Kdy se u vás objevila nevěra?

Anonymní
24.7.23 06:53

Po jake dobe nevera

Jen tak pro srovnani, kdy se u vas ve vasich dlouhodobych vztazich objevila poprve nevera? At uz jakakoli, treba jen libani. Byvaji si vubec lidi cely zivot uplne verni?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
782
24.7.23 07:09

20 let. Já jsem věrná a nemám důvod si myslet, že by manžel někdy nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
24.7.23 07:17

Jsme spolu 17 let, z toho dva roky manželé. Já jsem věrná pořád, on se po dvou měsících vztahu v opilosti líbal s jinou - bylo mu 14 let :)
Od té doby mi nedal jediný důvod si myslet, že mě podvádí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3304
24.7.23 07:31
@Anonymní píše:
Jen tak pro srovnani, kdy se u vas ve vasich dlouhodobych vztazich objevila poprve nevera? At uz jakakoli, treba jen libani. Byvaji si vubec lidi cely zivot uplne verni?

Každý z nás má v životě určitá očekávání a sny. Když to nedostaneme, tak to začneme hledat jinde. Navíc máme z dětství určité naprogramované vzorce chování, které určují to, jakou cestou v životě se vydáme. Každý máme jinou odolnost vůči stresu, jinou inteligenci a možnosti.
Nevěra je ukázkou toho, že chceme od života víc než aktuálně máme. Chceme to co nejlépe hned, ale nad tím, co může přijít po provalení nevěry už nikdy moc nepřemýšlí. Jsme emocionální bytosti, které si chtějí život užívat. Chceme slyšet, že jsme pro někoho dobří, chceme vedle sebe někoho, kdo je nám oporou, chceme si něco dokazovat, zvyšovat sebevědomí, chceme pozornost, sex…

Stále od života a lidí něco chceme, ale sami častokrát tolik dávat nedokážeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
24.7.23 07:39

V předchozích vztazích jsem hodně flirtovala s jinými, dokonce jsem se občas s někým jiným líbala. Se současným partnerem jsem 12 let a ani jednou mě za tu dobu nenapadlo se byť jen vyzývavé usmát na jiného muže. Zpětně svoje dřívější chování nechápu, ale tehdy jsem měla tu potřebu, teď vůbec. Možná je to tím, že jsem opravdu přesvědčena, že jsem našla perfektního partnera a nechci ani v myšlenkách riskovat, že bych o něj přišla takhle pitomým způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11459
24.7.23 08:05

To je individualni, u nekoho treba za hodinu az dve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
24.7.23 09:05
@LukeR1 píše:
Každý z nás má v životě určitá očekávání a sny. Když to nedostaneme, tak to začneme hledat jinde. Navíc máme z dětství určité naprogramované vzorce chování, které určují to, jakou cestou v životě se vydáme. Každý máme jinou odolnost vůči stresu, jinou inteligenci a možnosti.
Nevěra je ukázkou toho, že chceme od života víc než aktuálně máme. Chceme to co nejlépe hned, ale nad tím, co může přijít po provalení nevěry už nikdy moc nepřemýšlí. Jsme emocionální bytosti, které si chtějí život užívat. Chceme slyšet, že jsme pro někoho dobří, chceme vedle sebe někoho, kdo je nám oporou, chceme si něco dokazovat, zvyšovat sebevědomí, chceme pozornost, sex…Stále od života a lidí něco chceme, ale sami častokrát tolik dávat nedokážeme.
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
24.7.23 09:12

Nevěra je nuda.

• Citovat
  • Upravit
7692
24.7.23 09:17
@Anonymní píše:
Jen tak pro srovnani, kdy se u vas ve vasich dlouhodobych vztazich objevila poprve nevera? At uz jakakoli, treba jen libani. Byvaji si vubec lidi cely zivot uplne verni?

No jistě že ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
24.7.23 09:22

7 let jsme spolu, 2 děti. O jeho nevěře nevím (v práci má jen chlapy a beze mě ven -myšleno do hospody, diskoteky- nechodí). Já taky neposkvrněná. Ale kdo ví :nevim: U tchyně s tchánem vím, že věrnost je, takže v to věřím….jeden z manželových bratrů se rozvedl kvůli nevěře manželky. Druhý má nakročeno (ještě to nezjistil) Můj odolává :mrgreen: (nevěrná nejsem!) Tak hádám, že synové začnou být manželkám nudní nebo až moc hodní a tolerantní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.7.23 09:37
@Anonymní píše:

Ex 10 let. Nebo tedy necelých. Měli jsme mít výročí :lol: :mrgreen: u současného nevím, nedává mi důvod nevěřit s já nepatram. Co se týče mě, nevěrná jsme byla, když byly 2 roky bez sexu. To by nedal ani svatý. Současně nevěrné nejsem. nemám na to ani chuť, ani čas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14928
24.7.23 09:40
@Anonymní píše:
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30855
24.7.23 09:52
@Mamora píše:
Jsme spolu 17 let, z toho dva roky manželé. Já jsem věrná pořád, on se po dvou měsících vztahu v opilosti líbal s jinou - bylo mu 14 let :)
Od té doby mi nedal jediný důvod si myslet, že mě podvádí.

:mrgreen: Sorry, ale fakt made my day :mrgreen:.

Jinak v poslednim vztahu jsem 15 let, ja nemela duvod k nevere, pokud mi byl neverny muz, tak o tom nevim. Ale mame take tri deti, coz ponekud snizuje manipulacni prostor :mrgreen:. V predchozich vztazich jsem zazila neveru z obou stran (moji a partnerovu), beru to tak, ze vztahy pak vzdycky na necem skoncily - ne nutne na nevere - ale tim padem nebyly idealni. :nevim: Myslim, ze v oboustranne spokojenem vztahu duvod k nevere neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
24.7.23 09:55

Některé ženy to dokážou, chlapi většinou ne. Tím myslím po celý život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.23 10:38

18 let spolu, z toho 12 let manželé a já jsem věrná na 100% a u manžela také nemám podezření, že by to kdy bylo jinak :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky