Po prázdninách do školy :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
6.7.11 16:02

Neboj, neměl jí na zádech. jen vedle sebe. ale už jsem jí zabalila a uklidila z dohledu.
Kamarádky holčička už si stihla tašku ušpinit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
6.7.11 16:02

Já se taky hlásím mezi prvňáčky! :mavam: Moje dcerka i já jdeme od září do první třídy :dance: Jsem zvědavá která z nás dostane první jedničku :wink:

• Citovat
  • Upravit
7584
6.7.11 16:05

WW - a do jaký jdeš první třídy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
6.7.11 16:06

Jdu na stará kolena na střední :lol:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
6.7.11 16:08

Jo a to spaní z aktovkou taky známe :mrgreen: Ona si s ní i teď pořád hraje. Na jaře jak ji dostala, si tam nabalila pastelky, pouzdro, papíry a i si sama nachystala svačinu a pití aby to prý měla na září nachystané :mrgreen: Tak moc se těší :srdce:

• Citovat
  • Upravit
7584
6.7.11 16:10

Já jdu taky - na koncem října do školy. Posledním rokem na VŠ, ale dvakrát se netěším. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
6.7.11 16:11

Tak to já mám dalece před sebou..VŠ. Já to beru pěkně od prváku :zed: To bude morda :lol:

• Citovat
  • Upravit
13142
6.7.11 16:19

Ahojky, taky hlásím, že od září máme prvňáčka. Mám z toho trochu obavu a ne malou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
6.7.11 16:19

No já to taky vzala popořadě. :mrgreen: Akorát tu maturu jsem stihla před dětma a pak ještě VOŠ, ale v jiném oboru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
6.7.11 16:21

Komet- a čeho se bojíš? Já se bojím, náš živočich je skutečně velmi živý. Má s tím problémy všude, tak budou asi i ve škole. Říkám, že na třídní schůzky nebudu chodit. … Akorát naše třídní učitelka bydlí hned vedle ve vchodě ............. asi osud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
6.7.11 16:24

Malý je taky velmi živé dítě, vše ho zaujme, ale nevydrží tak dlouho držet pozornost. :nevim:
Ve školce chodil do logopedické třídy a stále neumí R :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
6.7.11 16:26

:mavam: taky nás to v září čeká a to bude teda mazec,dělám s holkou úkoly pro předškoláky a buď je tatar ona nebo já :lol: někdy jsou to fakt nervy jí něco vysvětlit :roll: a hlavně jí k nějakým úkolům dokopat to je taky nadlidskej úkol :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
6.7.11 16:53

Komet- já taky neumim R a žiju. neboj. Ta živost je horší. Snad budou mít paní učiteku, co jedokáže zaujmout.
Dzarunko- u nás se také vztekáme nad sešitama pro předškoláky. Hlavně kvůli špatnýmu úchopu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
6.7.11 16:55

my jsme koupili ty pastelky trojhránky a taky pero pro správné držení od stabila tak snad do září zvládnem,protože taky drží tužku jak prase kost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
6.7.11 16:58

Holky, ale ten první den do školy, jdete s prázdnou aktovkou, že jo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie