Pobrekává před spaním

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3409
3.5.13 13:18

Starší syn s tím měl zhruba o půl roku do roku problém a věřte mi že to že ho zlijete studenou vodou v tu chvíli vůbec nevadí hlavně že dýchá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
3.5.13 20:36
@cizova píše:
Starší syn s tím měl zhruba o půl roku do roku problém a věřte mi že to že ho zlijete studenou vodou v tu chvíli vůbec nevadí hlavně že dýchá :roll:

Jako ze breci tolik, ze ho zlijes studenou vodou aby prestal a nezadusil se??nejjsem o tom nikdy neslysela, tak nevim, treba by se mi to taky mohlo hodit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
4.5.13 09:15

Ano občas se stávalo že byl už až modrý a měl problém se nadechnout, dr mi řekla ať ho poliju vodou že jak se lekne toho studeného že se reflexivně hluboce nadechne a funguje to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
4.5.13 09:27

Ty jo, sice docela radikalni, ale kdyz se dusi..Dekuju, urcite si na to vzpomenu, kdyby se mi neco takovyho prihodilo..Ale zatim takovyhle zachvat breku nemel nastesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
4.5.13 09:33

On byl na to expert :zed: klidně i několikrát do týdne se to takhle stávalo ale moje mamka mi říkala že to má po mě že já jsem ji taky pravidelně modrala :mrgreen:ještě pomáhá prý zatřást ale to jsem na malém děcku neměla nějak odvahu :roll: spíš sem sním letěla pod sprchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
4.5.13 09:36

Jako uplne pod sprchu studenou?? no treseni je nebezpecny kvuli mozecku :/ mohlo by i umrit mimco, kdyz zatreses moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
4.5.13 09:38

Jj pod sprchu ale jen hlavičku :palec: no právě a odhadovat jaké třesení je moc a jaké akorát v tom stresu že ti nedýchá děcko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
4.5.13 15:08

To musi bejt taky radost :/ a ty vis, proc mel takovy zachvaty tak casto?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí