Po prázdninách do školy :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4780
26.6.11 18:43

V první třídě měl jeden takový menší, tak na druhou třídu jsme kupovali větší a vydrží mu 2 roky. Takže 2. - 3., pak 4. - 5., ten už teď mele z posledního a do šestky už by mu stejně nestačil, tak budem kupovat ten studentský. A můžu říct, že se k tomu rozhodně nechová jako k vlastnímu. Batoh opravdu hodně vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
26.6.11 20:49

Tak se nám to holky blíží, co? My už jsme měli i první třídní schůzku s paní učtelkou.

Jo a tašku máme nakonec značky Herlitz.Manžel je protitopgalový. :-) Vítek si sám vybral, tak snad bude spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
26.6.11 21:41

My už taky schůzovali, ale Jeník bude mít pana učitele :wink: Včera ho po delší době zase viděl a vůbec ho nepoznal :lol: No zatím mám asi fakt větší strach já :oops: :lol: Jsem opět jak prvnička :lol:

anabel děkuji před chvílí jsme ten Topgall objednala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
1.7.11 23:18

Ahoj holky, my už taky měli třídní schůzku, aktovku už máme objednanou tuto: http://www.abelo-shop.cz/detail.php?… .
Ale moc se na to září netěším. :-? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
3.7.11 16:15

Ahoj holky, tak mi už dovršujem přípravy, už chybí jen cvičky a kufřík do výtvarky. CO dáte prvňáčkům první den sebou????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
3.7.11 16:25

Určitě aktovku a papuče :mrgreen: , zbytek dostanou ve škole - aspoň u nás to tak je. Jo a taky pouzdro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.7.11 16:45

První den s sebou máme mít jen děti bez aktovky a bez přezůvek - na focení, seznámení a pak hurá domů.
Seznam na nákup dostaneme až v září. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
3.7.11 17:07

Joo tak první den bez aktovky nejdeee..to by nebyli ty správný fota :lol: :lol:
a jaký máte pouzdro? Mi máme dvoupatrové / já jsem ho jako děcko strašně chtěla a naši nekoupili tak jsem si to vynahradila a máme růžové Hanna Montana :roll: :lol:
Jo a nám dali seznam už při zápisu v březnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
3.7.11 17:08

ještě me napadá to na ně asi počkat před školou co když půjdou za chvilku dom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
3.7.11 18:30

S prvňáčkama jdou rodiče do třídy, ne? Aspoň u nás určitě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
3.7.11 19:37
Sati píše:
S prvňáčkama jdou rodiče do třídy, ne? Aspoň u nás určitě :wink:

jo? nám to řečené nebylo ale tak snad jo. To teda bude prča, synátor bude dělat rachot, no snad to bude o.k. to mu bude už 8měsíců :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
3.7.11 19:38

No to musíš jít do třídy, musíš fotit a filmovat a vyprodukovat úče osypky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
3.7.11 19:42

My jsme koupili tuhle aktovku:
http://www.coolboty.cz/…-chi527.aspx

mladá se do ní zamilovala. Pouzdro jsem objevila stejné k aktovce, to teda zatím nemá, ale moc ho chce, tak ho asi budu muset koupit nebo co :nevim:
 http://www.taskyprovas.cz/…-casper.html

Složky na písmena, číslice a podobné věci zajistí škola všem stejné - no jsem ráda,stačilo mi to vybírání aktovky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58843
3.7.11 20:22

Nám toho ještě dost chybí, ale prázdniny před náma :mrgreen:
Kathule kupovala jsem obyčejné jednopatrové pouzdro. U nás hraje roli každý gram, takže všechno co nejlehčí :wink:
První den do školy určitě aktovku, papuče a pouzdro.
Do třídy určitě s prvňáčkem. A u nás to taky bude veselé, prvňáček a 2 batolata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
3.7.11 20:29

My jsme dostali seznam, co máme nakoupit.Tašku s penálem už máme. ale ostatní koupíme na konci srpna.

Naše dítko půjde do školy s aktovkou a kornoutem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí