Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
chtela jsem poprosit o radu.
Jsem prave 6. tyden po revizi /zamlkle tehu v 8tt. , zjisteno 13tt./.
Po zakroku jsem krvacelo pouze prvni den , pak uz vubec.
4. tyden jsem 2-3 dny trochu spinila, 5. tyden jsem dostala menstruaci /prvni 2 dny slabe krvaceni, dalsi 2 dny silne krvaceni, pak 2 dny slabe krvaceni a konec/.
Dva dny po skonceni menstruace /dnes rano / vstala a zacalo ze me tect /myslela jsem,ze je to vytok , ale byla to krev, hodne husta/. Pak jsem cely den trochu krvacela a ted uz zase vubec nic.
Je to normalni, mate taky takovou zkusenost? Rikam si,ze kdyz jsem stale v sestinedeli, tak asi na to me telo „narok“ ma, ale presto.
Nebo jit na kontrolu?
Nic me neboli, vse se zda jinak v poradku.
Moc diky
Lucys
Ahoj já teda po potratu (14tt) jsem nekrvácela vůbec a dostala jsem pak jen MS.
Ale myslim, že to je normální
Lucys, je mi veľmi ľúto, že aj ty máš za sebou smutnú skúsenosť.
Ale to tvoje krvácanie je nejaké zvláštne. možno to fakt nič nie je, ale pre istotu skoč k dr., aby si bola zdravá ako rybička a aby sa čo najskôr mohol k Tebe nasťahovať mimísek.
Držím Ti palce, aby si to všetko zvládla a uvidíš, že znova prídu krásne chvíle. Príkladom je tu v tomto fóre viac už mamičiek. Stačí nakuknúť na Život po potrate a tam nájdeš kopec už šťastných tehuliek ![]()
Majduško, tak takto vyzerá tvoje študovanie ?
a ja som už mala spať ![]()
zulok píše:
Majduško, tak takto vyzerá tvoje študovanie ?![]()
![]()
a ja som už mala spať
no nijako nejak s tim nemůžu hnout, eseje pitomý
![]()
No a jak to že ty nespíš???
Aj ja som vždy robila všetko možné okrem učenia… Nejak ma prešlo spanie, zjedla som kopec somarín a chytila som druhý dych ![]()
Já se zatím nepotřebuji učit, jen psát a bohužel delám vše jiné než píšu, tj, surfuji po netu ![]()
Já čekám na manžu........upekla jsem mu perník
Ahoj Lucys2
já jsem potratila 2× a pokaždé jsem měla problémy s krvácením. Pro jistotu jsem zašla k dr. na kontrolu. Po první revizi mi na:,–(il antibiotika ( počínající zánět dělohy ) a po druhé revizi jsem musela jít na druhou revizi, neb tam „něco“ ještě zůstalo
. Nic za to nedáš, když za dr. zajdeš, takové nepravidelné krvácení není normální, aspoň podle mě......
Bibinka
Ahoj Bibinko,
tak to jsi me nepotesila.
Dnes uz je zase vse v poradku. Tak asi pockam, jak se to bude vyvijet a kdyz tak po vikendu zajdu. Je ale divne, ze az do menstruace /tj. prvnich 5 tydnu/ bylo vse v poradku, tak si zase rikam, ze kdybych mela mit zanet ci neco jineho, tak by se to snad projevilo uz drive ??
L.
Holky, jak to probihalo u vas?
ahoj, tak já jsem po revizi v 10tt, první den mírně špinila, pak nic a první MS se dostavila až po 43 dnech, pak se intervaly zkracovaly a dostala jsem se na 32 dní cyklus. Takže si myslím, že by ses doktorka měla alespoň telefonicky zeptat.
Asi to bude nejlepsi reseni. Zavolam v po dr. , uvidim, co mi na to rekne.
Pa holky a diky moc
L.
Ahoj potřebovala bych poradit jsem 5 týdnů po revizi a místo ms, mi přišlo jen takové špinění, které trvalo tak dlouho jako mi vždy trvala ms, je to normální nebo budu muset k dr. pro vyvolávačku?
To mě strašně těžké říct
…Velmi pravděpodobné bude, že ti po potratu ještě nedorostla sliznice a proto nekrvácíš, možná se ti ms ještě rozjede. Já slíbila skoro cely měsíc (střídavě) a ms jsem mela naopak hodně silnou.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.