Přítel a jeho kamarádi

Anonymní
23.7.23 21:52

Přítel a jeho kamarádi

Zdravim, potrebuji se vypsat, protoze jsem uz opravdu nastvana. Jsme s pritelem cca 5 let, driv bylo vse ok ale posledni dobou uz me zacina stvat jeho pristup. Travime spolu cas a travi cas i s prateli. My se spolu chodime projit, byli jsme na dovci a kdesi cosi. Jenze mi uz prijde, ze do nasich planu furt taha ostatni. Chceme jit na vylet a ne abysme sli sami, samozrejme se musi zeptat kamarada. Kdyz dojede za mnou a jeho kamarad je ve meste, kde bydlim, tak uz mi hned vyklada, jak bysme se za nim mohli stavit. Samozrejme, ze se vsema tema kamaradama se vida normalne a bezne. Kdyz je s kamarady, tak by ho nenapadlo, ze by vubec navrhl, ze se za mnou stavi ci co? Co mam delat? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3796
23.7.23 21:54

Nudí se s tebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
23.7.23 22:05
  1. Zas tak moc tě nežere.
  2. Nějak moc žere je, víš co myslím. :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
23.7.23 22:09

Mít kamarády a známé je super. Člověk to potřebuje nebýt jenom s partnerem. Ale pokud si neuděláte vedle toho i čas jen sami pro sebe, tak to je samozřejmě taky blbý…

• Citovat
  • Upravit
34322
23.7.23 22:48

Kolik casu (kolikrat) jste nekde sami a kolik s nekym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.23 22:49

Tak si najdi své koníčky a netrav sním tolik času popř s jeho kamarády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
24.7.23 02:13
@Jsemprinceznavole píše:
Tak si najdi své koníčky a netrav sním tolik času popř s jeho kamarády.

Jo vole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
24.7.23 10:13
@Anonymní píše:
Zdravim, potrebuji se vypsat, protoze jsem uz opravdu nastvana. Jsme s pritelem cca 5 let, driv bylo vse ok ale posledni dobou uz me zacina stvat jeho pristup. Travime spolu cas a travi cas i s prateli. My se spolu chodime projit, byli jsme na dovci a kdesi cosi. Jenze mi uz prijde, ze do nasich planu furt taha ostatni. Chceme jit na vylet a ne abysme sli sami, samozrejme se musi zeptat kamarada. Kdyz dojede za mnou a jeho kamarad je ve meste, kde bydlim, tak uz mi hned vyklada, jak bysme se za nim mohli stavit. Samozrejme, ze se vsema tema kamaradama se vida normalne a bezne. Kdyz je s kamarady, tak by ho nenapadlo, ze by vubec navrhl, ze se za mnou stavi ci co? Co mam delat? :roll:

Nejlepší by bylo mu říct, že bys ráda trávila čas ve dvou, že je ti jeho přítomnost příjemná a je pro tebe důležité, když máte prostor být jen spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
24.7.23 10:19

Jojo..taky jsem byla ráda, když se chodilo ven ve víc lidech..protože jsem se se svým přítelem nudila..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.7.23 10:33

@Svetluska55 Kdyz jsem se ho zeptala, tak rekl, ze to neni tak, ze by se nudil. Drive jsme ten spolecneho cas travili prave s prateli a celkem dost. A nikdy mi to nevadilo, sama jsem to navrhovala. Jenze skrz praci nemame na sebe tolik casu jako driv, takze mi to uz celkem vadi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.7.23 10:36

@Lucie_Sx sami jsme spolu podle toho, jak na sebe mame cas skrz praci. Samozrejme, ze to neni tak, ze bysme byli furt s kamarady. Ale sami se bud chodime projit a nebo jsme doma. Pokud ale chceme na vylet, nebo proste podniknout neco jineho, tak uz premysli nad tim, komu rekneme, aby jel s nami.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky