Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mít kamarády a známé je super. Člověk to potřebuje nebýt jenom s partnerem. Ale pokud si neuděláte vedle toho i čas jen sami pro sebe, tak to je samozřejmě taky blbý…
Tak si najdi své koníčky a netrav sním tolik času popř s jeho kamarády.
@Jsemprinceznavole píše:
Tak si najdi své koníčky a netrav sním tolik času popř s jeho kamarády.
Jo vole
@Anonymní píše:
Zdravim, potrebuji se vypsat, protoze jsem uz opravdu nastvana. Jsme s pritelem cca 5 let, driv bylo vse ok ale posledni dobou uz me zacina stvat jeho pristup. Travime spolu cas a travi cas i s prateli. My se spolu chodime projit, byli jsme na dovci a kdesi cosi. Jenze mi uz prijde, ze do nasich planu furt taha ostatni. Chceme jit na vylet a ne abysme sli sami, samozrejme se musi zeptat kamarada. Kdyz dojede za mnou a jeho kamarad je ve meste, kde bydlim, tak uz mi hned vyklada, jak bysme se za nim mohli stavit. Samozrejme, ze se vsema tema kamaradama se vida normalne a bezne. Kdyz je s kamarady, tak by ho nenapadlo, ze by vubec navrhl, ze se za mnou stavi ci co? Co mam delat?
Nejlepší by bylo mu říct, že bys ráda trávila čas ve dvou, že je ti jeho přítomnost příjemná a je pro tebe důležité, když máte prostor být jen spolu.
Jojo..taky jsem byla ráda, když se chodilo ven ve víc lidech..protože jsem se se svým přítelem nudila..
@Svetluska55 Kdyz jsem se ho zeptala, tak rekl, ze to neni tak, ze by se nudil. Drive jsme ten spolecneho cas travili prave s prateli a celkem dost. A nikdy mi to nevadilo, sama jsem to navrhovala. Jenze skrz praci nemame na sebe tolik casu jako driv, takze mi to uz celkem vadi.
@Lucie_Sx sami jsme spolu podle toho, jak na sebe mame cas skrz praci. Samozrejme, ze to neni tak, ze bysme byli furt s kamarady. Ale sami se bud chodime projit a nebo jsme doma. Pokud ale chceme na vylet, nebo proste podniknout neco jineho, tak uz premysli nad tim, komu rekneme, aby jel s nami.
Zdravim, potrebuji se vypsat, protoze jsem uz opravdu nastvana. Jsme s pritelem cca 5 let, driv bylo vse ok ale posledni dobou uz me zacina stvat jeho pristup. Travime spolu cas a travi cas i s prateli. My se spolu chodime projit, byli jsme na dovci a kdesi cosi. Jenze mi uz prijde, ze do nasich planu furt taha ostatni. Chceme jit na vylet a ne abysme sli sami, samozrejme se musi zeptat kamarada. Kdyz dojede za mnou a jeho kamarad je ve meste, kde bydlim, tak uz mi hned vyklada, jak bysme se za nim mohli stavit. Samozrejme, ze se vsema tema kamaradama se vida normalne a bezne. Kdyz je s kamarady, tak by ho nenapadlo, ze by vubec navrhl, ze se za mnou stavi ci co? Co mam delat?