Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Ano, můžeš být těhotná, když pícháš bez ochrany. ![]()
“Tohohle”
tomu říkám výraz. Spite spolu bez ochrany, co myslíš, je možné těhotenství? ![]()
@karkarka píše: Více
Hádej. To máš tak malou představivost?
@Catalinn 🙈 🙈 no jak voda, a umyla jsem se a pak stejně sem cítila pach spermatu, takže nevím
Tak pokud s ním spíš bez ochrany, udělal se do tebe a vytékalo z tebe sperma, tak ano, můžeš být těhotná.
Nebo jako na co se ptáš? ![]()
@Anonymní píše: Více
Asi nebudeš zbytečně inteligentní, sorry.
@Anonymní píše: Vícejakože ty nevíš, že když to co z tebe tece jde cítit po spermatu, tak to sperma bude i po umytí?
Zdravím, s pritelem se snazime o miminko. posledni ms jsem mela 15.1. (konec ms) a cca 26. mi na gynde doktor rekl, ze mam ovulaci, jenomze 6-8.2 jsme to zkouseli a ja nyni pocituji bolest prsou a takovou nevolnost a mam posledni dva dny migreny. Kazdopadne tehotensky test ukazoval jednu carku a ms ma zpozdeni. Nejake typy? Mohu byt v tom?
@katejkys píše: Více
Jestli jsi měla opravdu 26. 1. ovulaci a zkoušeli jste to až v únoru, tak spíš nejsi. Musí se to „zkoušet“ před ovulací a při ovulaci. A jestli jste to zkoušeli i kolem toho konce ledna, tak už by na testu mělo být něco vidět. Nejspíš těhotná nejsi, ale za pár dnů zkus smaozřejmě test znovu, jestli nepřijde MS. Třeba něco uvidíš.
Krásný advent, s přítelem jsme spolu po několika dnech pauzy, spali cca 3× za 20hodin a poslední souloz, když jsem po 10minutach vstala z postele, tak mi po nohách tekla voda, dost ze mě něco vytikalo, což předchozí souloze nebylo, koukala jsem mám vysoký plodný dny, jak je mozny, že až cca 3souloz během pár hodin a taková voda