Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne, po roce vztahu mi to normální nepřijde. On asi bude mít vážnější důvod, proč náboj opadl, anebo prozaický stokrát omílaný důvod - nejste kompatibilní, on sex nepotřebuje v takové intenzitě, jako ty. Rok se snažil, teď najela rutina. Buďto se domluvíte na kompromisu k oboustranné spokojenosti, nebo spolu nemůžete být.
Tak řekla bych, že jednou do týdne bude jeho běžná potřeba. Rok se snažil častěji a nyní už na to dlabe. A je dost možné, že se interval bude ještě prodlužovat.
Ale narovinu po roce je to fakt hodně brzo. No obávám se, že lepší už to nebude.
Tak nám to jinak klape. Ujišťoval mě, že ho furt přitahuji, že se mu furt líbím ale že má teď dost práce a nemá takovou potřebu. A ví, že já ano ale pochybuji, že se něco změní. A chybí mi to. A ne že spolu 4 dny nespíme. Přijde mi to celé divné když dříve jsme spolu spali hodně.
@Anonymní píše: Více
Ne, nepřijde mi to normální. Po roce na tom máte ležet kdykoliv to jde.
Tady se těžko radí. Málo sexu / moc sexu - věčný evergreen zde na eMimi. A navíc, ti co trpí nedostatkem sexu se obvykle trápí víc než ti, co ho mají moc. Ten koho to zase tak nebaví řekne partnerovi ať neotravuje a jde si po svém. Ten komu to chybí na to myslí celý den a pomalu se užírá zevnitř ![]()
Je potřeba o tom mluvit, nic jiného dělat nelze.
Nejspis je to jeho norma, a boji se ti to priznat. Na zacatku se tihle lidé dost snazi… Anebo mluvi pravdu a blbe obdobi… na to bych ale dost nevsazela, bude to horsi a horsi…
Mne je 29 a příteli je 30. A ano oba pracujeme jen přítel mam teď více práce. Tak my jsme se o tom bavili už 3krát. Jednou mi řekne, že mám pravdu, že můžeme spat spolu více a pak, že mam větší potřebu než on. A opravdu mě to trápí. A co s nim mam řešit? Když stejne se nic nezmění.
Tady asi moc neni co resit,.. jsou muzi, kteri se snazi uspokojit zeny, i kdyz oni sami nemaji potrebu, ale nekteri maji k tomu snazeni urcity odpor, ze se proste snazit nebudou, kdyz oni nemaji chut…jako ja to na jednu stranu chapu, taky jsem vlivem hormonu mela nekolika mesicni nechutenstvi a abych se snazila partnera uspokojit? pres to vlak nejel… promluv si o tom s nim, ze ti to takhle nevyhovuje z dlouhodobeho hlediska (z kratkodobeho to chapes), jinak odchazis… anebo si kup velkou zasobu sexualnich hracek… ale priprav se na to, ze budes asi ta tu „zlou“… z jeho pohledu… jako ale je tady male procento, ze je to jenom prechodne,… a prijit kvuli tomu o skveleho chlapa…,ale abys sem za par let nepsala znovu… ze nemas zadny sex ![]()
Tak mě hlava nebere to, že dříve chtěl sex častěji a z ničeho nic 4 den spolu nespíme a jemu to je jedno.
Ja ho chápu, na sex moc nejsem a když opadla taková ta prvotní euforie, tak by mi taky stačila nižší frekvence
Problem je, ze tobě ne. Musíte najít nějaký kompromis mezi, nebo to půjde do kopru
A jaký kompromis se dá najít? Však to ani nejde. Jemu stačí sex 1 týdne a mně ne. Nebudu ho nutit aby mel semnou sex a začínat furt prvni jestli chci sex dříve než za 4 dny.
Jsou i jiné techniky než jen penetrace. Ale pokud se k tomu stavíš takto, tak běžte od sebe, co jiného
Tak se na to asi vykasli no
Pokud jsi takhle naruziva, tohle nema budoucnost
Ahoj holky s přítelem jsme rok. Do nedávna jsme spolu spali snad obden. A poslední měsíce spolu spíme 1 za týden. Mně to chybí s přítelem jsem to řešila řekl mi, že poslední dobou nemá takovou potřebu. Přijde Vám to v pořádku po roce vztahu?