Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No já jsem začala užívat kyselinu listovou a tenhle týden jsem si koupila i Femibion a tyhle dva přípravky teď střídám obden (i v Femibionu je kys.listová). Někde jsem totiž četla, že někteří lidé nedokáží plně využít kys. listovou v těch tabletách a v tom Femibionu už je nějak naštěpená, takže tělo jí lépe využije. A snažím se jíst každý den nějaký ovoce nebo zeleninu a pít mléko, ale s tím ovocem a zeleninou by to u mě mohlo být i lepší
.
Co se týče toho začít se znovu snažit - mně doktor říkal, že se můžeme začít snažit za 2 až 3 měsíce od revize. My s manželem počkáme na druhou MS a vlítneme na to
. A co říkali doktoři tobě?
Doktor na pohotovosti mi řekl půl roku, při propouštění z nemocnice mi řekli 3-6 měsíců…ještě čekám na názor svojí doktorky
Mně právě říkali v nemocnici i můj gynekolog, že za ty 2 až 3 měsíce se můžeme snažit. No půl roku bych to nevydržela.
Ahoj, já jsem byla na revizi včera, byla jsem v 10TT ale plod odpovídal 6+4 a neměl srdíčko. Před revizí mi doktor v nemocnici řekl, že mám počkat min.3 měsíce, ale doktorka při propouštění mi řekla, že mám počkat 2 MS a pak můžem začít. Tak asi počkám na ty 2 MS. Snad mi to udělali dobře, jsem 1 den po zákroku a jsem úplně fit, jako by mi nic nebylo, jasně se budu trochu šetřit. Ani ze mě nic nejde, jen jsem mírně krvácela cca hodinu po zákroku. Jediný, co mě bolí je modřina na ruce, která se mi udělala když mi praskla žíla při napichování kanyly ![]()
No když jsem přišla dmů z nemocnice, tak se mi to všechno přišlo jako zlý sen ze kterého jsem se vzbudila. Takže doufám, že se to brzo povede a bude to ok. ![]()
Jo a k tomu kontryhelu-já ho budu pít teď celé šestinedělí a pak vždy do ovulace.
Ahojky mam taky dotaz 24.5, jsme byla na revizi 9tyden
od 25.5. piju kontryhel rano a vecer, a jim kyselinu listova 400mg rano a vecer. Potratila jsem jiz po 2 Duben 2011 v 6TT SP,12.7.2012 prirozeny porod nasi princezny v 37+5tt
,24.5.2013 ukoncene tehu
.chtela jsme se zeptat jak dlouho ho muzu pit. chceme jit do miminka po prvni ms ma dorazit tak za 4-6tydnu tak dkoufam ze dojde brzy
uz skoro nespinim intimku uz ani nenosim dekuji
Tak jsem psala, že už NIKDY musím se pochlubyt hned 14 po revizy jsme se pomilovali a mám ted půl ročního synka
kontryhel si myslim ze pomohl se rychleji shoji t a donosila jsem zdravého synka ![]()
Děkuji
MS se nedostavila chodila jsem na krev HCG a začla se opět zvyšovat doktor nebyl ze me nadsenej ale já byla stastná
sice jsem měla 3 terminy porodu ani do jednoho jsem se netrefila a kdyz jsem rikala primarovi ze vim kdy jsem do toho vlitla rekl ze to neni dulezity tak jsem jsi na internetu na kalkulacce vypocitala datum porodu a ejhle trefila jsem na den presne ![]()
tak to je parada
ja ale i tak chci pockat aspon na ms no ale kdyz mi v patek dovoli uz sex, protoze zitra to bude tyden od revize. Ani uz od vcerejska nespinim je to uplna parada ten jsem jen zvedava kdy dorazi cykly mam 34DC tak uvidime vychazi to na 26.6. tak snad dorazi brzy.-)
Já špinila 10 dni a 14 den jsme na to vlitly:-) ani jsem nevedela ze jsem tehotná nedodrzovala jsem celi tehotenstvi nic kourila jsem pila hodne kavy nejedla jsme vitaminy proste jsem si rekla bud a nebo a porad jsem ocekavala ze potratim jen jsem citila vlhko a uz jsem letela na zachod jen v druhem mesici jsem spinila asi 3dny koupila jsem jsi askorutin a brala jsem jeden denne jinak jsme cele tehotenstvi mela v poradku i malej je zdravej a kourila jsem jak fabrika
Je tak za tyden na to vletime
ne mam zaroven aj strach ale cetla jsem ze hned po potratu zeny rychleji otehotni a maji zdrave dite nez jak kdyz cekat na 4mesice. a cetla jsem jednu stranku od gynekolokga ze se nemusi cekat 6mesicu kort zeny na 35let zitra napisu ci na gynde
hlavne at je vse v poradku
Mě je 32 a je pravda že zeny po potratu jsou chytlaví říká se že jsou pohnojeny.-) tak se hned chytí me trvalo pred tim 2 a pul roku nez jsem otehotnela abrala prasky na ovulaci a nic a po potratu hned za 14dni
Ahojky tak 23.5. cysta 35mm 24.5.revize 31.5. cysta 20mm deloha krasna a v poradku sex po revizi za 3 tydny ale jsem v poho takze uz za tyden. snazeni za 2-3mesice ale ptala jsem co se stane kdyz otehotnim drive a ze nic ze to je v poohode
takze pockame na ms a jdeme do toho ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Já měla revizi koncem února
Myslím, že psychicky jsem tim srovnaná. Jen je tolik informací o tom, kdy začít znovu a co jíst a pít. V tom se trochu plácám.