Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nijak, kdyby ses mu nelíbila tak by s tebou asi nebyl
to jejako kdyby tobě se libil 20 cm penis ![]()
Nijak, kdyby to pro něj bylo tak zásadni, nama vztah s tebou..
@Anonymní píše: Více
A on je s Tebou, protoze se do Tebe zamiloval a vyhovujes mu i s malymi nadry, nebo mas pocit, ze jsi pro nej jen prevoznice?
To je dost podstatne rozklicovat…a zaridit se podle toho. Na operaci urcite nechod, bude Te.mit pripadne rad nekdo jiny i s malymi.
Já bych se inspirovala jeho nápadem, jak bude řešit on, že ty máš ráda velké lofasy
@Kfětoslava píše: Více
Zakerna podpasovka od zeny:)) dobre ty:)…
Ale doufam, ze zakl si to sama mysli/ma v sobe domnenku, ze mu nevyhovuji jeji prsa, spis nez ze ji to primo rekl…
@Andelskej_Satan píše: Více
Může být anebo je to jen předvánoční troleníčko.
proč si tě teda vybral s malýma prsama? žádná s velkýma ho nechtěla? tak pak může být rád za to, co má
@stinga píše: Více
Stingo to myslim uplne mechtela asi slyset takhle na tvrdo:)
@stinga píše: Více
Jasne uprimnost je fajn, akorat to vyznelo trochu tak, aby si zakl. nepripadala, ze na neho zbyla…
My to měli doma kdysi opačně, prostě se mi s tím mega nadělením nechtělo tahat a skolioza trpěla, a až jsem ve 30+ už definitivně věděla, jak to bude/nebude s kojením, tak jsem si to nechala fiknout na slušivé akorát trojky a spokojenost největší - MOJE ![]()
manžel byl naštván několik měsíců, totálně úplně s tím nesouhlasil.. později se smířil s tím, že už neplatí jeho oblíbená hláška „na jedno lehnu, druhým se přikryju“ ![]()
velká prsa jsou jen na zlost a trable a záda, vůbec zvětšování neřeš, buď ráda za to co máš, stejně se to po dětech ještě vyvine jinak…
a pokud je to pro něj priorita, měl si najít nějakou Kojnou, a ne tebe, to bych mu řekla jednou a důrazně ![]()
Dobrý den, přítel má rád velká prsa, já mám však malé.
Existuje nějaká možnost, která by ho uspokojila?
Má rád sex mezi ně, ale nám to prostě nejde.
Na operaci nechci.
Jak se to dá řešit? Děkuju