Po revizi

5
26.3.07 12:38

Po revizi

Ahoj holky, v pátek jsem byla na revizi (zamlklé těhu 6tt), krvácela jsem mírně v pátek - čirá krev. V neděli se krvácení změnilo v hnědočervené, tak jsem hned dneska volala paní doktorce a jdu k ní pro jistotu na kontrolu - ale až večer. Někdy se prý objeví komplikace, třeba zánět dělohy. Nemáte s tím některá zkušenost? Já už chci být zdravá!!! Děkuju všem. Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
216
26.3.07 14:19

Ahoj,

myslím, že to nevadí. Jsou to očistky a můžou být i hnědé. Kdybys měla zánět, určitě by tě dost bolelo břicho. Neboj, brzy bude líp. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.3.07 15:56

Děkuju za podporu. Jenže času k přemýšlení je tolik, že mě napadá všelicos. Zdravím,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
26.3.07 16:13

Ahojky, já byla na revizi předloni v červenci a bylo to také tak. Moc jsem teda nekrvácela, jen jednorázově vyteklo trochu krve a pak to bylo taky takové červenohnědé. myslím že kdyby se jednalo o zánět, tak máš teploty a veliké bolesti. Buď v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
26.3.07 16:17

Re: Po revizi

babyborn píše:
Ahoj holky, v pátek jsem byla na revizi (zamlklé těhu 6tt), krvácela jsem mírně v pátek - čirá krev. V neděli se krvácení změnilo v hnědočervené, tak jsem hned dneska volala paní doktorce a jdu k ní pro jistotu na kontrolu - ale až večer. Někdy se prý objeví komplikace, třeba zánět dělohy. Nemáte s tím některá zkušenost? Já už chci být zdravá!!! Děkuju všem. Ahoj

Neboj, pokud tě nebolí břicho a nemáš teploty, tak bude vše ok.. Já byla na revizi na začátku ledna.. v 11 tt.. Tohle bude trvat pár dní.. pak počkáš na první MS, potom kontrola po šestinedělí a život jde dál.. Neboj, všechno se spraví a budeš mít brzo zdravého mimíska v bříšku! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
26.3.07 18:48

Ahoj,
já byla na revizi dvakrát a pokaždé to bylo trochu jiné, ale to, co popisuješ je určitě normální. Několik dní jsem s přestávkama krvácela pokaždé. Takže klid.
 P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.3.07 21:20

Děkuju vám všem za vaše zkušenosti. Tak dneska na kontrole to dopadlo dobře, ultrazvuk ukázal, že děloha je úplně prázdná a že se jen moje tělo čistí. Tak jsem moc ráda, spadnul ze mě velký balvan. Budu teď relaxovat a těšit se na „za 6 týdnů“. Teda, to je fakt bezva, že existuje tenhle server.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
27.3.07 08:12
babyborn píše:
Děkuju vám všem za vaše zkušenosti. Tak dneska na kontrole to dopadlo dobře, ultrazvuk ukázal, že děloha je úplně prázdná a že se jen moje tělo čistí. Tak jsem moc ráda, spadnul ze mě velký balvan. Budu teď relaxovat a těšit se na „za 6 týdnů“. Teda, to je fakt bezva, že existuje tenhle server.

Kdyby sis chtěla popovídat, přijď mezi nás do diskuze Život po potratu.. jsme tam každý den.. Já vím, že je to těžký.. se s tím srovnat.. ale všechny jsme si tím prošly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.07 15:49

Tehotenstvi po revizi?

Ahoj ja byla na revizi ( zamlkle tehu ve 12tydnu) v patek 13.4. a citim se celkem fajn po fyzicke strance, jen trosku spinim a po psych.strance vam nemusim asi vypravet :cry: . A moc bych se chtela zeptat jaka je moznost, ze po tomto zakroku uz nebudu mocti otehotnet? Moc se toho bojim. Dekuji moc za odpoved! Pavlina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
15.4.07 16:04

Pavli, podle holek, to je tak strašně časté, a pak mají dětí jako smetí. Také doufám, že nás to nepoznamená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.07 09:38

Re:

Dekuji Monci :). Snad mas pravdu, budu tomu verit! Mej se krasne a preji hodne stesti :D . Pavlina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.4.07 16:09

Pájuško.

Jsem přes 3 týdny po té revizi a paní doktorka mi řekla, že s dalším otěhotněním nemusím otálet, že teď jsem na tom stejně jako ženy, které ještě nikdy těhotné nebyly!!! Tak se mi moc ulevilo a už jen čekám, kdy konečně přijde první menstruace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.07 14:11

Ahoj, tak to ti blahopreji a moc ti preji at se vam to co nejdriv podari a je z tebe stastna tehulka :D Moc jsi me potesila a vlila optimismus do zil :D Dekuji Pavlina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty