Máte doma takového chlapa?

Anonymní
23.7.23 16:17

Máte doma takového chlapa?

Zajimalo by mě, proč když chlap dobře uká, je to jinak dbil a naopak? Je vůbec šance, někoho takového najít, aby to byl v pohodě chlap a byl s ním nejlepší sex? A kde ho najit? :D Jelikož jsem měla s čím srovnávat (okolo 30 jich bylo), tak vím, že zatím jsem na něj narazila. Doma jsme v dlouhodobém vztahu, takže sex už nic moc, mezi tím jsme měli pauzu, takže jsem si vyzkoušela něco mnohem lepšího a bohužel se pak špatně zase zvyká na to, co je doma. Jinak jsme doma spíš kamarádi, rodina se dvěma dětmi, občas problémy, takže jsem několikrát nad rozhodem i přemýšlela,
vždy se to nejak urovná. Samozřejmě do té doby jsem si myslela, že mi to takto stačí, ale nestačí. A taky máme jinou frekvenci. Milence si hledat nechci, myslím aby to byl chlap se vším všudy - partner.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4596
23.7.23 17:10

A co tomu chlapovi nabidnes ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.23 17:20

@Fukitol všechno:)

• Citovat
  • Upravit
14961
23.7.23 17:28

Nemám v tom problém :nevim: každopádně zkus si to otázku postavit naopak, ty jsi žena po všech stránkách nej? Co děláš proto, aby vztah fungoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9060
23.7.23 17:28

Já jsem třeba s tím co mám doma spoko 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.23 17:30

A ty jsi ve skatulce „blbá, ale hezká“ nebo „chytrá, ale krásy moc nepobrala“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
23.7.23 17:47
@CernaKocka PresCest píše:
A ty jsi ve skatulce „blbá, ale hezká“ nebo „chytrá, ale krásy moc nepobrala“?

No, já bych si s dovolením tipnul, že chytrá by si toho nevyhovujícího nevybrala a už vůbec by nezakládala takové téma, takže bude spíš… hezká :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3033
23.7.23 17:52

Že sis něco zkusila v pauze, není srovnatelná situace.
S panem dokonalým z pauzy, by po letech soužití a s dětmi za zády, taky milostná stránka dostala určitým způsobem na frak. Třeba ještě hůř, to nevíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
23.7.23 17:54
@Fukitol píše:
A co tomu chlapovi nabidnes ty?

Nabídne sebe a navrch 2 děti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
23.7.23 18:05
@Maria37 píše:
Nabídne sebe a navrch 2 děti :D

2 děti? To je málo. Nejméně 4.
Každé dítko má jiného tatínka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
23.7.23 18:09
@Anonymní píše:
@Fukitol všechno:)

Mam chlapa skvelyho v sexu, ve vytvoření zazemi (vydela, postara se, je hodnej), funguje ve všem. Rozumíme si, jsem spokojena.

K cemu ti to pomuze? 😬

Kdyz to reknu blbe, my nemame deti, takze si muzu porat dost dobre vybirat a kdybych chtěla, muzu jeste „riskovat“, s detma byfh uz tak narocna a odvazna asi nebyla, no😔

• Citovat
  • Upravit
23.7.23 18:25
@Kutil Tom píše:
No, já bych si s dovolením tipnul, že chytrá by si toho nevyhovujícího nevybrala a už vůbec by nezakládala takové téma, takže bude spíš… hezká :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já jsem si právě také říkala, že paní bude určitě moc hezká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
23.7.23 18:40
@Anonymní píše:
Zajimalo by mě, proč když chlap dobře uká, je to jinak dbil a naopak? Je vůbec šance, někoho takového najít, aby to byl v pohodě chlap a byl s ním nejlepší sex? A kde ho najit? :D Jelikož jsem měla s čím srovnávat (okolo 30 jich bylo), tak vím, že zatím jsem na něj narazila. Doma jsme v dlouhodobém vztahu, takže sex už nic moc, mezi tím jsme měli pauzu, takže jsem si vyzkoušela něco mnohem lepšího a bohužel se pak špatně zase zvyká na to, co je doma. Jinak jsme doma spíš kamarádi, rodina se dvěma dětmi, občas problémy, takže jsem několikrát nad rozhodem i přemýšlela,
vždy se to nejak urovná. Samozřejmě do té doby jsem si myslela, že mi to takto stačí, ale nestačí. A taky máme jinou frekvenci. Milence si hledat nechci, myslím aby to byl chlap se vším všudy - partner.

Ty voe, ženská, co má ve 30-ti 2 děti s chlapem, se kterým už se stihla i rozejít a dát zas dohromady, a za sebou sexuální zkušenost se 30 ti chlapy (jestli máš 2 děti, tak jsi těch 30 musela stihnout tak max do 25), to je výhra pro každého chlapa. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106487
23.7.23 18:46

Podle mně to nejde dohromady
Super sex většinou znamená, že na vztah to nebude a naopak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
23.7.23 18:48

Tak za1. A ty jsi nějaká hvězda? Co nabídneš ty? a za2. Kdy už konečně lidi pochopí, že NIKDO, NIKDO na světe není dokonalý. VŽDY budeš mít ve vztahu jen 80%. Realita. takže zpátky na zem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí