Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@pepe92 to věřím. Ale bude zas dobře, uvidíš
. Je to hodně náročné období.
@Eiculinka to teda, je to nápor na psychiku jako blázen, šáhla sem si na svoje dno. Ale dneska jsem po 5 týdnech dostala mrchu tak až skončí tak se začneme snažit
@Eiculinka Děkuji a já ti přeju abyste došli do zdárného konce a byli hlavně oba zdravý
@pepe92 moc děkuju. Snad to bude v pořádku, minulé miminko taky bylo zdravé, ale zamotal se do pupeční šňůry a už se z ní nevymotal
. Teď mám od začátku těhu v děloze hematom, ale nedělá neplechu a revize, potrat atd na to neměli vliv, to jsem se hned ptala dr., jestli to není tím, že jsem otěhotněla hned a prý ne.
@Eiculinka ježiš no to je strašný, tak tfuj tfuj ať to tentokrát vše dopadne na výbornou. V kolikátém týdnu jsi?
Ahoj, mam dotaz…jsem skoro dva mesice po revizi. Dr. doporucila pit kontryhelovy caj dva cykly. MS bych mela dostat vcera a nic. 1.MS byla po 26.DC. a ted nic. Neni to ovlivneno s pitim caje? Mam prestat? Navic dr doporucila pit caj po ovulaci. Ze to mimi udrzuje.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.