Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Krásný večer všem,
jak již vypovídá název tématu, ráda bych vás požádala, ti kteří jste absolvovali pobyt ve tmě, o vaše sdílení zkušeností.
Mám tento pobyt v plánu uskutečnit a ráda bych si přečetla vaše prožité emoce
, pokud lze tyto emoce vyjádřit slovy.
Děkuji a přeji krásný večer. ![]()
http://pobyt-ve-tme-terapie-budoucnosti.cz/index.php?…
mrkni na odkaz…:-) a s těmi uklízečkami
až zjistím, napíšu…
![]()
1000 kc na den za to, ze vas zavrou nekam do tmy
me to pobavilo. Ale jo, dneska se da na lidech taak vydelavat ![]()
@Jana525 píše:
1000 kc na den za to, ze vas zavrou nekam do tmyme to pobavilo. Ale jo, dneska se da na lidech taak vydelavat
Však to máš tak všude, i ve zdravotnictví. Třeba nadmírou císařských řezů si porodky dokáží dobře vydělat. Stačí si nechat udělat výpis z pojišťovny a zjistí se kam peníze tečou. ![]()
Pro me by to nebylo, to se muzu rovnou zavřít doma, kdyz nechci nic poznávat, a jeste usetrim za pobyt plus elektřinu ![]()
@Jana525 píše:
1000 kc na den za to, ze vas zavrou nekam do tmyme to pobavilo. Ale jo, dneska se da na lidech taak vydelavat
No jako můžu ti říct, že jsem začala zcela vážně přemýšlet nad nevyužitými pozemky
![]()
@Tunrida píše:
No jako můžu ti říct, že jsem začala zcela vážně přemýšlet nad nevyužitými pozemky![]()
za chvilku budeš v balíku ![]()
Zatím jsem nebyla, ale z okolí slyším jen pozitivní reakce, není to jistě pro každého, člověk na to musí být naladěn
Mám koupelnu bez oken, kde je večer absolutní tma…ráda vás tam zavřu a bude mi stačit pětikilo. ![]()
@Terka1603 píše:
Mám koupelnu bez oken, kde je večer absolutní tma…ráda vás tam zavřu a bude mi stačit pětikilo.
To má v paneláku každej ![]()
Říká se tomu dunkelterapie.
http://ona.idnes.cz/…ahy-sex.aspx?…
Byla jsem. Nebyla jsem si jistá, jestli bych zvládla týden, tak jsem si dala asi tři dny ve tmě a zbytek flákačka, dle svého. Šla jsem do toho proto, že jsem byla dlouhodobě vyždímaná z práce, po rozchodu a myslela jsem, že se mi podaří si pár věcí dořešit, uzavřít a vzpamatovat se. Dost jsem spala, měla jsem pocit, že jsem citlivější na zvuky, poslouchala jsem hudbu… zajímavé bylo ve tmě jíst, bylo to pomalejší…a byla jsem jako prasátko
Ale byly chvíle, kdy mi to neuvěřitelně vadilo, měla jsem pocit, že v té tmě „něco“ vidím a pěkné to nebylo, bála jsem a taky mi chybělo čtení ![]()
Když bych to shrnula… dobře jsem se vyspala, zrelaxovala, zjistila, jak jsou některý věci těžký - třeba namazat si chleba máslem, ale… měla jsem místy fakt velký strach, úzkost a už bych do toho nešla, max jen v páru s novým partnerem, kterému absolutně věřím. A ten by si asi ťukal na čelo, kdybych s tímhle přišla ![]()