naopak? Je vůbec šance, někoho takového najít, aby to byl v pohodě chlap a byl s ním nejlepší sex? A kde ho najit?Jelikož jsem měla s čím srovnávat (okolo 30 jich bylo), tak vím, že zatím jsem na něj narazila. Doma jsme v dlouhodobém vztahu, takže sex už nic moc, mezi tím jsme měli pauzu, takže jsem si vyzkoušela něco mnohem lepšího a bohužel se pak špatně zase zvyká na to, co je doma. Jinak jsme doma spíš kamarádi, rodina se dvěma dětmi, občas problémy, takže jsem několikrát nad rozhodem i přemýšlela,
vždy se to nejak urovná. Samozřejmě do té doby jsem si myslela, že mi to takto stačí, ale nestačí. A taky máme jinou frekvenci. Milence si hledat nechci, myslím aby to byl chlap se vším všudy - partner.
Ty voe, ženská, co má ve 30-ti 2 děti s chlapem, se kterým už se stihla i rozejít a dát zas dohromady, a za sebou sexuální zkušenost se 30 ti chlapy (jestli máš 2 děti, tak jsi těch 30 musela stihnout tak max do 25), to je výhra pro každého chlapa. ![]()
Podle mně to nejde dohromady
Super sex většinou znamená, že na vztah to nebude a naopak
Tak za1. A ty jsi nějaká hvězda? Co nabídneš ty? a za2. Kdy už konečně lidi pochopí, že NIKDO, NIKDO na světe není dokonalý. VŽDY budeš mít ve vztahu jen 80%. Realita. takže zpátky na zem. ![]()
Zajimalo by mě, proč když chlap dobře uká, je to jinak dbil a naopak? Je vůbec šance, někoho takového najít, aby to byl v pohodě chlap a byl s ním nejlepší sex? A kde ho najit?
Jelikož jsem měla s čím srovnávat (okolo 30 jich bylo), tak vím, že zatím jsem na něj narazila. Doma jsme v dlouhodobém vztahu, takže sex už nic moc, mezi tím jsme měli pauzu, takže jsem si vyzkoušela něco mnohem lepšího a bohužel se pak špatně zase zvyká na to, co je doma. Jinak jsme doma spíš kamarádi, rodina se dvěma dětmi, občas problémy, takže jsem několikrát nad rozhodem i přemýšlela,
vždy se to nejak urovná. Samozřejmě do té doby jsem si myslela, že mi to takto stačí, ale nestačí. A taky máme jinou frekvenci. Milence si hledat nechci, myslím aby to byl chlap se vším všudy - partner.