Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dat si mokry rucnik na hlavu a pockat, az to prejde. Taky by dost mohlo pomoct si uvedomit, co bys od pripadneho romanku cekala. Chtela bys mit na krku cizi deti? Chtela, aby cast rozpoctu sla na alimenty? Chtela bys muset odejit z prace, kdyz by se to provalilo? Chtela bys trnout, aby ti ho v praci neklofla jina?
No nevim, jak se toho zbavit. Mela jsem to stejne, pak jsme se náhodně potkali v baru a skončila jsem na noc u nej, všechno bylo krásný, vubec ne jako jednorazovka, odvezl me domů až těsně před obědem. Ale večer mi napsal, ze nemuze míchat praci a soukromí, ze uz to zažil a skončilo to spatne. Jsme mala firma, denne spolu komunikujeme. Stalo se to po 3 měsících prace tam, ted je to skoro 2 měsíce od te noci. Ze začátku to bylo strašný, ani jeden z nás nevěděl, jak se chovat. Ted se spolu zase bavíme hezky, ale on hodne pracuje z domu, ne jako driv, asi me nechce videt. Ja ho miluju a chtela bych s nim byt. Nezbavím se toho jen tak, nejde to, kdyz s nim denne pracujes, ale nedávám mu nic najevo, chybí mi strasne
jsme teda nezadaní oba, kolem 30, ja 2 deti, on žádné
Pomáhalo mi přestat ty myšlenky rozvíjet. Často přicházely i samy o sobě, tak jsem se snažila je utínat už v zárodku, znovu a znovu. Výrazně pomohlo až to, že jsem si našla něco jiného, čím život naplnit, takže to pak ustoupilo přirozeně.
@Anonymní píše: Více
Má přítelkyni s dětmi, tedy není prostor pro spekulace a fantazie.
ať si vtipkuje, jak jsi vtipkuje ty máš snad nějakou svojí hodnotu ne?
Máš splašený hormony, za to nemůžeš. Je dobře, že si vše uvědomuješ a o nic se nepokoušíš. Zkus se mu co nejvíc vyhýbat, v rámci možností. Měj v hlavě, že by ti nějaký románek nestál za to, abys přišla o práci a někomu rozbila rodinu. Drž se.
Soustred se na deti, svoje, ze je jednou budes chtit, a zacni. hledat jineho…kdyby s tebou chtel byt, tak se neschovava..a chce te znovu a znovu, i v posteli…bylas pro nej jednorazovka, jen zarez, spatne se to posloucha, ja vim, a to by ti melo docela slusne npovedet, ze se mas zase uplne v klidu odmilovat. A otevrit oci pro nekoho jineho.
Pokud neni zadny looser, pravdepodobne by mel deri ve stridavce, tebe by deti nemusely mit radi, pochopitelne, a dostanes se do pekne neprijemnych situaci, to pak ty motyli z bricha rychle odleti
Takže u vás je problém, že spolu pracujete, jinak jste oba singl. Od té jeho zprávy nebylo nic?
Jako milence bych ho brala. Proč ne…, nic víc ovšem od toho neočekávat a nechtít. To je zásada!
Jste oba single…, tedy žádná překážka, kdyby Tě chtěl, nevadilo by mu to, že jste ve stejné práci.
Dobrý večer všem,
Předem děkuji za odpověď.. 
prosím o nějaké zkušenosti, radu, všechny, které jste byli poblázněné do šéfa. Jak prosím jste si s tímto poradili? Jak přestat naprosto nevhodně uvažovat o šéfovi. Je to hrozně zrádné, cítím, že se přitahujeme, je to takový ten typ co si dělá legraci a špásuje kde s kým. Chvíli si říkám to nic to nic, vždyť jen flirtuje a se mnou to nemá co dělat.. Ale v poslední době je to.. Jiné. Asi jakoby vážnější. Jenže má přítelkyni i s dětmi. Já jsem sice single, ale moc se mi nelíbí představa kam by tohle mohlo vést. Je to nebezpečné a tak bych Vás chtěla poprosit, jak se lépe soustředit na práci a odmilovat (?) se. Nebo prostě se vzpamatovat. Je to hrozné. Nedokážu se na nic soustředit když se mě dotkne a jde kolem mě, nebo se nahne hodně blízko ke mě. O práci přijít nechci ani měnit pozici