Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, v pátek jsem byla na revizi (zamlklé těhu 6tt), krvácela jsem mírně v pátek - čirá krev. V neděli se krvácení změnilo v hnědočervené, tak jsem hned dneska volala paní doktorce a jdu k ní pro jistotu na kontrolu - ale až večer. Někdy se prý objeví komplikace, třeba zánět dělohy. Nemáte s tím některá zkušenost? Já už chci být zdravá!!! Děkuju všem. Ahoj
Ahoj,
myslím, že to nevadí. Jsou to očistky a můžou být i hnědé. Kdybys měla zánět, určitě by tě dost bolelo břicho. Neboj, brzy bude líp. Držím palce!
Děkuju za podporu. Jenže času k přemýšlení je tolik, že mě napadá všelicos. Zdravím,
Ahojky, já byla na revizi předloni v červenci a bylo to také tak. Moc jsem teda nekrvácela, jen jednorázově vyteklo trochu krve a pak to bylo taky takové červenohnědé. myslím že kdyby se jednalo o zánět, tak máš teploty a veliké bolesti. Buď v klidu…
babyborn píše:
Ahoj holky, v pátek jsem byla na revizi (zamlklé těhu 6tt), krvácela jsem mírně v pátek - čirá krev. V neděli se krvácení změnilo v hnědočervené, tak jsem hned dneska volala paní doktorce a jdu k ní pro jistotu na kontrolu - ale až večer. Někdy se prý objeví komplikace, třeba zánět dělohy. Nemáte s tím některá zkušenost? Já už chci být zdravá!!! Děkuju všem. Ahoj
Neboj, pokud tě nebolí břicho a nemáš teploty, tak bude vše ok.. Já byla na revizi na začátku ledna.. v 11 tt.. Tohle bude trvat pár dní.. pak počkáš na první MS, potom kontrola po šestinedělí a život jde dál.. Neboj, všechno se spraví a budeš mít brzo zdravého mimíska v bříšku! ![]()
Ahoj,
já byla na revizi dvakrát a pokaždé to bylo trochu jiné, ale to, co popisuješ je určitě normální. Několik dní jsem s přestávkama krvácela pokaždé. Takže klid.
P
Děkuju vám všem za vaše zkušenosti. Tak dneska na kontrole to dopadlo dobře, ultrazvuk ukázal, že děloha je úplně prázdná a že se jen moje tělo čistí. Tak jsem moc ráda, spadnul ze mě velký balvan. Budu teď relaxovat a těšit se na „za 6 týdnů“. Teda, to je fakt bezva, že existuje tenhle server.
babyborn píše:
Děkuju vám všem za vaše zkušenosti. Tak dneska na kontrole to dopadlo dobře, ultrazvuk ukázal, že děloha je úplně prázdná a že se jen moje tělo čistí. Tak jsem moc ráda, spadnul ze mě velký balvan. Budu teď relaxovat a těšit se na „za 6 týdnů“. Teda, to je fakt bezva, že existuje tenhle server.
Kdyby sis chtěla popovídat, přijď mezi nás do diskuze Život po potratu.. jsme tam každý den.. Já vím, že je to těžký.. se s tím srovnat.. ale všechny jsme si tím prošly..
Ahoj ja byla na revizi ( zamlkle tehu ve 12tydnu) v patek 13.4. a citim se celkem fajn po fyzicke strance, jen trosku spinim a po psych.strance vam nemusim asi vypravet
. A moc bych se chtela zeptat jaka je moznost, ze po tomto zakroku uz nebudu mocti otehotnet? Moc se toho bojim. Dekuji moc za odpoved! Pavlina
Pavli, podle holek, to je tak strašně časté, a pak mají dětí jako smetí. Také doufám, že nás to nepoznamená.
Dekuji Monci
. Snad mas pravdu, budu tomu verit! Mej se krasne a preji hodne stesti
. Pavlina
Pájuško.
Jsem přes 3 týdny po té revizi a paní doktorka mi řekla, že s dalším otěhotněním nemusím otálet, že teď jsem na tom stejně jako ženy, které ještě nikdy těhotné nebyly!!! Tak se mi moc ulevilo a už jen čekám, kdy konečně přijde první menstruace ![]()
Ahoj, tak to ti blahopreji a moc ti preji at se vam to co nejdriv podari a je z tebe stastna tehulka
Moc jsi me potesila a vlila optimismus do zil
Dekuji Pavlina
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.