Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mám trochu problém…pořád musím myslet na svého staršího bývalého nadřízeného, asi před rokem a půl skončil u nás ve firmě pracovní poměr a na jedné akci mi přiopilý řekl, že mně hrozně chtěl a jestli nechci jít k němu přespat, brala jsem to jako legraci, ale i tak jsem byla zaskočená a řekla, že ne. Můj bývalý nadřízený vzhledem spíš připomínal, že je na opačné pohlaví
. Druhý den po akci mi kolegyně, řekla že jí to taky zaskočilo, pak jsem vzpomínala na nějaké okamžiky a došlo mi, že mě sem tam plácl přes zadek, ale furt jsem to brala jako legraci…No a v poslední době, jsem s ním víc v kontaktu než dřív, když si zavoláme tak je to furt nějaký vtípek a mám potřebu se s ním smát, i na společných akcích kam chodíme stará parta z práce se s ním furt směju, na poslední akci mi přišlo, že když se na sebe podíváme tak se na sebe usmíváme, i ho občas když jedu autem na akci naberu a pak vyhodim doma :/ a vůbec nemám pocit, že by mi to vadilo spíš naopak…když jsem ho vyzvedávala při poslední akci, tak hezky voněl a řikala jsem si, že by možná bylo hezký kdyby se o něco pokusil…jenže pak se zarazím a řeknu si, jseš zadaná máš 3-letej vztah a je o 15 let starší
nejhorší je, že si uvědomuju, že s přítelem už se tolik nenasměju jako dřív :/ připadám si hrozně…vůbec nvm co s tím…
Ahoj nepises kolik ti je…ale muj manzel je o 17let starsi me je 27 jemu 44 jsme spolu 7let mame deti 4 a 2 a nemenila bych potrebuju vedle sebe „muze-respet-pubertaka“ musis sama vedet co chces jestli chces deti on ti je dopreje ze bude starsi rodič muze byt driv nemocny atd srovnat si v hlavě pro proti atd ja osobne bych nemenila maji takove zvlastni „charisma“
No, mně to třeba nezní jako kdovíjaký základ pro vztah, natož pro rozboření jiného už existujícího. ![]()
@venulka1 je mi 24, několikrát jsme se bavili jentak mezi řečí a on děti nechce
@LAlezane jenže co s tím? :/ pořád ho všude vidím, nejhorší je to v práci vzpomínám jaký to tam s nim bylo, přistihla jsem se že furt o něm mluvim před známými, kolegy, rodinou i přítelem, ale stylem joo a byl tam K. a ja ho vyzvedla a on vam udelal tohle atd :/
@lachtanice86 vždycky jsem měla kluky max. o dva roky starší a starší muži se mi nelíbili a teď nvm co s tím :/
U poblazneni to casto byva tak, ze tvuj pritel splnuje 80% predstav tveho idealu a ten druhy ma tech 20%, ktere pritelovi chybi a ty jsi na ne zamerena a vidis jen to, co pritel nema. Uz ale nevidis, ze ten druhy nema spoustu dalsich kvalit a u pritele je po letech sotva postrehnes, protoze jsi na nej zvykla. Zkus zhodnotit jejich kvality objektivneji a pak se rozhodni.
A osobne vidim vetsi vekovy rozdil jako prekazku v pozdejsim veku.
@Petra1055 spis bych se bala ze tohle je jen tom te dostat zadny moc vztah s toho nekouka i kdyz vse se muze zmenit my si spolu zacali pod vyhlidkou sexu a pritazlivosti bez zavazku samo to přerostlo v neco uplne jineho co jsme ani neplanovali..v tehle situaci ti nikdo neporadí jestli ti cloumaji jen hormony s nic vic v tom nevidis jsou dve moznosti podle me uplne se mu vyhýbat nevolat atd aby to preslo a nebo se picnout nekde mimo „osustit a opustit“ kdyz ho uvidis porad bude te to lakat pak je otazka co tve svědomí
@Petra1055 tak v tuhle chvíli nebude problém ten věkový rozdíl. Ten by vadil mnohem později, třeba se o něj starat. Ale já bych v tuhle chvili neborila vztah kvůli tomu že se s přítelem tolik nesmeju.
Pro zakladatelku:
Tak s nim proboha hupsni do postele a uvidis, ne? Na co chces cekat? Aspon budes vedet, jestli to ma vubec smysl.
To si jako myslis, ze zahrmi a ty najednou budes vedet? Nebo ze ti tu nekdo neco zazracneho poradi?
Věkový rozdíl mi přijde úplně v pohodě (my to máme doma třeba o 24 let),ale vadilo by mi, že nechce děti (za předpokladu, že ty je chceš). Pokud je chceš a hledáš vážnější vztah, pak bych si s ním nic nezačínala, protože to na 90%nedopadne dobře. Pokud děti nechceš, nebo hledáš stále něco nezávazného tak pak teprve bych nad tím být tebou začala uvažovat.
A vůbec..není on třeba tak trochu ženatý? ![]()
Měla jsem o generaci staršího milence a i přesto, že měl v sexu jistý handicap, tak byl v posteli nenahraditelný.
@Petra1055 píše:
Ahoj, mám trochu problém…pořád musím myslet na svého staršího bývalého nadřízeného, asi před rokem a půl skončil u nás ve firmě pracovní poměr a na jedné akci mi přiopilý řekl, že mně hrozně chtěl a jestli nechci jít k němu přespat, brala jsem to jako legraci, ale i tak jsem byla zaskočená a řekla, že ne. Můj bývalý nadřízený vzhledem spíš připomínal, že je na opačné pohlaví. Druhý den po akci mi kolegyně, řekla že jí to taky zaskočilo, pak jsem vzpomínala na nějaké okamžiky a došlo mi, že mě sem tam plácl přes zadek, ale furt jsem to brala jako legraci…No a v poslední době, jsem s ním víc v kontaktu než dřív, když si zavoláme tak je to furt nějaký vtípek a mám potřebu se s ním smát, i na společných akcích kam chodíme stará parta z práce se s ním furt směju, na poslední akci mi přišlo, že když se na sebe podíváme tak se na sebe usmíváme, i ho občas když jedu autem na akci naberu a pak vyhodim doma :/ a vůbec nemám pocit, že by mi to vadilo spíš naopak…když jsem ho vyzvedávala při poslední akci, tak hezky voněl a řikala jsem si, že by možná bylo hezký kdyby se o něco pokusil…jenže pak se zarazím a řeknu si, jseš zadaná máš 3-letej vztah a je o 15 let starší
nejhorší je, že si uvědomuju, že s přítelem už se tolik nenasměju jako dřív :/ připadám si hrozně…vůbec nvm co s tím…
takže opět sex on the bič
jestli ti jde o tohle, jako jemu, tak vzhůru krásným zítřkům ![]()
@ontario7 píše:
takže opět sex on the bičjestli ti jde o tohle, jako jemu, tak vzhůru krásným zítřkům
tO BUDE SEX JAK BIČ!