Po revizi - kontryhel

sad 1
10.2.11 15:35

Po revizi

Ahoj holky. Obracím se na vás s prosbou. Dnes mě propustili z nemocnice po revizi - ZT 11 tt a chtěla bych vás poprosit o radu. Protože to nehodlám vzdát a chci se dát co nejdříve dohromady a zase se snažit, začala jsem již dnes pít kontryhel. Moc ale nevím, jak ho pít do první menzes. Od první menzes už vím, ale myslíte, že nevadí, když jsem začala hned po revizi? A jak dlouho ho mám pít? Moc děkuji všem za radu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5436
10.2.11 16:23

Ahoj sad1, mrzí mě, co tě potkalo :hug:
K tvému dotazu - já po revizi (zt v 8tt, a pak v 11tt) pila kontryhel denně půl litru celé „šestinedělí“. Nevím, jestli je to tak vyloženě správně :think: Ale nic tím nezkazíš :wink:
Držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
10.2.11 16:27
Nerine píše:
K tvému dotazu - já po revizi (zt v 8tt, a pak v 11tt) pila kontryhel denně půl litru celé „šestinedělí“. Nevím, jestli je to tak vyloženě správně :think: Ale nic tím nezkazíš :wink:
Držím palečky :kytka:

Moc děkuji a zadařilo se ti potom brzy?

• Citovat
  • Upravit
5436
10.2.11 16:45
sad 1 píše:
Nerine píše:

Po tom prvním zt jsem otěhotněla po 5 měsících, z toho jsme se snažili tři měsíce. Bohužel to dopadlo opět stejně :cry: Po něm jsem už neměla sílu na další snažení. Když už to bylo opět 5 měsíců, tak se najenou ve mně něco zlomilo, řekla jsem si „teď nebo nikdy“, byl krásný červen a já ihned otěhotněla a je z toho Magdalenka :srdce: :mrgreen:
Kontryhel jsem pila celou dobu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
10.2.11 17:03
Nerine píše:
sad 1 píše:
Nerine píše:
Po tom prvním zt jsem otěhotněla po 5 měsících, z toho jsme se snažili tři měsíce. Bohužel to dopadlo opět stejně :cry: Po něm jsem už neměla sílu na další snažení. Když už to bylo opět 5 měsíců, tak se najenou ve mně něco zlomilo, řekla jsem si „teď nebo nikdy“, byl krásný červen a já ihned otěhotněla a je z toho Magdalenka :srdce: :mrgreen:
Kontryhel jsem pila celou dobu :kytka:

Tak to je velice pozitivní zpráva, moc děkuji a gratuluji k vytouženému miminku :kytka: Doufám, že se taky brzy dočkám :andel:

• Citovat
  • Upravit
4190
10.2.11 17:27

Ahoj Sad,
je mi líto co tě potkalo.
O kontryhelu jsem se dozvěděla až tady na emiminu a po 2 měsících pití byly na testu // takže za mě každopádně ano. Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
10.2.11 17:34

moc díky, jen právě nevím, zda ho mám skutečně pít až do doby, než dostanu první menzes, po loňské kyretáži jsem dostala první menzes AŽ ZA 3 MĚSÍCE, TAK BYCH TO CHTĚLA URYCHLIT :roll:

• Citovat
  • Upravit
4190
10.2.11 17:40

Myslím,že tím nic nezkazíš…na diskuzích jsem se dočetla,že by se měl pít od menstruace do ovulace…ale měřit si BT jsem byla líná, takže jsem pila celý měsíc. Působí na růst sliznice, upravuje menstruační cyklus a mírní premenstruační stavy. Za zkoušku určitě nic nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
10.2.11 17:44

Budu to tedy pít, dokud nedostanu menzes, doufám, že to bude dříve než za ty 3 měsíce. Jinak jsem ho taky před otěhotnění pila 2 měsíce pouze 7 dní od začátku cyklu a asi to taky pomohlo.

• Citovat
  • Upravit
9511
10.2.11 17:48

Určitě pij. 2× denně větší lžičku přelít vroucí vodou a 10minut vyluhovat. Pít teplý, můžeš osladit medem. Mně chutná jen tak. Může se pít pořát, v průběhu celého cyklu. Některé ho tu pijí jen do ovulace, ale on i po ovulaci má kladné účinky. Udržuje a podporuje těhotenství(když vzniklo), posiluje dělohu, podporuje laktaci…Nemůžeš si ublížit.Ať jsi brzo sťastná :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
10.2.11 17:50

Ahoj Sad, jestli můžu, přispěju taky do diskuze. Mám od revize přesně 28 dní, kontryhel jsem pila po celou dobu každý den a dnes přišla první porevizní MS. Takže já doporučuju každý den, prý to pomáá zahojit dělohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
10.2.11 18:01

Super holky, pozitivní zprávy, moooc děkuji, taky ho budu pít stále, už jsem se taky s vaší pomocí tady rozhodla. A moc gratuluji k první menzes, to je nádhera, po 28 dnech. Čím dříve, tím lépe

• Citovat
  • Upravit
5799
10.2.11 20:27

Sad 1 rozhodně ho taky doporučuju, pila jsem ho od revize 3 týdny, pak jsem vynechala a 5 týden dostala ms, pak už další nepřišla a teď už mi to štěstíčko skoro rok chrní v postýlce :wink: a to jsme se ani nesnažili :mrgreen: hodně štěstí :kytka: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
10.2.11 20:35

Tak to je skvělý, moc gratuluji. Ten kontryhel je stejně takový zázrak. Jsem ještě zvědavá, co mi řekne doktor, protože ty názory, kdy se začít snažit se hrozně liší. Asi záleží na více faktorech, jak naroste sliznice, jak se uzavře čípek, apod., každopádně to chce asi sledovat pomocí utz. Doufám, že mě místo této hrůzy brzy potkají opět //

• Citovat
  • Upravit
5436
10.2.11 23:08
sad 1 píše:
Nerine píše:
sad 1 píše:
Nerine píše:
Kontryhel jsem pila celou dobu :kytka:
Tak to je velice pozitivní zpráva, moc děkuji a gratuluji k vytouženému miminku :kytka: Doufám, že se taky brzy dočkám :andel:

Děkuji :kytka:
Moc ti držím palečky, ať brzy najdeš // a dočkáš se vytouženého miminka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty