Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Neboj, neměl jí na zádech. jen vedle sebe. ale už jsem jí zabalila a uklidila z dohledu.
Kamarádky holčička už si stihla tašku ušpinit.
Já se taky hlásím mezi prvňáčky!
Moje dcerka i já jdeme od září do první třídy
Jsem zvědavá která z nás dostane první jedničku ![]()
Jo a to spaní z aktovkou taky známe
Ona si s ní i teď pořád hraje. Na jaře jak ji dostala, si tam nabalila pastelky, pouzdro, papíry a i si sama nachystala svačinu a pití aby to prý měla na září nachystané
Tak moc se těší ![]()
Já jdu taky - na koncem října do školy. Posledním rokem na VŠ, ale dvakrát se netěším. ![]()
Tak to já mám dalece před sebou..VŠ. Já to beru pěkně od prváku
To bude morda ![]()
Ahojky, taky hlásím, že od září máme prvňáčka. Mám z toho trochu obavu a ne malou ![]()
No já to taky vzala popořadě.
Akorát tu maturu jsem stihla před dětma a pak ještě VOŠ, ale v jiném oboru.
Komet- a čeho se bojíš? Já se bojím, náš živočich je skutečně velmi živý. Má s tím problémy všude, tak budou asi i ve škole. Říkám, že na třídní schůzky nebudu chodit. … Akorát naše třídní učitelka bydlí hned vedle ve vchodě ............. asi osud.
Malý je taky velmi živé dítě, vše ho zaujme, ale nevydrží tak dlouho držet pozornost. ![]()
Ve školce chodil do logopedické třídy a stále neumí R ![]()
taky nás to v září čeká a to bude teda mazec,dělám s holkou úkoly pro předškoláky a buď je tatar ona nebo já
někdy jsou to fakt nervy jí něco vysvětlit
a hlavně jí k nějakým úkolům dokopat to je taky nadlidskej úkol ![]()
Komet- já taky neumim R a žiju. neboj. Ta živost je horší. Snad budou mít paní učiteku, co jedokáže zaujmout.
Dzarunko- u nás se také vztekáme nad sešitama pro předškoláky. Hlavně kvůli špatnýmu úchopu.
my jsme koupili ty pastelky trojhránky a taky pero pro správné držení od stabila tak snad do září zvládnem,protože taky drží tužku jak prase kost ![]()
Holky, ale ten první den do školy, jdete s prázdnou aktovkou, že jo? ![]()