Otěhotnění po potratu

574
6.2.07 21:24

otěhotnění po potratu

Dobrý den maminky,

chci se zeptat zda je možné otěhotnět již 10 dní po potratu. Potrat probíhal v narkoze.

Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
602
6.2.07 21:57

Ahoj Verunko,
nevím zdali je to možné, to se spíše zeptej holek ve snažilkách, ale myslím si, že tělo není odpočinuté, připravené a zdravé pro přijmutí. Měla by se obnovit veškerá kultura, sliznice v děloze, vše zesílit…
Co si popovídat s gyn Dr.?
Hodně štěstí.

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2619
6.2.07 22:18

Ahojky,

ja myslim, ze 10 dni po potratu otehotnet lze jen teoreticky. Telo se jeste cisti od hormonu, navic je predepsane sestinedeli. Ani by se nemel delat v te dobe tehotensky test, protoze muze byt jeste zvysene hCG po nevydarenem tehotenstvi a test tudiz vychazi falesne pozitivni.

Mata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
6.2.07 22:47

když mě pouštěli z nemocnice po spontánním potratu, měla jsem folík 19mm. To je zralé na ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
15.2.07 19:28

Já bych řekla, že teoreticky to jde. Prakticky bych nechala alespoň jednu menstruaci proběhnout.
 Alča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
19.2.07 13:38

Ahoj Verunko,

myslím, že teoreticky otěhotnět lze, ale jaký to bude mít konec??? Píšeš, že potrat proběhl v narkóze, to znamená že Ti během toho rošířili děložní hrdlo, což se s těhu neslučuje. všeobecně se doporučuje 3 - 6 měsíců počkat. Po spontánním potratu lze otěhotnět už příští měsíc. Vím to čerstvě, neboť jsem se dnes vrátila z nemocnice po spontánním potratu v pátém týdnu.

Tak ať to brzy vyjde! I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
20.2.07 14:35

Ahoj
Znám maminy co otěhotněly v 6-ti nedělí. Nevím, jestli přímo 10dní po potratu. Jejich těhu dopadlo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanísek6
17.4.11 07:26

Těhotenství

Ahoj Veri, je to možná určitě, protože já jsem ted těhotná a otěhotněla jsem zhruba těch 10 dní po revizi. Jsem ted v 11 týdnu, takže ještě se může stát cokoliv. Měj se hezky Hanka

• Citovat
  • Upravit
1
7.12.11 14:30

Těhotenství

Ahojky Hanísku6,jsem 19 dní po revizi(zamlklé těhu 9tt)a teď se už cítím v pohodě jak tělesně tak i psychicky.Je tedy možné otěhotnět ještě než mi přijde první menstruace?Za jak dlouho vlastně má ta první ms přijít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
2.11.12 06:51

Ahoj holky jsem den po revizi v patem tydnu. Co kdyby jsme se tady navzajem podporovali co zrovna prozivaji to sami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13131
3.11.12 16:49

@lynč Já jsem po SP v 7tt na revizi jsem nemusela. Dnes jsem 32DC a MS zatím nikde. Takže čekám na nové snažení. Podle teploty a hlenu ovulka asi nejspíš neproběhla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
3.11.12 18:32

Tak ti drzim palce treba to tam bude. Ja jsem teprve na zacatku dva dny po revizi tak me ceka sestinedeli a po prvni menses jdeme na to. Nemuzu se dockat prosince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
3.11.12 18:33

Tak ti drzim palce treba to tam bude. Ja jsem teprve na zacatku dva dny po revizi tak me ceka sestinedeli a po prvni menses jdeme na to. Nemuzu se dockat prosince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13131
3.11.12 18:43

@lynč No právě, že těhu nejsem. Tak čekám na MS abych mohla na HP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
3.11.12 18:48

Tak ti drzim palce at uz se mrska dostavi taky se na ni po dlouhy dobe tesim. Ja tomu nejak verim ze pak hned otehotnim. Jim calibrum, kyselinu listovou a piju kotrhyhelovy caj. Mam tenhle mesic takovou ocistu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty