Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi se tvuj pritel vzdelal na emiminu, kolik zen tu otehotnelo i pres antikoncepci a nechce riskovat ![]()
Tak to zkousejte dal i s tim kondomem. Ha jako jistota navic
@Anonymní píše:
Zdravím, snad pochopíte anonym, ale je to pro nás citlivé téma
A přítelem jsem skoro rok, sexuálně aktivní jsme začali být asi týden ve vztahu, oba jsme byli svoje „poprvé“. Mně je 17, jemu 18.
Skoro celý rok jsme sex měli s kondomem- případně začátek bez něj.
Rozhodla jsem se, že začnu brát antikoncepci a je to asi 14 dní co ji beru. Ovšem s ní začal takový problém- přítel má problém s ejakulací.
Nemá ani problém s erekcí, neměl ani problém s ejakulací do kondomu/do pusy/mimo.
Bavili jsme se o tom spolu a řekl mi, že prostě má nějaký „blok“, tím, jak se skoro rok držel, že to bez kondomu nesmí pustit a/nebo to oddaluje protože je mu sex příjemný a pak, když to chce skončit prostě do nejde.
Takže jsme se shodli, že se zeptáme na radu zkušenějších, i když samozřejmě chápu, že to chce čas, ale jestli se s tím třeba někdo nesetkal a něco nepomohlo? Děkujeme 😊
Je vám málo roků. Klidně bych dál používala kondom. Už proto, kdybys ty zapomněla ty prášky brát. Synovi bych radila to samé, kdyby za mnou přišel. Chtěla bych být mladá babička, ale za 9 let ještě né ![]()
Zdravím, snad pochopíte anonym, ale je to pro nás citlivé téma
A přítelem jsem skoro rok, sexuálně aktivní jsme začali být asi týden ve vztahu, oba jsme byli svoje „poprvé“. Mně je 17, jemu 18.
Skoro celý rok jsme sex měli s kondomem- případně začátek bez něj.
Rozhodla jsem se, že začnu brát antikoncepci a je to asi 14 dní co ji beru. Ovšem s ní začal takový problém- přítel má problém s ejakulací.
Nemá ani problém s erekcí, neměl ani problém s ejakulací do kondomu/do pusy/mimo.
Bavili jsme se o tom spolu a řekl mi, že prostě má nějaký „blok“, tím, jak se skoro rok držel, že to bez kondomu nesmí pustit a/nebo to oddaluje protože je mu sex příjemný a pak, když to chce skončit prostě do nejde.
Takže jsme se shodli, že se zeptáme na radu zkušenějších, i když samozřejmě chápu, že to chce čas, ale jestli se s tím třeba někdo nesetkal a něco nepomohlo? Děkujeme 😊