Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Možná bych na tvém místě ukončila jakékoli flirtování. Poměr se šéfem, i kdyby jen jednorázovka nekončí dobře. Navíc máš výhodu toho, že si to uvědomuješ dopředu.
Já byla ve firmě přes rok a vůbec jsem si nepřipouštěla, že by mezi mnou a mým šéfem mohlo být něco víc než sem tam vtipná poznámka. Věděla jsem sice, že se mi líbí, ale neřešila jsem to, on pracuje v kanceláři v jiném městě, je ženatý a má děti. Teambuilding mi to celkem rychle osvětlil, skončili jsme u něj na pokoji, plno slibů, které po něm nikdo nechtěl a pak přišlo týdenní ticho. Moje jediné štěstí je, že jsme to u kávy diplomaticky uzavřeli jako přešlap a nemusím měnit práci.
Doporučuji přečíst:
https://medium.seznam.cz/…tecny-215931
@Anonymní píše: Více
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody. Pokud jste oba bez závazků ke stávajícím partnerům, pak mu nebránila v budování vztahu s tebou obava ze směšování práce a soukromí, jako spíš strach ze závazků a z tvých dvou dětí…
A v tom případě neměl dopustit ani tu společnou noc, kdy mu kupodivu míchání práce a soukromí nevadilo.
Jednoduše tě využil k chvilkovému rozptýlení, nic víc v tom nehledej…
Vždyť má vztah a děti - to je jasný NO GO ne? Pokud tedy nejsi rozbíječka rodin ![]()
Zkus si v hlavě vytvořit pravděpodobné scénáře jak to asi dopadne.
Začnete si spolu a budeš jenom milenka. Ztratíš tím cenné roky života a bude to k ničemu. V práci to navíc budete úzkostlivě tajit. Dost možná se tam k tobě začne chovat odtažitě.
Začnete si spolu a on od rodiny odejde. V práci a dost pravděpodobně i mimo ní budeš za mrchu, která odloudila chlapa od rodiny. Připravila děti o tátu. V té práci budeš muset skončit.
Budeš řešit jeho děti. A třeba se dozvíš, že on už žádné další s tebou mít chtít nebude. Za čas tě pravděpodobně opět vymění za novou hezkou mladou kolegyni.
Bude to jednorázovka. A dost možná i konečná v té práci. Prostě budeš jako nežádoucí odejita.
No prostě nic hezkého. Takže se místo o něj pokus najít jiného muže. Chybí ti prostě vztah. Tak si na něj najdi muže bez závazku, který nebude tvůj šéf.
Zkus si sebe predstavit v pozici te pritelkyne. Zijes v domneni, jaky mate hezky vztah, deti spolu… a on v praci toka s podrizenou. Porad ti tolik imponuje? Pro me osobne je flirtujici zadany chlap celkem odpudivy, mozna by ti to mohlo pomoct se na to podivat takhle.
Přesně to se snažím také dělat.. Jakmile přijde nějaká taková myšlenka, tak začnu rychle kontrolovat objednávky a věnovat se víc práci. Dnes mi dost pomohlo, že jsem ho zahlédla jak objímá kolegyni - nevím tedy proč, ale vypadalo to jakoby mu řekla něco špatného a on ji chtěl podpořit. Koukli jsme se na sebe s kolegou překvapeně ale byli jsme ticho. Museli nás vidět ale nijak to nekomentovali. Tak jsem si řekla Tak tady ho máš.. Takový je. Je to dobre..? Asi by se ti nelíbilo kdybyste byli spolu a takhle se choval. ![]()
Děkuji za Vaše zkušenosti hodně mi to pomohlo..! Kdybyste ho znali, pochopili byste to. Vypadá jako Sean Connery.
![]()
@Afrikana píše: Více
Nikde nepíše, že to jsou jeho děti, jenom, že má přítelkyni s dětmi. ![]()
Tak to by mě nechával úúúúplně chladnou ![]()
Kašli na něj, beztak je to starej kujevník a smrděj mu nohy ![]()
@Silverine247 píše: Více
Tak ona nepíše že vypadá jako on v těch 90ti letech že jo.
@Silverine247 píše: Více
To já vím, jen jí ho chci znechutit ![]()
@arinecka píše: Více
Asi je no.. Ono o to vlastně ani tak nejde jestli je na ženské jako o to, že i kdybychom si užili, tak spolu pracujeme. A já bych nemohla se soustředit. Navíc on sice má necelý rok přítelkyni, zato žije sám a nepřipadá mi, že by to mezi nimi bylo vážně. Navíc děti má ona..