Málo sexu po roce vztahu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.12.25 21:05

Málo sexu po roku

Ahoj holky s přítelem jsme rok. Do nedávna jsme spolu spali snad obden. A poslední měsíce spolu spíme 1 za týden. Mně to chybí s přítelem jsem to řešila řekl mi, že poslední dobou nemá takovou potřebu. Přijde Vám to v pořádku po roce vztahu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2992
14.12.25 21:31

Ne, po roce vztahu mi to normální nepřijde. On asi bude mít vážnější důvod, proč náboj opadl, anebo prozaický stokrát omílaný důvod - nejste kompatibilní, on sex nepotřebuje v takové intenzitě, jako ty. Rok se snažil, teď najela rutina. Buďto se domluvíte na kompromisu k oboustranné spokojenosti, nebo spolu nemůžete být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
14.12.25 21:44

Tak řekla bych, že jednou do týdne bude jeho běžná potřeba. Rok se snažil častěji a nyní už na to dlabe. A je dost možné, že se interval bude ještě prodlužovat.
Ale narovinu po roce je to fakt hodně brzo. No obávám se, že lepší už to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.25 21:50

Tak nám to jinak klape. Ujišťoval mě, že ho furt přitahuji, že se mu furt líbím ale že má teď dost práce a nemá takovou potřebu. A ví, že já ano ale pochybuji, že se něco změní. A chybí mi to. A ne že spolu 4 dny nespíme. Přijde mi to celé divné když dříve jsme spolu spali hodně.

• Citovat
  • Upravit
911
15.12.25 06:22

A kolik máte oba roků? A ty taky pracuješ, studuješ…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33136
15.12.25 06:48
@Anonymní píše: Více

Ne, nepřijde mi to normální. Po roce na tom máte ležet kdykoliv to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3846
15.12.25 06:58

Tady se těžko radí. Málo sexu / moc sexu - věčný evergreen zde na eMimi. A navíc, ti co trpí nedostatkem sexu se obvykle trápí víc než ti, co ho mají moc. Ten koho to zase tak nebaví řekne partnerovi ať neotravuje a jde si po svém. Ten komu to chybí na to myslí celý den a pomalu se užírá zevnitř :-(

Je potřeba o tom mluvit, nic jiného dělat nelze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
15.12.25 07:28

Nejspis je to jeho norma, a boji se ti to priznat. Na zacatku se tihle lidé dost snazi… Anebo mluvi pravdu a blbe obdobi… na to bych ale dost nevsazela, bude to horsi a horsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.25 07:57

Mne je 29 a příteli je 30. A ano oba pracujeme jen přítel mam teď více práce. Tak my jsme se o tom bavili už 3krát. Jednou mi řekne, že mám pravdu, že můžeme spat spolu více a pak, že mam větší potřebu než on. A opravdu mě to trápí. A co s nim mam řešit? Když stejne se nic nezmění.

• Citovat
  • Upravit
471
15.12.25 09:20

Tady asi moc neni co resit,.. jsou muzi, kteri se snazi uspokojit zeny, i kdyz oni sami nemaji potrebu, ale nekteri maji k tomu snazeni urcity odpor, ze se proste snazit nebudou, kdyz oni nemaji chut…jako ja to na jednu stranu chapu, taky jsem vlivem hormonu mela nekolika mesicni nechutenstvi a abych se snazila partnera uspokojit? pres to vlak nejel… promluv si o tom s nim, ze ti to takhle nevyhovuje z dlouhodobeho hlediska (z kratkodobeho to chapes), jinak odchazis… anebo si kup velkou zasobu sexualnich hracek… ale priprav se na to, ze budes asi ta tu „zlou“… z jeho pohledu… jako ale je tady male procento, ze je to jenom prechodne,… a prijit kvuli tomu o skveleho chlapa…,ale abys sem za par let nepsala znovu… ze nemas zadny sex :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.25 09:24

Tak mě hlava nebere to, že dříve chtěl sex častěji a z ničeho nic 4 den spolu nespíme a jemu to je jedno.

• Citovat
  • Upravit
21311
15.12.25 09:28

Ja ho chápu, na sex moc nejsem a když opadla taková ta prvotní euforie, tak by mi taky stačila nižší frekvence

Problem je, ze tobě ne. Musíte najít nějaký kompromis mezi, nebo to půjde do kopru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.25 09:48

A jaký kompromis se dá najít? Však to ani nejde. Jemu stačí sex 1 týdne a mně ne. Nebudu ho nutit aby mel semnou sex a začínat furt prvni jestli chci sex dříve než za 4 dny.

• Citovat
  • Upravit
21311
15.12.25 09:54

Jsou i jiné techniky než jen penetrace. Ale pokud se k tomu stavíš takto, tak běžte od sebe, co jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
15.12.25 10:14

Tak se na to asi vykasli no :nevim: Pokud jsi takhle naruziva, tohle nema budoucnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová