Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Starší syn s tím měl zhruba o půl roku do roku problém a věřte mi že to že ho zlijete studenou vodou v tu chvíli vůbec nevadí hlavně že dýchá ![]()
@cizova píše:
Starší syn s tím měl zhruba o půl roku do roku problém a věřte mi že to že ho zlijete studenou vodou v tu chvíli vůbec nevadí hlavně že dýchá
Jako ze breci tolik, ze ho zlijes studenou vodou aby prestal a nezadusil se??nejjsem o tom nikdy neslysela, tak nevim, treba by se mi to taky mohlo hodit ![]()
Ano občas se stávalo že byl už až modrý a měl problém se nadechnout, dr mi řekla ať ho poliju vodou že jak se lekne toho studeného že se reflexivně hluboce nadechne a funguje to ![]()
Ty jo, sice docela radikalni, ale kdyz se dusi..Dekuju, urcite si na to vzpomenu, kdyby se mi neco takovyho prihodilo..Ale zatim takovyhle zachvat breku nemel nastesti
On byl na to expert
klidně i několikrát do týdne se to takhle stávalo ale moje mamka mi říkala že to má po mě že já jsem ji taky pravidelně modrala
ještě pomáhá prý zatřást ale to jsem na malém děcku neměla nějak odvahu
spíš sem sním letěla pod sprchu
Jako uplne pod sprchu studenou?? no treseni je nebezpecny kvuli mozecku :/ mohlo by i umrit mimco, kdyz zatreses moc..
Jj pod sprchu ale jen hlavičku
no právě a odhadovat jaké třesení je moc a jaké akorát v tom stresu že ti nedýchá děcko ![]()
To musi bejt taky radost :/ a ty vis, proc mel takovy zachvaty tak casto?? ![]()